![]() |
Necro solo + bohy plx
Chcecie wiedzieć jak iść na necro z dsem?? =D
Zapraszam do oglądania... http://www.budorex.com.pl/~kotek/Tib...crobohsplx.rec Ps. sry że troche długi, ale bohy z necro nie wypadają od razu... ^^ COMMENT PLX!! |
Necro :D
HIHO!
Hehe lubie nekro juz sciagam chyba dobry co :P... mam nadzieje |
Spoko filmik i gratz loota.Wiecej takich filmów:D
|
Niezile, solowac necro na 41lvl :) Tylko szkoda ze nic nie widzialem :/
Btw. gratuluje bohów :) |
Dobry pomysl z tym DSem.Wogule calkiem fajny film i grat(z)ulacje BoHow 8o
|
Niezły filmik (loot tesh :P. Poprostu... Gratz!!!
|
Może byś mówil ze jestes na Necro to bym się nie odzywal tym swoim noobowatym zwyczajem :P
Gratz loota i necrosa wlasciwie miales male straty w uhah bo ds był hardy :P A ty go tak wrednie zostawiles w podziemiach :P |
Nic prawie nie było widać aż nie chciało mi się do końca filmu oglądac mógłbyś żucić Utevo Lux lub Utevo Gran Lux.Twoje teksty są do dupy!!!!!!!!!!!!!(takie noobowskie).
|
Podobał mi sie filmik, gz loota :D
|
Mogles przynajmniej zaopatrzec sie w bp torchy na ta wyjatkowa okazje... ;)
Zdecydowanie za duzy waste (za maly lvl), nie zawsze bohy wylatuja odrazu, za pierwszym razem. Ale ty miales farta :D Nie wiem czemu sie bales chodzic na potrojny resp, tam na poczatku jest 1 necro, potem ewentualnie przychodza 2, moim zdaniem jesli sie nie wali z hmma maksymalnie powyzej 100 to chodzenie solo na necro to waste. |
0.o Wypasiony filmik gratz stary xD. Dzięki filmikowi dowiedzialem sie ze:
-gdy wale z gfb to moj summon nie dostaje :P -mozna tak latwo solowac necro na tym lvl Gratz! |
niechce mi pujsc co jest trzeba miec specjalny program??
|
Cytuj:
Koleś MYŚL Tibicam www.tibia.xx.pl >.< To chyba tyle chcialem powiedziec |
Cytuj:
Re:Wokamir Dzieki za wsparcie moralne ;) Sry za światło... Re:Ozzie No nie wiem , czy do był waste...zabawa jest tam odjechana :P, a pod koniec hunta zostaly mi jeszcze 3 z 5 bp hhm i 2 z 4 bp gfb z 5hmm... Poza tym ja jestem niecierpliwy i nie lubie czekać :] |
Cytuj:
|
jak bedze dostepnie Download to tam bedzie??
|
Filmik bylby extra, gdyby nie te cholerne egipskie ciemnosci :PGratz loot'a
|
lama to lama nic tego nie zmieni, mowilem mu wczesniej by poszedl z dsem na necro...no i tez mu mowilem: glupi ma zawsze szczescie, trza cie brac na hunty bo zawsze bohy wypadna.
nie wiem czego tu gratulowac...ogolnie film spoko, ale kilka bledow jest ;P : -Tibia GG -ciemno (tibia gg) -Tibia GG -co chwile: you see... -Tibia GG -Tibia GG et cetra et cetra... to ze Ty tego uzywasz nie znaczy ze inni tez, i beda widziel all...raz rzuciles utevo lux...chyba przez przypadek...przy exurach tracisz wiecej many niz exura gran, a to Ci uleczy znacznie wiecej.... ogolnie: lama |
Re: Up
On chodzi ze mna do klasy, wiadomo ze zazdrosci... Zrob se lepiej taka mega dobra extra postac jak moja, a nie bluzgaj innych za to, ze maja lepsze chary niz ty ^^ Ps. Sry za You see.... takie glupie przyzwyczajenie... |
No nawet ladnie walisz w te necro. Loot nie byl najlepszy ale zawsze cos. Filmik spoko
|
normalnie zajefajnie ciii ,taki locik ale sporo czasu i runek ds twardo sie trzymal ,ale gz boszkow
Ja na hero wcZoraj bylem i rewelka c-set :cup: to na tyle more takich filmikow z huntow i z locikiem bo filmy np: dl hunt,to normalny shit zazwyczaj jest tak ze gowno co wypada z nich a tu normalnie 1 klasa"necro,boszki i do domq" gz narxyx |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
spoko filmik tylko mlvl masz c***owy :P jak moj druid :D
|
Cytuj:
Niech tylko nabije 27 sorcem i z powrotem sie za palka biore pajacu -.- Poza tym nie tylko Ty grales ta postacia...jestes lama i tyle =P Pozatym jesli bym nie zmienial serwow znowu mialbym 60+ lvl jak kiedys... A teraz kochana lamo pocalu kokse w ... |
Cytuj:
Koles ty chyba serio zadzroscisz:/ Moj kumpel ma teraz 24 lvl 32 magic lvl crown arma,fsa i crush helmta-nie mial hacka i nie zmienial postaci jak ja(...) teraz ten sprzet dla mnie bylby skarbem a nie staram sie go oczerniac a co do tego ze nie gra sam a koncie wole sie nie wypowiadac bo mnie jeszcze pobiją :P |
Cytuj:
Lama jest lama i nic tego nie zmieni |
i tak dalej!!!
spoko filmik podoba mi sie dzjcie takich wiecej
|
Good Movie!!!
jesli chcecie wiedziec jak walic necro sorckiem :mag: to obejzyjcie ten filmik!!! aha ... gratz LOOTA~!~!~!~!! B)
|
Cytuj:
wszystkim siępodoba tylko ty masz coś do tego :P Ale ok każdy ma prawo wypowiedzi ;) myślisz tak to myśl dalej |
Cytuj:
Chyba niezrozumiale mnie...ja sie z niego nabijam a nie zazdroszcze...a mowie, gdyby nie ci durnie co hackuja to juz bym dawno byl po banshee quescie... |
Re: up
Nie wierzcie mu, on kłamie, on chodzi ze mną do klasy i widziałem jak się na mnie patrzył, gdy się dowiedział, że wylootowałem bohy ^^ Co do banshee questa, potwierdzam -.- |
Cytuj:
Cytuj:
to juz wyglada jakby Lamer zazdroscil(lamer-chodzilo o ksywke nie o obrazenie ciebie] choc blagam nie bijcie ^^ :balwanek: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |