![]() |
Czy wieżycie w duchy , demony itp ??
Tak jak w temacie czy wieżycie w duchy ,demony ,ufo , mutanty (w tym wielka stopa itp xD ) i inne (wypiszcie) ja na przykład w duchy/demony nie wieże a sądzę że ufoludki jednak gdzieś tam istnieją , tak jak mutanty ;p
|
W mutanty? Oczywiście. Widziałeś, na żywo kolege od posta wyżej?
|
Cytuj:
|
A ja ciągle wierzę, że nie będzie na tym forum już idiotycznych tematów...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
W mutanty i UFO tak, bo na temat Yeti, Wielkiej Stopy, Lizard Mena, życia na Marsie jest bardzo dużo dowodów potwierdzających te teorie.
W demony, duchy, wymysły szatanistów nie, z powodu braku dowodów. :/ PS. Pisze się "wierzycie'. |
Cytuj:
A kto go wie, Tomasz mam na drugie i niewierny jestem, jak zobaczę to uwierzę, a teraz nie wciskać mi kitów plax0r ;] Już na forum jest jeden co miał objawienie ;) |
Cytuj:
|
Demony i anioły to tzw. Energie =D Tak, wierzę.
|
Jak zobaczę to uwierzę
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Jakbym wiedział konkretnie o czym mówimy, to bym powiedział :p
|
Wieżę w energie, podobnie jak sphinx ; )
|
Aniołowie/Duchy/Demony . Tak 100% Pewności. Ufo? Z religijnego punktu widzenia nie powinienen bo to sobie zaprzecza ; p Ale jednak myślę,że coś tam jest. Mutanty? Może coś gdzieś jest w bazach NASA i tych wszystkich Amerykańskich tajnych laboratoriach. Ale po naszych lasach raczej nic nie biega.. Wielkiej stopy nie ma...
|
Mutanty? Podobno na pustyni Gobi są takie wielkie Rotwormy podróżujące pod piaskiem XD Nie pamiętam jak oni to nazywali...
@down Nie, ten ze SW zwał sie Saarlack i żył na Tatooine ;p |
te ze star warsow? xd
|
Cytuj:
PS. Poprawna forma to oczywiście sataniści. |
duchy - tak
w firmie, w której pracuję ludzie mają bardzo interesujące dowody wynikające z ich własnych doświadczeń; ) Niestety brak tylko taśmy wideo, która by to tylko zapieczętowała. Lecz ja osobiście wierze w 100% ;-) Polecam obejrzeć ten filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=deoJUB...eature=related |
Wierze tylko w to co zobaczę wiec jeżeli zobaczę to uwierzę.
|
Tak, wierzę i będę wierzył.
Cytuj:
|
Ufo jest napewno.
|
Cytuj:
Ale wracająć do tematu, to chyba sataniści (na pewno ? ;p) i ich te "demony", albo wymysły narkomanów, to najmniej prawdopodobne rzeczy. Duchy tak samo, dlatego nie zgadzam się z niektórymi wyżej :P |
Jak ktoś chce, to duchy zobaczy. IMO brednie, ale skoro niektórych to bawi...
|
Co do Ufo(obcych) na pewno jest, nie ma takiej opcji, żeby w takim dużym wszechświecie nie było jakieś planety (oprócz ziemi) w której nie było by warunków do rozwinięcia się jakichś istot ;O
Ghost Techno: http://pl.youtube.com/watch?v=uGQuif...eature=related |
Nie wierze w Boga, duchy, demony ani w latajace talerze.
Wierze natomiast w to, ze gdzies w wszechswiecie sa jakies formy zycia. |
Nie pamietacie ze odkryto nowa planete ktora ma wode i atmosfere? tylko jest w chuj daleko ale na bank cos tam zyje . A i to jest w naszej galaktyce ale galaktyk jest 39504905430594305943509430 i na kazdym moze byc przynajmniej po 2-3 planety z zyciem ;]
|
Ja identycznie do Tompiora, nie wierzę w boga czy inne istoty spirytystyczne :P Ale uważam, że we Wszechświecie istnieje życie.
|
Cytuj:
|
Tylko w pozaziemskie formu życia.
|
Problem z życiem pozaziemskim nie polega na tym, że trudno o odpowiednie warunki na jego powstanie. Mimo to stwierdzenie, że "gdzieś tam musi istnieć życie" jest co najmniej wątpliwe. A to dlatego, że życie ma tą ciekawą tendencję do wymierania. Stąd nie pytałbym czy istnieje tam życie, ale kiedy istniało/będzie istnieć.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
UFO jest bez wątpienia. Duchy.. Myślę, że to bardziej halucynacje.
@down pokasz |
ia mam demona w gacjah...
|
Duchy w sensie, że takie które przychodzą po nocach i straszą? W takie nie. Ale wierzę w Boga, który w końcu jest swojego rodzaju duchem ;]
W życie na innych planetach wierzę, jest tyle planet (odkrytych kilka, ale dalej wg mnie są miliony), że na którejś musi ktoś żyć, bo przecież one nie są od parady, nie?xd Co do planet, to rozumiem to podobnie, jak Michos : P (nie przeczytałem tego wcześniej) W demony wierzę również. |
A co myślicie o zdjęciach obcych np. na youtube gdzie jest filmik z sekcji zwłok obcego ;p jak myślicie czy te filmiki/zdjęcia są prawdziwe czy nie? Jeśli macie jakiś swój filmik który uważacie za prawdziwy to dajcie linka ;)
|
jakby były prawdziwe to by chyba nie zamieszczali ich w necie... dlaczego? bo taką sekcję mogła by przeprowadzić tylko jakaś spora organizacja, a oni na pewno przewidzieli by skutki takiego nagrania(światowa panika, załamanie gospodarki światowej, itp...).
|
Cytuj:
|
Zastanawia mnie, dlaczego większość z was wierzy w "UFO", bo "gdzieś musi istnieć życie". UFO to skrót od 'Unidentified Flying Object', po polsku - 'Niezidentyfikowany Obiekt Latający'. UFO może być równie dobrze ziemskiego pochodzenia (ot, jakiś prototypowy samolot, o którym nikt nie wie, i nie mogą go zidentyfikować). A hipotetyczni obcy nie muszą wcale być na tyle rozwinięci, by swoje obiekty latające mieć.
@down: o poprawność językową należy dbać. |
Cytuj:
//edit To nie poprawność językowa tylko zła interpretacja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |