![]() |
Po co nam granie w tibie ?
Ostatnio gdy expilem se , zaczołem se myśleć "poco ja to robie,po co w to gram" i tak pomyślałem poco mi to ? dopiero wtedy ze to co robie(gram w tibie) niema żadnego celu i tylko trace czas może sie to wydawac dla was smieszne ale powiedzcie szczerze poco my to robimy ?? poco gramy w tibie ? moze bede jeszcze gral w tibie ale w wolnym czasie .
I tak odpowiedzcie mi nato pytanie co chcecie osiagnac grajac w tibie ?? co wam to daje ?? dla niektorych moze to byc trudne pytanie albo w ogole glupi temat ale taka prawda gramy bez celu by byc lepszy od drugiego ... |
Było milion razy.
|
kto powiedział że gram?;x
właśnie wystawiam chara na allegro, jakiś mały + będzie z tego grania. |
a po co grasz w inne gry?
po co grasz w piłke? ogladasz telewizje? DLA PRZYJEMNOSCI! durny temat |
@2up
jedyne co mamy z tibi :] ale i tak marne 400 zl przez 4 lata gry :] i @up ale grasz w pilke po 5h a nawet 15h dziennie ? @down pamietaj jest mozliwosc dostania bana i wszystko na marne |
Cytuj:
Lepiej bota ustawic, 400zl w 2 miechy, zawsze cos. |
Cytuj:
|
Cytuj:
niezabije sie zycie to nie tibia |
to poco se ja mam sie uczyć? przeciesz i tak nie robie wiekszych blendow. no i po co to wszystko? Chłowieku. Na początek szkoła. Potem szkoła. I następnie też szkoła. Styl wypowiedzi mnie zabił. Najpierw obowiązek, póxniej przyjemnośc.
|
Cytuj:
Cytuj:
A po 2... nie trzeba grac w tibie 15h, 5h.... a po 2, nikt o liczbie godzin (ilr gramy w tibie...) nie mowi, czylko o tym, czy wogole gramy... zobacz taki piłkarz pol dnia spędza na treningach? :OOOO i gra w piłke ;( |
W Tibię gra się po to samo, co w Dooma, Quake'a, Preya, WoWa, Silent Hilla, Residenta, MoHa, CoDa, KotORa czy jeszcze w coś innego - dla przyjemności i nowych doznać.
Cytuj:
|
Cytuj:
i look moj nick prosze cie |
A po co żyjesz : F ?
I po co oglądasz mecze innych reprezentacji ? No po co ? |
Cytuj:
zyje po bo w zyciu mam jakies normalne cele zycie w tibi: "musze expic bo ktos tam mnie przegoni i sie powiesze" "o nie padlem, koniec swiata, co to bedzie co to bedzie" "chodz na hunta bo trzeba zarobic" "o jej ojebali mnie na 100 gp" @down a poco to piszesz ? zadalem pytanie nikt nanie nieodpowiedzial idzcie expic |
A po co robisz kolejny glupi temat na forum, jak wiesz ze zaraz i tak ci kazdy nawbija i powie, ze jestes glupi?
|
A kaze Ci ktos grac? Nie? To moze jak juz zdales sobie sprawe ze Ci to nie sprawia przyjemnosci, to nie graj?:>
|
Cytuj:
W Tibie też grałem sporo h/dzień, czasem i 15, ale teraz nie gram.. nie brakuje mi grania, ale kumpli. To dla nich grałem bo poznałem tam kilku wspaniałych ludzi. Expiłem przy okazji :P |
2@up
wlasnie przestalem grac bo ? bo ta gra bezsensu robic caly czas to samo expienie skillowanie huncenie |
Welcome on the Bright Side of Force ;)
|
Cytuj:
|
Ponawiam. Zabij się. Ciągle to samo, śpisz, jesz, higiena, koledzy, komp, szkoła, telewizja itp. W kółko to samo, skończ jak najszybciej.
@down Taa, te tysiące znajomych z gry są gó**o warci. Aaa, mówisz o grze? To co sie tak podniecasz o_O... |
Cytuj:
Cytuj:
a ty o rl zyciu ! moze ty jakis nienormalny jestes ? |
Cytuj:
|
Ja gram w tibie żeby po zdobyciu dużego lvla wystawić chara na allegro i mieć z tego troche siana:)
|
Cytuj:
niektorych lubie bardziej jak tych z rl ;] |
@up
No właśnie, więc sie zabij. |
Cytuj:
POCO, to Ci jest firefox, skoro nie korzystasz z wbudowanego słownika... -.-' Granie w Tibie, jest tak samo potrzebne jak wychodzenie na dwor, jedzenie smakolykow, walenie konia -.-' DLA PRZYJEMNOSCI! |
Ludzie niemowcie jej ze me sie zabic bo jeszcze sie zabije
A dlaczego gram w tibie? Zeby miec zabawe,zeby moc pogadac Tibia,gra w pilke,ukladanie puzzli Nie ma w tym celu robimy to dla zabawy,zeby sie nie nudzic |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie? Spamujcie sobie do woli , podnieca was tracenie czasu na "TAKIE" bzdety , np. Ja np lubie oglądać własne filmy które sam robie i wrzucam na youtuba po 20 razy... |
Założyłeś temat, w którym podajesz argumenty na 'nie' dla tibii, ale nikt do chuja pana grać Ci nie karze :||||
|
No właśnie lepiej nie zastanawiać się nad sensem życia, bo może nam wyjść coś takiego jak panu co założył ten temat. :d Jakby się tak zastanowić, to nic nie ma sensu. ;d Po co jeść, jak i tak wysrasz. Po co smarkać w chusteczki, i tak samo kapnie.
Tak właśnie powstają emo. Po co żyć etc. Dlatego ja drodzy koledzy idę się teraz wysrać i jebie mnie po co. Może wbije na Tibie jak będzie mi się nudzić, też nie wiem po co, co z tego. xd Wjal |
Cytuj:
Co do tych emowatych pytań, to wg. mnie są bezsensu. Po co jeść? Żeby nie czuć głodu Po co oddychać? Żeby się nie udusić Po co grać w Tibie/ w piłkę nożną? Aby się zabawić. Itp. |
Cytuj:
|
;]
a ot tak dla zabicia czasu ;)
|
Pięć minut myślałem nad jakąś durną pseudo-śmieszną ripostą i nic nie wymyśliłem.
Tak więc autorze tego tematu, ja również apeluję, abyś w sposób jakikolwiek (aby najszybszy) pozbawił się życia, albowiem to spowoduje, że przestaniesz pieprzyć głupoty. Dziękuję. |
Prowokacja...
|
tibia to szambo, nikt w to nie gra :D Oprocz mojego kolegi co cialge tylko :
tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia i potrafi dobe siedziec to jest tak: mama wychodzi z domu to gra ciagle i jest tibia tibia tibia . mama wraca to mowi "Mamo, ja wcale nie grałem" Mama mu wlacza kompa i neta i tibia tibia tibia tibia tibia , potem mama śpi i tibia tibia tibia tibia tibia tibia i tak jego zycie wyglada :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
zabiles mnie tym postem:cup::cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02. |