![]() |
Jak Zrobic Konia W Konia
1)bierzesz go na party probujac zaprowadzic do kowala mowiac mu ze on przyjmuje tylko pary i jak bedzie mial zielonego skula to znaczy ze jest z toba
2)on nieumiac z nim sie dogadac jeczy,mowisz mu zeby potrenowal i zaczyna cie bic<to zeby niemogl <uciec do depo :D > 3)zadajesz za duze hity?? zaczyna uciekac n00bek do depo?? spotkalo go zdziwienie ze go wyrzuca 4)wola do wszystkich PK!PK!PK!HELP! w odpowiedzi slyszy "YOU ARE N00B" 5)zlatuja sie sepy i thiefy po cialo konia(rachelka taki mial nick) 6)zadajesz ostateczny cios ale niezdazasz wziac lootu bo sepy go za***aly :p 7)i widac piekny obrazek OTO JAK ZROBIC KONIA W KONIA lolki http://moje dokumenty/koniu |
Mistrzu, a o mnie to zapomniales przeciez ja go z toba na party nawalalem tego n00ba.BTW fajne to X
|
uczniu
sry sniezny uczniu to wiecej sie niepowtorzy ;(
|
Dziekuje Sniezny Mistrzu ;)
|
plizzzzzzzzzzzzzz
komentujcie CZY WY TEZ JESTESCIE KONIAMI ???ze niescecie komentowac
:evul: |
nOOby
ale z was nooby.... chodzcie na novą ze mna na party... zapraszam
name: bibuvet ....... zabijac na party...... ponizające |
Chetnie sie przylacze ale dlaczego my mamy isc chodz ty albo na party w rl
|
huahaha
Cytuj:
|
A chcesz sprobowac?? Czekam
|
Duel??
Behama chodz ze mna duela na TITANI :lucznik: :axeman: :kon: SUPER KOMBO!!!!! :evul:
|
Glosowac
taka zajefajna ankieta a nikt nieglosuje??? :baby:
|
Temat jest krótko mówiąc niedo***any -.-
Ankieta to wogóle bez sensu, a te Twoje wypociny to jakieś mało zrozumiałe. Zrozumiałem tylko, że zabijasz newbie w party i się tym podniecasz. -.- |
Po pierwsze to nie newbie tylko glupi kolega z podworka -.- bo niby skad on mogl wiedziec jego ksywe co ? A temat moze jest bezsensu ale przynajmniej jest poradnik jak zbic konia(to jest ksywa goscia z reala)
|
raul
lolq trza zakumac temat...
|
prawda
Cytuj:
|
lolllllllllllllllll
heh bez komentarza...............
szkoda na ciebie slow bohema |
A tak apropo to to Czambercostam to gdzie to lezy bo na mapce nie moge znalezc.Zeby ci je***c.
|
lolx
lol!11111111111(<shift+1>)
jakie noobki XD delete topic plx! @down ponizajace XD przynajmniej mam z czego beczyc haha wydaje ci sie bo rośniesz chłopczyQ |
n00b to takie zwierzeta ktore cie robily
|
Czemu ma sluzyc ten temat? Rotfl. Dwoch 10 latkow podnieca sie, ze zabili jakiegos goscia, ktory sie ich boi na rlu -.-
|
Hehe człowieku a po *** mi wiedzieć jakim sposobem zabiłeś swojego kumpla z rl? Nie znam go więc wogóle mnie to nie obchodzi tak jak pewnie większość, która ogląda ten temat.
|
Masz niby racje Raul bo po co ci wiedziec jak nastepny n00bek umarl ale to nie ja napisalem ten temat
EDIT: Ta karta z MasterCard jest swietna |
WTFF?? Co to ma być. Koleś wymyślił sobie text z koniem i męczy bułę. 8o hahahahhahaaa!!!!
rollin' on the fuckin' floor laughing |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |