![]() |
Update - kiedy wypuszczą?
Zastanawiałem się, kiedy dokładnie zostanie wypuszczona wersja 8.2. Postanowiłem więc pogrzebać w News Archive.
Zauważyłem, że update następuje 40 dni po pierwszym teaserze. Po krótkich obliczeniach otrzymujemy datę 2 lipca 2008. Wtedy właśnie wyczekiwane (albo i nie) uaktualnienie ujrzy światło dzienne. edit: 39 dni |
zawsze jest to wtorek. Moim zdaniem bedzie to 1 lipiec. Czekamy :baby:
|
Cóż, jednodniowy poślizg każdemu można wybaczyć B)
|
Może jestem głupi, ale czegoś nie rozumiem...
Wszystkie update były 40 dni po pierwszym teaserze, tak? A wszystkie update były we wtorek, a teasery zawsze są w piątek, tak? Jakim cudem te daty się nie pokrywają? Przecież dni tygodnia zawsze są tak samo, co za tym idzie: ostęp pomiędzy pierwszym teaserem a update zawsze będzie taki sam. |
Kurde, ile jeszcze będzie takich pytań? Jak wypuszczą to wypuszczą, prawdopodobnie we wtorek, chociaż wszystyko jest możliwe.
|
Update 1 lipiec
Dajcie 1 lipca :p będę miał prezent na urodziny :]
|
dajcie wczoraj bede mnial kal w spodniach
|
hehe ja mam urodziny 4 Lipca wiec moze moze....
|
Cytuj:
|
Zanim poprawia te błędy , które są na Ts to troche czasu minie.....jesteśmy cierpliwi.....Sądze że będzie to około 8-15 lipca:)
|
Moze dzisiaj albo jutro jak Niemcy wygraja ME :d
Oby nie wygrali (tzn update jak najszybciej a Niemcy porazka) |
Dadzą w środę a mam urodziny w marcu ;/
|
Skoro już na urodziny to poczekajcie jeszcze trochę do ..... listopada do ostatniego tygodnia :p Ja mam wtedy urodziny :p
poczekacie? Nie ekscytujcie się tak tym upem bo wasze mamy nie mają tyle kasy na wasze pampersy, żeby je wam zmieniać co chwila |
A ja myślę, że mają kasę, bo dzieci czekają na upa, co oznacza, że mają pacca. A jak mają pacca to mają pieniądze, a gdzie są pieniądze tam są i pampersy!
|
Cytuj:
ahah Niemcy przegrali 0:1 z Hiszpania |
Ostatnie dwa update miały 6 Teaserów. W ten piątek był 6ty. Najprawdopodobniej-jutro Update.
|
I na około ile godzin wyłączą nam Tibie? :p
|
Na tyle by dzieci poznały co to jest rl life
|
Średnio serwy są off od rana do wieczora.
Cytuj:
|
Bylo na bank na jakim temecie inny. a jak na te urodziny to ja mam w Grudniu to moe bedzie juz nastepny:) i Jakis fajny.
|
Te 40 dni o teaserze pasuje i teasery w piątek , a we wtorek update też.
Tylko nie wziąłeś pod uwagę roku przestępnego, więc kalendarz przesuwa się o dwa dni względem roku poprzedniego. |
Haha dobrze że zakupiłem właśnie PACCa u Droma. Mam nadzieje że up będzie gdzieś jutro we wtorek albo za tydzien. Tym razem Cipy kichy nie zrobiły.
|
Cytuj:
|
raczej bedzie w tym tygodniu. zresztą wytrzymaliśmy pół roku to wytrzymamy i te 2-3 dni.
@oftopic A moj pacc już tydzień gnije u droma i jeszcze nie mam ;/ |
Cytuj:
|
Grzegorz of Pall
Ja mam urodziny w lutym 26 :) ale na to update dlugo czekam i bede czekac!!! A jesli w tym tygodniu niebedzie Update to dla mnie bedzie to straszne w nastepnym tygodniu jade na tydzien do Zakopanego a niemam laptopa :( ale moze w tym tygodniu zrobia update i bedzie gitaraB)
|
@up
O nie.. nie masz laptopa.. A co nas to obchodzi? @Topic Moim zdaniem to bedziie jutro. Wtorek dnia 1 Lipca 2008r. Zawsze 40 dni po 1 teaserze.. Moge sie mylic bo chyba jest rok przestepny ;) |
Przekazuję wiadomość:
Cytuj:
|
Ediiiiiiiiiiiiiiit
|
Cytuj:
|
@up
Nie ma to jak screen w exe xD no ale dobra jesetes GEJLOGER ! JU FAJL ! |
|
Cytuj:
|
@up nioy why nie an 100 %
@2up z jego posta a wlasciwiwe screena wynika ze jutro update :D:D:D Takie male pytanko z mojej stronky. Zakladajac ze cipy wprowadza nowe servery ale to tylko zakladajac... to po jakim czasie oni zazwyczaj je robia po update? dzien ? dwa? odrazu ???:baby: |
Cóż, news ticker pusty, może przyjdzie nam czekać do środy?
@Limaq Rok przestępny, tak. I co z tego? W roku przestępnym dochodzi 29 II. Pierwszy teaser był 23 V i rok przestępny nic nie zmienia @kakademona111 Od razu. |
Własnie po jakim czasie robiąte nowe serwy odrazu są po update czy jak?
|
gdyby jutro mial byc update to by cipsoft cos na stronie wspomnial...
|
O ile pamiętam Cipsoft nigdy nie robił nowych serwów po upie
|
A po jakim czasie?
|
Cytuj:
Aug 09 2005 Major Game Update: Tibia 7.5 Aug 11 2005 New Game Worlds (2 dni pu upie) Dec 12 2005 Major Game Update 7.6 Dec 20 2005 New Game Worlds (8 dni po upie) byly tez przypadki nowych serwow miesiac po upie ogolnie czuje ze teraz beda nowe swiaty ale jakie nie mam pojecia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |