![]() |
Apel o pokój !!!
Drodzy gracze Arcanii,
Chciałbym zaapelowac do WSZYSTKICH graczy Arcanii! Na naszym swiecie nie dzieje sie dobrze, ciągłe PA,PK,WOJNY i inne tego typu rzeczy. Ludzie Tibia to jest tylko gra i kazdy chce grac tak jak lubi, niektórzy lubią zabijac a niektorzy wrecz przeciwnie, chcą poexpic, odbyc ciekawa wyprawe, poznac smak przygody i odkrywac wspaniały świat Tibii. Niestety fakty są zupelnie inne, ciągłe wojny, random pk przeszkadzaja nam, nam przecietnym graczom granie w tą wspaniałą grę jaką jest Tibia. Przychodząc na ten swiat nie spodziewałem sie ze w tak krótkim czasie odbedzie sie tyle wojen i tyle krwi sie rozleje. LUDZIE trzeba w koncu zaprzestac, wystarczająca ilosc krwi polala sie juz na Arcanii. W ciągu tych 4 lat od których istnieje Arcania odbyło sie wiele wojen, ale kazda z nich jest coraz bardziej krwawa, coraz wiecej ludzi chce zabijac i szerzyc strach wsród zwykłych graczy. Ja sam na tych wielu wojnach, choc sam w zadnej nie uczestniczylem padłem wiele razy, jak nie od jakiejs osoby uczestniczącej w wojnie, jak nie od jakiegokolwiek teamu pk. W aktualnej wojnie w której walczą dwie potezne gildie Interregnum & La Revolution jest wrecz OGROMNA ilosc fragów ok. 500+, przeciez to jest masakra. W taki sposob WY gracze walczący na wojnie o władze na serwerze psujecie zabawę dla zwykłych "szaraków" ktorzy tylko chcą poexpic, lub inne tego typu rzeczy jakie przedstawiłem kilka zdań wstecz. Walczycie między soba a przy okazjii zabijacie nas ;(, i to jest własnie w tych wojnach najgorsze. Zwykli obywatele powinni zyc w spokoju. Ale Ja, zwykły gracz, nie uczestniczący w wojnach prosze o całkowity pokoj. Przeciez Tibia nie polega tylko na zabijaniu. Tibia to takze najbardziej rozwinięta gra MMORGP w 2D, w której w kazdym koncie czai sie nowa przygoda. CipSoft z kazdym update urozmaica nasz swiat i daje nam nowe questy ktore moga przyniesc nam ogromną frajdę podczas ich wykonywania. Czy WY gracze Arcanii nie chcecie isc na najtródniejszy quest w grze jakim jest Pits Of Inferno ? Nie chcecie isc na Demon Helmet quest, lub chociazby zwiedzic podziemia banuty? Prawdę mowiac bez osob walczacych w wojnie nie damy rady sami wykonac PoI, DHQ, czy np. Banutę. Bez tych graczy ktorzy przegraja wojnę Arcania bedzie niewątpliwie inna. Około 100ludzi bedzie hunconych, i co to komu da? Dlatego proszę Was ludzi uczestniczących w wojnie ZAPRZESTANCIE DZIAŁANIA WOJENNE! ZAKONCZCIE WALKI! ZAKONCZCIE ZABIJAC ZWYKŁYCH GRACZY KTORZY NIC NIE ZAWINILI ! SKONCZCIE TĄ WOJNE!!! http://img384.imageshack.us/img384/9...aaaaaaazh4.jpg |
Moze nie bedzie to zbyt mądra odpowiedz, ale moze "zmień serwer"?
|
Nie można krócej ?
"Hoccie na Harmonie !" Edit: Cytuj:
|
Cytuj:
niewiem jak tak mozna pisac, gram na Arcanii od samego poczatku, od samego powstania serwera i będe tam grac dalej bo to mój " DOM " ! Cytuj:
|
Pewne rzeczy zaszly za daleko by teraz to odwrocic,ludzie co sie tolerowali przed wojna teraz sobie wjezdzaja na(nie mylic z "W) rl etc. wiele osob w tej wojnie walczy w niezdrowej atmosferze jaknajglepszego dop'dolenia osobie po drugiej stronie barykady,czesto sie zastanawiam na ile niektore osoby chca wygrac a na ile poprostu chca uprzykrzyc zycie drugiej osobie.Wojna sie nie skonczy predko,a w niedlugim czasie bedzie kolejna,z mala przerwa na PoI aby odrobic troche hajsu.Tak dlugo jak nie powstanie gildia ktora bedzie miala znaczaca przewage nad druga,tak dlugo beda arcania targaly wojny.
|
No, ale ladna koncepcja :D :D
Tylko jedna mala uwaga - nierealna :D |
Cytuj:
zobaczymy pvp mdw !!! |
Nikt nigdy nie uzyska przewagi, wojna już niszczy server. Jeszcze troche i "resp" bendzie jak na premi.
: D |
...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
? ... Swoją drogą dzięki za rozprawkę, dawno nie czytałem czegoś równie głupiego :* :D P.S. Je**ć sędziego! |
o.o
Cytuj:
ale tez nie mow ze lr nie uzywa botow zadnych co ?o.o.. |
Cytuj:
|
A co innego zostało do robienia w tej grze teraz? Tylko pvp jest tu fajne... Tibia próbuje upodobnić się do WoWa czy czegoś ale i tak nigdy nie będzie taka, tylko bardziej psuje się klimat gry (moim zdaniem)
|
to co z tym pokojem na Arcanii ? :o
|
Cytuj:
|
Kiedys ktos ze "starej gwardii" graczy stworzyl maksyme tego swiata: Arcania to Arcania. Chcesz pograc w Tibie, zrobisz to wszedzie ale nie na Arcanii.
Rada, niestety powtorka, zmien serwer. Tutaj sa gracze, ktorzy dorobili sie dzieci w RL i dalej walcza :P |
pokoj na Aurerze?????
Chyba gralismy na 2 roznych Aureach:P JA pamietam czasy Fast'molt-a :P raczej pokojowo nie bylo:P pozdrowienia dla rodzinki almighty z aurei:P |
Cytata od jednego starego gracza (wojna EZ vs DPTF, pamieta ktos jeszcze :P) wygra ta wojne nie ten kto lepiej walczy ale ten kto lepiej oszukuje!!!!!
wynik znacie :P Jak widzicie PVP pojedynczego gracza nie ma zadnego znaczenia:P bez komentarza a propos ataczkow ad persona, ponizej godnosci 10 latka, wiec nawet szkoda ............ |
istnieje taka opcja jak edytuj
|
@up
Na co odswiezasz temat? @topic Ty politykiem chyba zostaniesz:p a moze nawet prezydentem?;)(oczywiscie to sa zarty) |
Cytuj:
|
szkoda , że wykasowałem stare screeny gdzie mnie straszyli ;p ( tu thx ivago bornegio któremu pomagał drakianos , pozatym nie miałem problemów)
|
Cytuj:
|
..........................
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08. |