![]() |
2 Nowe swiaty
Dzis CIPSoft zafundowal nam oczekiwana przez wielu graczy niespodzianke. Powstaly 2 nowe serwery :
Celesta, swiat z wylaczonym PvP ulokowany w Niemczech Pythera, swiat z wlaczonym PvP ulokowany w USA Zyczymy sukcesow na nowych serwerach! |
Mam Juz 50 exp na Celestii !!! :D :D :D
Edit : Juz exp wogule nie leci :( za duzo ludu.... aktualnie 103~ osoby |
Fajnie
<i dziesięć znaków> |
Niezle, niezle. Jak tak dalej pojdzie to za rok bedzie ze 100 serwerow ;) Zycze przyjemnego expienia na nowych swiatach.
EDIT: Zaraz bedzie sie mowic ze na starych swiatach jak np. Galana... |
15:45 New record: 111 players are logged in.
No to mam 60 exp i wogule nie ma co grac all rook zajety 1 lvlmi ;( ;( ;( Edit : No nie Padlem :( Nowa postac ma juz 27 exp w 15 minut :D BTW : 15:55 New record: 130 players are logged in. |
Ahhh....
Fajnie, fajnie.... Ciągle nowe servery.... Chociaż przydałby się jakiś polski... to yest to... ;) Ja tam gram ciągle na stałym serverze.. i narazie nie mam zamiaru go zmieniać:)
|
Fajnie 2 nowe serwery.
|
Rotfl Pythera (bez skojażeń). Ta nazwa wymiata XD
|
Cytuj:
|
A pvp niemiecki kiedy:(btw.powodzenia na nowych światach;/
|
Zaczełem grać, ale jak zobaczyłem że to non-pvp, że niema questa na rapier, ze jest tyle ludzi i że jest 0.00000001 respa to zrezygnowałem.
|
ehh Niema sensu jush grac na Celestii... Za duzo ludu :( Wracam na Secure...
|
Grr... niech już wyjdą nowe serwery niemieckie PVP - -
Powodzenia na nowych serwach... |
qurde chwilka spoźnienia i już full ludu :/ trzeba będzie odczekać te 2-3 dni aż troche napięcie opadnie. Szkoda że nie w Niemczech ten serv :(
|
Lecę na Pythere jak by co. :P
|
zaczynam tu grac, potrzebuje nowego serwa, stuffik bedzie drogi
|
Ja tak samo jak Diavoli gram narzie na jednym serwie zrobiłem se postac na Infernie i Doleze ale jakos nie chce mis ie garc na rooku :/
P.S : lol jak napoisałem tego posta odrazu 5 nowych tez było :D :evul: :evul: |
Cytuj:
|
Raul podaj nicka na Pytherze też zamierzam tam moze grac.
Szkoda tylko ze Niemiecki non pvp |
:( omg i znow tak bardzo oczekiwany pvp ger nie powstal -.-
Cipsoft team stworzyl juz 2 pvp ostatnio wiec czemu nie dali teraz non pvp do usa i pvp do ger, znow bede musial czekac na pvp ger -.- kiedy on w koncu powstanie :( Brawa dla Cipsoftu LOOOOOOL i znow czekac na ger pvp KIEDY? |
Pierwsze ssy z Pyther :P
http://img85.exs.cx/img85/3553/UO4.jpg http://img85.exs.cx/img85/5117/UO0006.jpg |
Pythera ROTFL!! Gorszej nazwy się nie dało wymyśleć ;-)
|
Powodzenia wszystkim ;)
Btw. "Dzis CIPSoft zafundowal nam oczekiwana przez wielu graczy niespodzianke." - jak moze byc oczekiwana niespodzianka? Niespodzianki zazwyczaj sa niespodziewane ;) |
ja msuze czekać na facc żeby grać tam:(
B) B) B) B) |
Nowe serwery, fajnie fajnie, ale dlaczego tylko non-PvP? Czyżby tym sposobem CIPy chciały pozbyć się problemu PK? Do tego trzeba przebudować system skuli i wprowadzić party i duel, a nie robić serwery non-PvP czy zamykać stare z PvP. Non-PvPów nie powinno być tak dużo.
Co nie zmienia faktu że czekam(y) z niecierpliwością na nowy serwer w Polsce i ja będę na nim grał niezależnie od trybu :P Co by się działo w AB :P PvP w Szwecji też mile widziane :D |
Będzie ktoś z was grał na Pytherze? Jeśli tak to podajcie nicka!
Moj nick to Tham Seth. |
@up
Jest jeden pvp i jeden non-pvp |
Ja tam bym wolal test serva :p Ktos wie kiedy bedzie ;) ??
|
Cytuj:
|
Dobrze, że CIP Soft stara się żeby było mniej ludzi na servach starszych. Ja nie gram na tych nowych servach bojest do kitu! Na 1 Lvl trzeba się wystać w kolejce na Expienie! :P
Ja i tak uważam, że: SeCuRa RuLeZ! :cup: EDIT: Fajne screeny! Tak jak mówiłem: Za dużo LUDA! :I |
qrde musze konczyc a dopiero 3 lvl ;/;/;/ a tu kilka ssow
look na trade: http://img81.exs.cx/img81/6243/rook0002.jpg i moj 3 lvl i eq (slabe bo ludzi caly czas padaja na chain armor qescie ;/): http://img74.exs.cx/img74/8520/rook0004.jpg moze pozniej wejde |
LAL. Fajne screnny. a jakby co to mojemu kuzynowi udalo sie na jakims z tych nowych serwerow na maina wyjsc w 2 godzinki(niewiem na jakim)
|
Cytuj:
|
Bardzo dobrze że powstają nowe servki...tyle że ja nadal bez PACC :/ Jak wpuszczą FACC to lecę na Pythere ^^
|
A ja się pytam :
KIEDY STWORZĄ NIEMIECKI SERWER PvP??? Może mi ktoś odpowiedzieć?? Przecież tyle osóbna niego czeka... :/ |
ja mam nadzieje ze podczas update tez powstana nowe server (pvp ger) i wtedy sie na niego przeniose na 100%
|
GRAM JAKO KIRRAM NA PYTHERA MSG ME IN GAME ... NIE MOGE SIE WBIC :P
|
OMG !
Tragedia co się dzieje. CipSoft pozbawia mnie kumpli w grze... Niech na tym już zostanie przez następne 6 michów i będzie nice. My little word? F.U.C.K.N.E.W.S.E.R.V.E.R.S. |
lol jak ja widze te kolejki do expienia i puste korytarze bo resp jest ciągle blokowany to przypominają mi się stare (dobre ;) ) czasy PRL-u :p
nie ma co narzekać, że tylko dla PACC, bo jakby było również dla FACC to wogule nie byłoby gdzie się ruszyć, nie mówiąc tu o żadnym sensownym expieniu |
wszyscy się tak pchają na pyhterę i .. ? ( dziwne że zapamiętałem tylko jedno nie?:D) a ja zrobiłem sobie postać na Galanie <lol> jak na razie na loozaku. pozdro 600 ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |