![]() |
[Youtube] Dobry sposób na III arenę dla maga/palka na pvp
Hiho, dobry pomysł ^^
http://www.youtube.com/watch?v=M0TlGp_36kA NIE CZYTAJ, JEŻELI NIE OGLĄDAŁEŚ! Ukryty tekst:
@edit, jeszcze przed pierwszym postem ;d film nie mój |
pomysl znakomity tylko gorzej jak potwor wali obszarowe ataki lub ma haste/paralizuje cie
|
No no, pomysł banalny, a jak ułatwił sprawę : P.
|
i czym tu sie jarac ?
|
żadna nowość, OF questa się tak samo czyści..
noob? |
Cholera... szkoda, że gram na NON PVP
|
a dlaczego na no-pvp nie można tak?
|
Cytuj:
|
w następnym update będzie cały czas teleport (teraz pojawia się po zabiciu), nie trzeba będzie zabijać tylko przelecieć do tp :) <joke, chociaż nigdy nie wiadomo co cipsoft dla kasy wymyśli>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@top Staaaaare, ale pomysłowe |
Huh, dobry sposób ;)
|
lol ;dddddddddddddddddd
|
taki stary, że nic nie odkrywa... no ale wystarczy pomyśleć, a w tibii raczej "wystarczy" nie pasuje więc "istnieje konieczność pomyślenia" ;p
|
Cytuj:
|
@frapper
twoja stara się puszcza = didn't happen |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
up@ a ty nie oplakuj ryby. |
lool xD
dobry pomysl hyhy |
Całkiem, całkiem. Przynajmniej mniejsze waste jest...
|
NIe gadajcie o f bombach czy e bombach pod siebie bo potworek by troche pobiegal ale w koncu by sie przelemal i podbiegl do was, nawet przez field...
|
Cytuj:
Sry ja tylko mówię językiem idiotów... |
@up
Na ambicje ci wjechal, graczu z noob pvp :) |
Lepszy 120lvl na non pvp niż 20lvl na pvp i pkwanie 8lvl knightów wychodzących z rooka ;)
|
Zabijcie nas bo gramy na non-pvp . Po co co poniektórym gra na pvp bez umiejętności to nie jest wersja 7.6~ . Teraz jest era hotkeya jak ktoś kiedyś napisał na forum.tibia.com 6 letnie dziecko może się wyleczyć -wyuhać- dajmy na to f5 f5 f5 f5 .... (f5) ... nie pindolcie o noob pvp bo i tak wykonujecie te same czynności. No niektórzy się wyróżniają przyznam =]
|
Właśnie, ~~ - 7.72 = proste tbi i już ownujesz
7.8 - xx - hotkeye + inne boty ułatwiające jeszcze bardziej to pro pvp :| |
Cytuj:
@CO DO NON PVP nie pojmuje ludzi grajacych tam...dlaczego?bo najlepsza rzecza w tej nudnej tibi są wojny...a non pvp jest po to zeby se expic w nieskonczonosc..ale co ci to daje ze ty masz 120 lvl jak wejdzie ci na respa 50vl "maciek bochaterski krul tijbi" i nic mu nie mozesz zrobic?: / |
Cytuj:
|
No dobra, niech wam będzie. ; x
|
Cytuj:
|
Ja osobiście wole klikać hotkeye, niż grać na non-pvp.
|
Pierwszy raz widzę, a to zasługuje na brawa :P
|
my mamy przynajmniej non-pvp a nie ELFvP albo NGvP - właśnie to mnie wku***** na pvp. połowa serwera lata na elfie albo na innym gównie i się cieszą, że maja super pvp. Właśnie dlatego już nie gram na pvp - tam jest więcej botów niż gdziekolwiek indziej. Dowody to 90 % filmów o pk
Ps: Ryba, co się stao? że nie masz już bana i dalej jesteś w cs?(nie wnikam co gdzie i komu wiadomo co zrobiłeś;P) |
Cytuj:
@Topic Zajebisty pomysl ;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
No to mam kolejny powód żeby wrócić na Silverę (pvp)...
|
A ja wolę nie mieć żadnego konta w tej grze i być normalnym bo jak zaczynałem grać wtedy kiedy powstał serwer selena to nie było tyle młodych dzieci co teraz i granie było przyjemniejsze mimo takiej grafiki jaka była wtedy ;x teraz to już żal się wypowiadać, bo gry wcale nie zniszczyła firma która ją produkuje tylko właśnie ludzie którzy w nią grają, a raczej próbują w nią grać, bo exp to dla nich całe życie w tej grze no i oczywiście wyzywanie, pseudo hacking, złodziejstwo, boty - takich zachowań nie było kiedyś i gra była naprawdę fajna, a teraz sami zobaczcie... co do nowego update'u to on jest dostosowywany do wymagań klientów - czyli do mało inteligentnych osób, może wam się podoba ale ja wiem swoje Cipsoft zniża się do waszego poziomu tylko po to by zarobić, bo mało opłacalne jest robienie trudnych gier przy tak dużej głupiej społeczności.
|
Cytuj:
http://i250.photobucket.com/albums/g...thers/80rp.png Dzieci hotkeyi wy*******ać. Pzdro Thar~ |
@up
Wesss ale sie zgasiles hahahahaha. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |