![]() |
no ss'ski ladne , fajny loocik
|
fajne ss loot to juz wogle :D
|
No a Larry mówił, że nie chce iśc na demony z bratem... A jednak się zdecydował ;D
|
A ile demonow padlo przez te 2h ??
Ogolnie ss ciekawe :} |
No loot fajny :D Szczególnie, że był to mój i Lega pierwszy demon hunt i już po 3-4 demonach mieliśmy 2 x Golden Legi :D (Małe sprostowanie - miałem 64 lv. a skille 90/77 :P )
|
<<g+r+a+t+z>>
|
Fajne ss'ki :D Gratz lootu golden legs hmmm ;)
|
Fajnie ss'ki... a lootu to tylko pogratulowac :P
|
gratki.tez chialbym isc na demony....
supier loot |
O.o Gratz
Gratz lootu, po 2 godzinkach ciężko jest wyciągnąć coś wartościowego i szkoda tego co padł :( Niezłe fotki. WE WANT MORE :D
|
Thx :) Wybrałem tylko najlepsze screeny ale mam ich około 60 jeszcze ale nie warto wogóle ich oglądac ;). Niedługo nowe hunty to zarzuce nowymi tematami i screenami :P
|
Najs Najs :P
Gratz lootu i szkoda tego kolesia co umarl ...
|
no no ladne ss'ki
12 taki LOOT WW |
Całkiem ładne ss..i jest ich przynajmniej dużo,a nie jak ktoś daje temat: Demon Hunt wbijajcie i tylko 2-3 ss'y. Gratz lootu jak na 13 demonów to chyba niezłego fuksa mieliście :p Powtarzam chyba bo ja jeszcze 37 lvl i nie mam nawet pacca więc nigdy nie byłem na demonach i niewiem jak tam z dropami. Jeszcze raz gratki.. Jak już ktoś powiedział WE WANT MORE!!
|
Fajny loot ale sski nieciekawe:P
|
Teraz juz wieciie dlaczego poszedlem na knighta, najfajniejsze uczucie to jak wyciagasz mms, i g legsy z demonow , wylutowalem w ciagu 3 huntow: 2xg-legs i 1mms, nie wposminajac gsow i innego scierwa, W 1 huncie mms , w drugim scierwo, na 3 2xg-legs. Wklad poszedl niewielki, 20bp sd each hunt :) ALe nie warto chodzic na demony w takim duzym teamie , jeden mag na 45lvl+ starczy. Nie wazne ile sd pojdzie , wazne jest co wypadnie, bo i tak i tak sie zwroci :) Nie rozumiem, jak ten paladyn mogl pasc, jest tylko 1 opcja, ze missclick i sprzedl 1 na dol, ale to tez powinien przezyc... Aaa i druga opcja, ze w czasie przezutki nie nacisna strzalki do gory:P
Gl in next demon hunt :D |
SS looz. Tego mi sie chcialo hunta z demonami a tak ogulnie gratz lootu :p
|
Super ss
Wow niezly loocik :p
|
12 demonow i 2 pary Gl :/ Ja musialem bloknac z 200 demonow by miec 3 pary gl (+ 1 e plate 4 demoki)
|
Super loot
Tak powiem krótko aczkolwiek może się rozpiszę
Loot bardzo fajny Gratuluje Ale musze odpowiedzieć na ostatniego posta Dlaczego skill bara nie akceptujesz Ja muwię tak skillbar Będzie super Jestem knightem i przynajmniej będe wiedział ile do skilu a jeśli ci się nie podoba poprostu przestań grać w tibię Graj w rune scape na : www.miniclip.com :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |