![]() |
W Tibii Jest Już Ciemno [SONG]
http://www.youtube.com/watch?v=Nm2zPudGmkM
:cup::baby:;) xD |
Kawał dobrej roboty xD
Twój filmik napewno sprawił, że na wielu buziach pojawił się uśmiech. 10.5 / 11 |
@up
a co to kurwa fotka.pl ze skala 0/11 ? Kolesiowi sie musialo ostro nudzic zeby takie cos nagrac :D ale chyba kariery nie zrobi :P:P mimo to pozdrooo |
Świetne, ale jakby był dobry podkład a nie piosenka w tle to bym ci chyba postać oddał xD
|
Miał być ale nie chciało mi się już dłubać :P Bo miałem gotowy ale za dużo czekania żeby się połączyło i dopasowywania ;p
|
Hehhee fajnie ułożony tekst ale zgadzam się z Panem up, lepiej by wyszło bez podkładu ze słowami.
|
Kurwa, no jaki żal. Czy ty chłopcze poza tibią życia nie masz? Ja rozumiem że tibia to "taka fantastyczna gra" ale żeby piosenki układać.. Może następnym razem ułożysz modlitwę do Orshaballa i odprawisz czarną msze -.-
|
Cytuj:
Prosze nie krzycz na mnie ;( |
to jakis kretyn robil
|
te głosy w tle to beznadzieja, ale widać, że to dla zwały nakręciliście więc ok :D
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Fajny tekst ,wykonanie slabe ale ogolnie spoko : } |
Cytuj:
|
No nareszcie kilka osób które rozumieją naszą ideę ;P :cup:
|
Cytuj:
|
Jeśli czyjeś żarty i dowcipy mają ograniczać się do tematyki tibijskiej to gratuluje.
|
Nie wiem czy pan mądry zauważył, ale ta strona nazywa się forum.TIBIA.pl
:baby::( |
Cytuj:
@BTW Oo Xerionis_Family juz mnie uprzedzil..pospieszylem sie troche :D |
Piosenka mi się podobała :]
Czekam na inne przeróbki :p |
Cytuj:
Panie troll idz stad chlopak gra podoba mu sie to neich gra i bawi sie ;] Mi sie podoba chlopaki wpadly na dobry pomysl i im to niezle wyszlo nieliczac paru wpadek z przeciagniem rymu ale kij 10/10 za pomysly i spiew :D |
zajebiste
ahahha xD daje 100/100 |
Cytuj:
Cytuj:
normalnie masz skrzynke piwa u mnie xDD dooobre |
fajny tekst i zdjecia... tylko to carlin z 2007... jakby byl napis 2009 albo 2010 to lepiej ;d
|
Banalne te teksty, mogles troche lepsze wymyslec, to nie boli. Jak powstanie nowy program "Nie Mam Talentu" to sie do niego zapiszcie.
|
Cytuj:
|
Zabiło mnie to, kiedy jakiś nowy song o Tibii ? xD
|
Pisze sie RÓŻNE, a nie rórzne, wogole to śpiewał gościu w przedziale wiekowym 16 - 17, a nie umie pisać, gra w tibie i wogóle jest noobem xD
|
prawdziwym noobem jest ten kto nie zauważa specjalnie popełnionych błędów ... :dance: No i z wiekiem też nie trafiłeś/trafiłaś... nie mówiąc o tym że tego nie śpiewa jedna osoba...
P.S. Następne przeróbki wkrótce ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
top nie czepiajcie sie go -.- sami byscie lepszego pewnie nie zrobili :baby: @Xerio~ rup wiencej ! |
Cytuj:
@Xerionis_Family Nie wiem co w tym bylo zabawnego, ale OK. PS. PROSZE NIE ROB WIECEJ PRZEROBEEEEEEEK!!!!!!!!!!!:( |
Cytuj:
W takim razie ja dam za ten 'song' 1023/1100 |
Cytuj:
2. Prosić to sobie możesz ale możesz także ich nie słuchać... |
Mam inne rzeczy na glowie, pa.
|
Jak dla mnie beznadziejne. Różne ludzie mają poczucie humoru, ale ja w tym akurat nic śmiesznego nie widzę Oo Następnym razem wysil się i postaraj się chociaż o ten podkład, może będzie ciekawsze. A co do tekstu, ktoś tam up pisał, że beznadziejny... zgadzam się z tym, ale chyba jednak ciężko wymyślić coś dobrego do tej gry ^_-
|
Cytuj:
@Topic Juz ci odpowiedziałem w innym temacie, że super itd xD Nie chce mi się jeszxcze raz tego pisac 9/10 pozdro @Up Ta piosenka nie miała cię rozbawic |
hehe dobre xD
|
Mi się nie podobała. Muzyka cicha i za głośno śpiewali :P ocena 4/10
Ps. To jest moja ocena, ja tak sądzę jeżeli ci nie pasuje po prostu zapomnij że to napisałem. |
Niezłe ale lepsze by było bez podkładu nieźle sie przy tym uśmiałem :D
|
Talentu do śpiewania autor nie ma kompletnego...
|
Piosenka jest Boska, z kumplem ciągle ją śpiewamy! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |