Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czy wieżycie w duchy , demony itp ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=178717)

kombossik 13-06-2008 21:26

Czy wieżycie w duchy , demony itp ??

Tak jak w temacie czy wieżycie w duchy ,demony ,ufo , mutanty (w tym wielka stopa itp xD ) i inne (wypiszcie) ja na przykład w duchy/demony nie wieże a sądzę że ufoludki jednak gdzieś tam istnieją , tak jak mutanty ;p

metiu 13-06-2008 21:31

W mutanty? Oczywiście. Widziałeś, na żywo kolege od posta wyżej?

Hazuma 13-06-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cmentazysta (Post 2112980)
dzienkuje za komplrement

piszcie wiecej to morze opowiem wam chistoryjke

Idz spac bo mama krzyczy z 2giego pokoju ..

Killuminati 13-06-2008 21:51

A ja ciągle wierzę, że nie będzie na tym forum już idiotycznych tematów...

kombossik 13-06-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez metiu (Post 2112975)
W mutanty? Oczywiście. Widziałeś, na żywo kolege od posta wyżej?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cmentazysta (Post 2112980)
dzienkuje za komplrement

do teraz sie smieje xD, ej cmentazysta w avatarze to ty jesteś ? xD <nie obraź sie>

Wylansowany 13-06-2008 21:59

W mutanty i UFO tak, bo na temat Yeti, Wielkiej Stopy, Lizard Mena, życia na Marsie jest bardzo dużo dowodów potwierdzających te teorie.

W demony, duchy, wymysły szatanistów nie, z powodu braku dowodów. :/

PS. Pisze się "wierzycie'.

Vanhelsen 13-06-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kombossik (Post 2113031)
do teraz sie smieje xD, ej cmentazysta w avatarze to ty jesteś ? xD <nie obraź sie>

On jest w avku a ty swoje foto przy kompie do sygnaturki wrzuciłeś :<

A kto go wie, Tomasz mam na drugie i niewierny jestem, jak zobaczę to uwierzę, a teraz nie wciskać mi kitów plax0r ;]
Już na forum jest jeden co miał objawienie ;)

Dark Alphadron 13-06-2008 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michos
X-MEN!

Jakbyście nie wiedzieli, każdy z nas jest mutantem. Mutacją nazywa się każdą, nawet najmniejszą zmianę w kodzie genetycznym, czyli mutantami są wszystkie istoty rozdzielnopłciowe.

W UFO oczywiście wierzę, w duchy i inne syfy nie.

Dziękuje, Michos

Od siebie dodam błąd w temacie - "Wieżycie".

sphinx123 13-06-2008 22:08

Demony i anioły to tzw. Energie =D Tak, wierzę.

Batman666 13-06-2008 22:11

Jak zobaczę to uwierzę

Dzik Dzik Tadzik 13-06-2008 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 2113029)
A ja ciągle wierzę, że nie będzie na tym forum już idiotycznych tematów...

Nadzieja matką głupich...

Pozdrawiam

Thufir 13-06-2008 22:22

Jakbym wiedział konkretnie o czym mówimy, to bym powiedział :p

Serious Sam 13-06-2008 22:31

Wieżę w energie, podobnie jak sphinx ; )

Walekifa 13-06-2008 22:38

Aniołowie/Duchy/Demony . Tak 100% Pewności. Ufo? Z religijnego punktu widzenia nie powinienen bo to sobie zaprzecza ; p Ale jednak myślę,że coś tam jest. Mutanty? Może coś gdzieś jest w bazach NASA i tych wszystkich Amerykańskich tajnych laboratoriach. Ale po naszych lasach raczej nic nie biega.. Wielkiej stopy nie ma...

sphinx123 13-06-2008 23:29

Mutanty? Podobno na pustyni Gobi są takie wielkie Rotwormy podróżujące pod piaskiem XD Nie pamiętam jak oni to nazywali...

@down

Nie, ten ze SW zwał sie Saarlack i żył na Tatooine ;p

Batman666 13-06-2008 23:39

te ze star warsow? xd

dredu 13-06-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2113049)
W demony, duchy, wymysły szatanistów nie, z powodu braku dowodów. :/

Dowaliłeś z tymi szatanistami. :D Możesz zająć się słowotwórstwem.

PS. Poprawna forma to oczywiście sataniści.

Even 14-06-2008 01:37

duchy - tak
w firmie, w której pracuję ludzie mają bardzo interesujące dowody wynikające z ich własnych doświadczeń; ) Niestety brak tylko taśmy wideo, która by to tylko zapieczętowała. Lecz ja osobiście wierze w 100% ;-)

Polecam obejrzeć ten filmik:

http://pl.youtube.com/watch?v=deoJUB...eature=related

Mietek919 14-06-2008 01:46

Wierze tylko w to co zobaczę wiec jeżeli zobaczę to uwierzę.

Davido16 14-06-2008 07:13

Tak, wierzę i będę wierzył.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 2113364)
duchy - tak
w firmie, w której pracuję ludzie mają bardzo interesujące dowody wynikające z ich własnych doświadczeń; ) Niestety brak tylko taśmy wideo, która by to tylko zapieczętowała. Lecz ja osobiście wierze w 100% ;-)

Polecam obejrzeć ten filmik:

http://pl.youtube.com/watch?v=deoJUB...eature=related

Oglądałem go kiedyś parę razy i nie przekonuje mnie tylko ta lalka w szafie, bo wygląda na podstawioną.

Rafayen 14-06-2008 09:04

Ufo jest napewno.

Wylansowany 14-06-2008 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dredu (Post 2113284)
Dowaliłeś z tymi szatanistami. :D Możesz zająć się słowotwórstwem.

PS. Poprawna forma to oczywiście sataniści.

Nie jestem - nie znam się :p
Ale wracająć do tematu, to chyba sataniści (na pewno ? ;p) i ich te "demony", albo wymysły narkomanów, to najmniej prawdopodobne rzeczy.
Duchy tak samo, dlatego nie zgadzam się z niektórymi wyżej :P

ripper 14-06-2008 09:13

Jak ktoś chce, to duchy zobaczy. IMO brednie, ale skoro niektórych to bawi...

Serious Sam 14-06-2008 09:21

Co do Ufo(obcych) na pewno jest, nie ma takiej opcji, żeby w takim dużym wszechświecie nie było jakieś planety (oprócz ziemi) w której nie było by warunków do rozwinięcia się jakichś istot ;O

Ghost Techno:
http://pl.youtube.com/watch?v=uGQuif...eature=related

Tompior 14-06-2008 09:45

Nie wierze w Boga, duchy, demony ani w latajace talerze.
Wierze natomiast w to, ze gdzies w wszechswiecie sa jakies formy zycia.

--Cienius-- 14-06-2008 10:57

Nie pamietacie ze odkryto nowa planete ktora ma wode i atmosfere? tylko jest w chuj daleko ale na bank cos tam zyje . A i to jest w naszej galaktyce ale galaktyk jest 39504905430594305943509430 i na kazdym moze byc przynajmniej po 2-3 planety z zyciem ;]

Grocix 14-06-2008 11:39

Ja identycznie do Tompiora, nie wierzę w boga czy inne istoty spirytystyczne :P Ale uważam, że we Wszechświecie istnieje życie.

Duke Dran 14-06-2008 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kombossik (Post 2112961)
Tak jak w temacie czy wieżycie w duchy ,demony ,ufo , mutanty (w tym wielka stopa itp xD ) i inne (wypiszcie) ja na przykład w duchy/demony nie wieże a sądzę że ufoludki jednak gdzieś tam istnieją , tak jak mutanty ;p

W jakieś demony to nie wierzę ale za to wierzę z zagadki ludzkości takie jak święty gral czy skarb templariuszy (wiem, że nie pasi do tematu). Jeśli chodzi o sprawę z UFO to ... jak najbardziej wierzę. To jest niemożliwe żebyśmy byli sami w kosmosie.

Voon 14-06-2008 11:56

Tylko w pozaziemskie formu życia.

Quezacoatl 14-06-2008 12:05

Problem z życiem pozaziemskim nie polega na tym, że trudno o odpowiednie warunki na jego powstanie. Mimo to stwierdzenie, że "gdzieś tam musi istnieć życie" jest co najmniej wątpliwe. A to dlatego, że życie ma tą ciekawą tendencję do wymierania. Stąd nie pytałbym czy istnieje tam życie, ale kiedy istniało/będzie istnieć.

Duch Niespokojny 14-06-2008 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran (Post 2113752)
Jeśli chodzi o sprawę z UFO to ... jak najbardziej wierzę. To jest niemożliwe żebyśmy byli sami w kosmosie.

To, czy jesteśmy sami w kosmosie to jedno, a to, że nas Obcy odwiedzają, to co innego. Poza tym, ja bym nie był taki pewny, że gdzieś indziej też jest życie. Samoczynne powstanie żywego organizmu ze zbitki związków organicznych jest niezwykle mało prawdopodobne. Nie jestem oczywiście ekspertem, ale podejrzewam, że nawet w idealnych warunkach utrzymujących się przez miliony lat, zjawisko takie można by porównać do wyrzucenia monetą orła kilka tysięcy razy pod rząd. Oczywiście nie można wykluczać, że gdzieś indziej także wytworzyło się życie, ale też błędem jest imo zakładanie z góry, że na pewno nie jesteśmy sami w kosmosie.

yashima 14-06-2008 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michos
@Duch Niespokojny
W układzie słonecznym jest 8 planet (9 wliczając Planetę Karłowatą-Pluton)
Wewnątrz Drogi Mlecznej znajduje się ~400 miliardów gwiazd, a większość z nich posiada własne planety
We wszechświecie odkryliśmy aktualnie około 10 miliardów galaktyk.

Nawet, jesli obcy nigdy nie byli na ziemi (a ja myślę, że kiedyśtam byli) to jakieś pozaziemskie formy życia muszą istnieś.
Wąpie, żebysmy byli jedną planetą na ~320000000000000000000000.

<znaczki..>

.hobnail 14-06-2008 14:41

UFO jest bez wątpienia. Duchy.. Myślę, że to bardziej halucynacje.
@down
pokasz

Kleczajek 14-06-2008 15:24

ia mam demona w gacjah...

domin3x 15-06-2008 01:18

Duchy w sensie, że takie które przychodzą po nocach i straszą? W takie nie. Ale wierzę w Boga, który w końcu jest swojego rodzaju duchem ;]
W życie na innych planetach wierzę, jest tyle planet (odkrytych kilka, ale dalej wg mnie są miliony), że na którejś musi ktoś żyć, bo przecież one nie są od parady, nie?xd
Co do planet, to rozumiem to podobnie, jak Michos : P (nie przeczytałem tego wcześniej)
W demony wierzę również.

kombossik 15-06-2008 09:20

A co myślicie o zdjęciach obcych np. na youtube gdzie jest filmik z sekcji zwłok obcego ;p jak myślicie czy te filmiki/zdjęcia są prawdziwe czy nie? Jeśli macie jakiś swój filmik który uważacie za prawdziwy to dajcie linka ;)

NewQapek 15-06-2008 11:01

jakby były prawdziwe to by chyba nie zamieszczali ich w necie... dlaczego? bo taką sekcję mogła by przeprowadzić tylko jakaś spora organizacja, a oni na pewno przewidzieli by skutki takiego nagrania(światowa panika, załamanie gospodarki światowej, itp...).

sphinx123 15-06-2008 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kombossik (Post 2115373)
A co myślicie o zdjęciach obcych np. na youtube gdzie jest filmik z sekcji zwłok obcego ;p jak myślicie czy te filmiki/zdjęcia są prawdziwe czy nie? Jeśli macie jakiś swój filmik który uważacie za prawdziwy to dajcie linka ;)

Sekcja zwłok obcego to akurat bullshit. Spójrzcie jak ten "chirurg" trzyma narzędzia... Nie zna nawet podstawowego chwytu ;P

Lasooch 15-06-2008 11:29

Zastanawia mnie, dlaczego większość z was wierzy w "UFO", bo "gdzieś musi istnieć życie". UFO to skrót od 'Unidentified Flying Object', po polsku - 'Niezidentyfikowany Obiekt Latający'. UFO może być równie dobrze ziemskiego pochodzenia (ot, jakiś prototypowy samolot, o którym nikt nie wie, i nie mogą go zidentyfikować). A hipotetyczni obcy nie muszą wcale być na tyle rozwinięci, by swoje obiekty latające mieć.

@down: o poprawność językową należy dbać.

Vavi 15-06-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2115558)
Zastanawia mnie, dlaczego większość z was wierzy w "UFO", bo "gdzieś musi istnieć życie". UFO to skrót od 'Unidentified Flying Object', po polsku - 'Niezidentyfikowany Obiekt Latający'. UFO może być równie dobrze ziemskiego pochodzenia (ot, samolot, o którym nikt nie wie, i nie mogą go zidentyfikować). A hipotetyczni obcy nie muszą wcale być na tyle rozwinięci, by swoje obiekty latające mieć.

Nie mądruj się. Po prostu tak się przyjęło.

//edit
To nie poprawność językowa tylko zła interpretacja.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37.