![]() |
Dies Irae
Witam,
Po naszych ostatnich przerwach w grze, wracamy! Zapraszam do komentowania naszych screenów. http://img517.imageshack.us/img517/2503/uo0133yc8.jpg Bebilon~ |
Chyba zapraszasz do komentowania screena a nie screenów :D
|
Archeerek cos pisał ze Stronek wraca na jakims 190ek , to prawda?
|
Cytuj:
|
Mam nadzieję, ze sie rozkręcicie znów :D Powodzenia
|
No wreszcie juz myslalem ze nigdy nie bede tego znowu ogladac ;]
Nice bebilon czesto musisz tych potkow uzywac czy ciagle exana ?? I fajny masz trójząb w bp ;] Powodzenia w prowadzeniu tematu i pozdrawiam |
|
Ładnie ładnie.... oby tak dalej :)
|
No 2 screeny ale mogą być :D Czekam na więcej.
|
skasowana fotka
|
Fajne skriny, ale troche ich mało :(
Postarajcie się troche bardziej xD GL |
no to cos odemnie :) taki farcik na frostach :p
http://img440.imageshack.us/img440/593/rotflbu4.th.jpg |
Ladnie ladnie :)
powodzenia B) |
Gratki Dla Wszystkich!:cup:
Trzymajcie tak dalej!;) |
Jak narazie niezle sski mam nadzieje ze temat sie rozwinie jak dawny :)
pzdro Herfoe |
|
Troche malo tych SSow Oo
|
10:41 You see Eagleneo of Distans (Level 71). He is a royal paladin. He is Hunter of the Dies Irae (Alex).
Ktos sie rokuje :( |
@Lakee
Abstrahując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu adekwatnie jestem gotów pokusić Sie stwierdzeniem ze , percepcja mojej mentalności nieobliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co nie koliduje z moja wysublimowana wiedza na każdy temat , biorąc pod uwagę aspekty tej kwestii @twoJOM |
|
Tuhamiid
ja kupiłem tak "MDW, Seromontisa i Cachera" i co? zbijesz mnie? aha mam nie pozwoliła Ci wydać kasy tipie?? o nieeee straszne :)) Nie znasz historii Eaga to cichaj... @DI Wrzucajcie więcej fotek :)) To mówiłem ja czyli MDW, Seromontis i Cachero |
@Archerek
Ty ostatnio zrobiles sie cos za cwany, a to moze sie zle skonczyc ;) Kombinacji na wpisanie passów masz XXX, więc daj sobie na luz i nie zgrywaj kogos kim nie jestes, a kim chcialbys byc, jak ma Tuhamiid w podpisie STOP INTERNETOWYM NAPINACZOM. @Tuhamiid Jezeli nie znasz historii eagla, stronka oraz jego podejscia do 'kumpli' to tez pozostaw temat w spokoju, proszę... @DI Wrzucajcie wiecej fotek, nie przejmujcie sie tym, co mowia ludzie, pozdrowienia dla prawdziwych! E(L)o |
Dobra dobra
Wyluzujcie wszyscy i zacznijcie wrzucać fotki :p Pozdrawiam B) |
Dokładnie, jak Mozobun napisał, skończy z gadaniem na forum, jezeli mamy sobie cos do wyjasnienia zróbmy to cicho.
@Stronek Zawsze mozesz napisac i opowiedziec jak to bylo, ja nie rozumiem tylko jednego, dlaczego jezeli miales jakies zatargi ze snelem, najbardziej oberwalem na tym ja i Sosen, ale licze ze napiszesz kiedys do mnie i dowiem sie jak to naprawde bylo. To był mój ostatni post w tym temacie i mam nadzieje ze w ogole kogokolwiek... Zyczę miłej gry i pozdrawiam. MufiK |
|
niedziała link
|
Niezle sski ale przydalo by sie wiecej ;p
|
skasowana fotka
|
@Xana
Jeden normaly ;) A czasem nie byłeś dawniej w gildi Undead Dragons czy jakoś tak ?? :D PS: Co masz na myśli pisząc dziwnymi wydarzeniami ?? Czytałem, słyszałem że nasz 13 latek hacked na 40kk~ ?? Prawda to czy jak ? |
|
fajny temat,ale zdjec prawie 0
|
Cytuj:
Niewiem ocb z AOD , popytaj sie innych , byłem w Undead Shadow's ale to dawno temu |
Cytuj:
Zhakował ludzi na ponad 4kk, do czego mi się sam przyznał :) Niby skąd pojawiły się u Niego full ass, full barb i full oriental :o ? Uważać na Niego @topic Fajne zdjęcia :) Wrzucajcie więcej :p |
codo Jajo to mnie to nieobchodzi co robił , mi pomagał.
|
Nvm.........
Harri ;*. |
Heja Bysiu :*
Dajcie fotki i olejcie tych co chcą się dowiedziec kto ile dał za jakiego chara -.- |
skasowana fotka
|
@up uspokoj downa i wyp****
To forum powinno byc od lat 13 bo za duzo 11 latkow jest ;] Dawajcie wiecej sskow bo fajne |
A to muszę przyznać, niebywała sytuacja :D gratz! kaktus ;p
Poczekajmy do upka i new questa to Eremo i panowie od blessow znowu zarobią ;d;d |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |