![]() |
Berylia Aradna znowu w akcji :)
|
Cytuj:
Ciekawe kiedy podmienisz... Jak narazie czyste, chociaz pierwszy cam juz tu byl. |
ten typ to geniusz :O
|
dlaczego nie czyta mi tego tibicam??
|
Cytuj:
Mich po prostu ich osmiesza na kazdym kroku. Sam ucieka calej gildii i do tego zalicza jeszcze 2 fragi... Teraz pomyslcie sobie co by sie dzialo, gdyby byla gildia z takimi 15/20 Aradnami. Drugie Unit? A moze nawet > Unit. |
Wyobraźcie sobie Aradne na 250 lvlu...Nie do zabicia.
|
on/a na 150 jest nie do zabicia
|
On/ona ma bardzo dużo pomysłów jak można uciekać pierwszy filmik jest najlepszy jak ubił tego rp z tym trapem na frostach.Takiego skilla pvp to tylko pozazdrościć .Mam jeszcze takie pytanko z skąd bierzecie te wszystkie filmiki jak on/ona pekuje bo na tibiacam.tv nie ma na tibia gami: <
|
Niech ktoś da na normalnego hosta Tibia cam TV bo po dacie dołączenia sadze ze podmieni....
|
rehost. na cokolwiek...
|
zal.. da się to czyms odtworzyć ?? pliki czyste :baby:
w winampie sie nie da ^.- jak ktoś mądry wyżej napisał.. doWn a ty jestes mądry ? zmien avatar to pogadamy ;) |
up
Jestes idiota prawda? |
Cytuj:
http://tibiacam.tv/download.php Become a Premium member now! The download will be available shortly! Alternatively you can wait 49 minutes. Na przyszlosc jak chcesz punkty nabijac na rapidzie to wrzuc na rapida i cos jeszcze ludzie chetniej Ci je nabija jezeli beda mieli taka mozliwosc a nizeli bedziesz ich wkur.... tymi limitami. |
Cytuj:
|
pier.dole jak dojebal tego na 2 filmiku !! to jest kozak w huj jak ja bym chcial byc obok niego jak on gra ... przeciez polozyl bym sie ze smiechu mu na klawiaturze ... co on robi z nimi to masakra .... przeciez to smiech na sali w huj jest xddd
|
|
Cytuj:
Jak nie wiesz to sie nie odzywaj,wejdz se na www.rapidshare.com i zobaczysz ze tam mozna uploadowac bez rejestracji i nic z tego nie mam ze wrzuce na rapida.... |
to wrzucaj na fuskbugg.se
|
KOlejna ladna akcja, i ladne fragi ;p
|
2 filmik gdy puszczal mas flama aby dobic tego pala mamut fajnie to podkreślił "TOOOT" Filmy kozackie _/
|
mi by sie nieźle ręka trzęsła na tych frostach xd
|
Poki nie ogladalem filmow Aradny bylem pewien w 100%, ze w dzisiejszej tibi nie da kompletnie sie kompletnie nic zdzialac w pojedynce, a walka 1 vs 1 nie istnieje, bo wygra ten kto ma wiecej run czy manasow. Alle Aradna pokazuje, ze nie ma rzeczy niemozliwych, filmik z frostami kompletnie mnie rozwalil, on polaczyl swietne pvp ze swoim filmikow + lurowanie potworow jak na non pvp ;d. Jedynym paradoksem jest to, ze sorc bez utamy latwiej leczy sie od takiego spamu niz pal/knight :p. Nie no koles jest niebywaly, by mu jeden taki film wyszedl, ale on na kazdym filmie pokazuje cos nieprzecietnego :P
|
szkoda ze wylacza od razu po zabiciu i zebraniu loota :)
|
@ up
dokładnie , mogłby jeszcze zostawic do końca jak se z nimi biega up/down czy w ogóle jak ucieka , pz end , logg ; D @ film awesome 23:08 Ariness [106]: elo 23:08 Ariness [106]: noobeq 23:11 Warning! The murder of Ariness was not justified. 23:11 Aradna [149]: Exevo Gran Mas Flam ;D |
Jak oglądałem 2 film pojawiło mi się takie coś:
23:29 You see tile ID 63 00 with info about player-monster-npc Wie ktoś o co chodzi ^^? |
Cytuj:
Edit Nie mowie ze on/ona ma slabe pvp, to taki sarkazm :P |
Cytuj:
|
Dobry pociska naprawde haha
Bot czy nie to nie wazne zbytnio.. padli to jest wazne, ze beda musieli lvl odrabiac to jest wazne :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |