![]() |
Czy moja piosenka jest dobra ?
Witam, ostatnio stworzyłem swoją piosenke i chciałbym sie was zapytać czy jest sens tworzyć coś dalej... Chciałbym zostać DJ w przyszłości, ale nie wiem czy to co robie ma sens, proszę o ocene piosenki:
Odsłuch: http://dj.xerion.wrzuta.pl/audio/nUk...me_of_holidays Ściągnij: http://rapidshare.com/files/12400203...idays.mp3.html |
brzmi jak gówno -_- DO KITU Przestan spiewac, bo masz ohydny głos jak menel !!!
|
Nie słucham tekno a i tak umiałem przewidzieć co będzie dalej. Czyli słabe, pomijając już fakt, że to tekniawa, czyli słabe z definicji. I przewidywalne.
Ludzie, stworzylibyście coś porządnego, a nie jak nie pseudorap (tibia tibia/hawudepe forever/dwatysionce osiem/jo!/expiłem na demonach/itd.) to techno. |
@2up
Założę się, że nawet nie przesłuchałeś tej piosenki -.-. W NIEJ NIE MA SłóW... Ale muza fajna :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Tibia.pl > Forum > Twórczość. Dział zapomniany ale żywy.
A kawałek bardzo przewidywalny, jak to techno. |
ószy penkajom, nie moje rytmy. ale ćwicz, ćwicz :>
|
To ja zrobię grindcore o forum.tibia.pl.
I będziecie mieli słowa, o. (HE-HE) |
No rób dalej,wiadomo ; p Ja takiego czegoś nie słucham ale chyba nie zaprzestaniesz tworzenia przez komentarze na forum internetowym,co? : P
|
Oczywiście że nie xP.... To jedyne forum, które się nie zna na muzyce ;).... Wrzuciłem na club-nation ;) (forum muzyczne) i oczywiście było trochę krytyki, ale były też pozytywne komentarze, a nie tak jak tu, gdzie koleś wyjeżdżami z vocalem, skoro go tam nie ma... poprostu dzieci, dla nich liczy się tylko Hip HOp i nic więcej ;)
Pozdrawiam |
Cytuj:
A twoja piosenka - nie przepadam za technem i ona tego nie zmieni. Strasznie przewidywalna, ale o tym już wspomniało kilka osób. |
a wg mnie bardzo dobra nutka ;)
|
Cytuj:
|
Ładne brzmienie ; )
Nie jestem specjalistą, więc nie wiem co napisać, więc dam szkolną ocenę 5- |
Mimo, iż nie trawię techno, to bardzo ładna nutka. Nieźle Ci to wychodzi, rób dalej ;).
|
Cytuj:
|
Autorowi proponuje przesłuchać 10 dobrych piosenek techno, a potem zrobić coś co nie będzie do żadnejpodobne.
|
Ale odwal się pan od hip-hopu..
|
No może trochę przesadziłem, ale nie lubię jak ktoś mówi beznadzieja nie widząc utworu od środka -.-, dałem tam bo są osoby które się znają, a jak mi tu koleś wyskakuje z vocalem, to o pomstwe do nieba woła.... To tak jakbyś namalował obrazk, koleś by przyszedł splunął na to i powiedział, teraz wygląda lepiej...
|
Cytuj:
|
Nie podoba mi się.
|
Cytuj:
|
Mi sie nuta podoba. Rob nastepna.
|
Cały czas leci to samo... Ale to chyba cały urok techno :P Nie lubie techno ogólnie. Ale słyszałem dużo gorszych "piosenek".
|
To to nie działa tak, że każda piosenka techno jest taka sama?
|
Cytuj:
|
Na hip hopie tyle samo sie znam co na techno. Czyli nic :D "Niektóre" piosenki Hip-Hop nadrabiają sobie dobrym tekstem co w przypadku techno jest niemożliwe chyba :P No ale piosenka nie jest tak zła jak oceniają. Oni to by nawet tego całego Tiesto wyśmiali :P
|
No nie gadajcie, techno bez słów ma o wiele głębsze i bardziej skomplikowane przesłanie od wszystkich piosenek Gosi Andrzejewicz, czy też tej drugiej Cerewickiej, czy jak jej tam.
Co do piosenki w pierwszym poście to zbyt wesołe sample.. nadawałaby się na podkład do jakiegoś discopolowego kawauka. ;< Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=wRgdRWfepPY Losowe, pierwsze z brzegu wzięte z folderu z muzyką. :) Wjal |
Nie ma to jak myśleć że Hity z Vivy i ten cały pier**ony Fifti to prawdziwy hip hop ; ppp
|
Rzymianie mili w zwyczaju mówić:,,de gustibus non est disputandum”
Nie możesz twierdzić, że ktoś nie zna się na muzyce, jeśli Cie nie pochwali albo nie lubi techno. Zwróć też uwage, że techno i HIp Hop to zaledwie 2 gatunki muzyczne, ja sam słucham rocka, punka, trochę metalu, a nawet jazzu i muzyki poważnej(8o) i nie uważam się za ,,dziecko, dla którego liczy się tylko Hip HOp i nic więcej”. Twoja piosenka nie podoba mi się wcale. Mimo iż nienawidzę, techno. To czasem jakaś piosenka zapadnie mi w pamięć, tu zapomniałem rytmu podczas pisania tego posta :P |
Cytuj:
|
@Wjal
Dla mnie to jedno i to samo ; p Kilka bitów zapętlonych w kółko x 5 minut. |
Cytuj:
|
Jeśli lubisz tworzyć 'muzykę' i bawi Cię to, to jak najbardziej ma to sens. Nie przejmuj się innymi i rób to co lubisz. Tylko może niekoniecznie wrzucaj swoje piosenki na forum, bo możesz się zniechęcić ; )
|
Cytuj:
|
Piosenka taka sobie... Ale może dlatego, że nienawidzę techno ; ). Lecz chyba gorsze już słuchałam...
Lecz jeśli naprawdę lubisz to robić... to rób to dalej. Z jakiegoś powodu bardzo szanuję ludzi tworzących muzykę, bez względu na gatunek. Ucz się dalej, być może coś osiągniesz. |
Nie lubię techno, ale to jest lepsze, niż jakieś ścierwo, co mój brat słucha (co DJ mordę drze nie wiadomo po co ._.).
|
Nie znam się, nie będę oceniał, ale jeżeli to Twoja pasja to ją rozwijaj i dalej twórz ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |