![]() |
Tibia 8.20 Samouczek
Ej... Jak przejść tego je.....o samouczka jestem przy jakims patyku i musze coś z nim zrobic
|
Angielski się kłania...
Zapewne chodzi Ci o 2 misję, z drzewkami. Jeśli tak to musisz znależć dead tree, użyć i gałęzie do wózka przenieść. |
@up
Kilka sec szybszy ;( Klikasz patyk use witch a potem na wózek. Przecież wszystko npc mówi, a poziom angielskiego tibijskich npc jest specjalnie niski. |
A potem ?? Bo już wlozylem ta gałąź aha i co potem dalej zrobic
bo troszke to wkurw...ące |
auhshuahsuhua tylko polaczek nie przejdzie bez pomocy tutoriala przygotowanego specjalnie z mysla o najmlodszych graczech
|
temat rokuu! kurw* mać.. ja pie..... trzeba być upośledzonym... SPOJLER DO SAMOUCZKA ! hasuhuashuashuashuas Idź lepiej do szkoły niż grać w tibie amsz ;x
@Down ze co? o0 |
UP
twoja lokalizacja jest zapewne tak samo mądra jak ty ;] |
No wiec,moze ktos sie zadeklaruje do napisania poradnika do samouczka?Bo jakos widze ze polacy maja z nim najwiecej problemu,ciekawe czemu...?
|
Spoiler do samouczka? -.- chaos panika zal i smutek
|
/up\
Jednym słowem, Polska ;) |
BRAWA DLA TEGO PANA
zal się robi;/ |
fri itanz plax. kuffa nie ta shie kupic bp bo jak pishe bakpak to gufno sie dzieje.
halp plax jak przejsc salołuczka. Brakuje tylko gejloggera zeby autora tematu osmieszyc do konca |
Przecież to wykonania samouczku nie trzeba nawet angielskiego znać.
A tak ogólnie po co grać w tibie bez znajomości angielskiego, i jak grać skoro gra jest po języku angielskim ? |
<wali głową w stuł>
idź lepiej do szkoły dzieciaczku, zamiast w tibię maniaczyć, potem na budowie będziesz siebie samego pytał, czemu grałeś w tibię, zamiast się uczyć ._____. |
@up
jak walisz glowa , to w stół a nie stuł ;p @topic Ten tutorial jest tak banalny ze wystarcza podstawy podstaw angielskiego zreszta wszystko jest pokazywane strzałkami ;p @down nie zwrocilem uwagi xD |
@up
wiem, wlaśnie dlatego napisałem "stuł" taką czcionką :D |
Idziesz do Santiago czy jak mu tam i piszesz skip tutorial...
|
Cytuj:
|
@up
"Przecież trzeba nowym pomagać" :) A tak na poważnie zaraz napisze tutek z obrazkami jak samouczek przejść ;) |
<strzela sobie w łeb>
GRATULUJE. SPOILER DO SAMOUCZKA. :D :D :D |
Powiem tak, Cipsoft pomyślał robiąc samouczka wreszcie chyba skończy się fala noobkó którzy po angielsku umią mówić "plz free items". Cipsoft owacje na stojąco.
No póki nie zacznie się fala poradników jak przejść samouczka. xD |
Cytuj:
|
Brawa dla tego Pana! Takimi pytaniami całkowicie niszczy reputację naszego kraju. Co może jeszcze mają zrobić? Przyjść do domu i pokazywać palcami jak co się robi?
Rzal i bul jeju jeden język przynajmniej i to angielski to podstawa! Jeszcze raz BRAWA DLA TEGO PANA!!!111! GZ! Witaj w Lidze Noobow! LN 4 LIFE! |
Cytuj:
|
Ludzie! Zróbcie może tutorial " JAK PRZEJŚĆ TUTORIAL "
Gz -.- @up POPIERAM |
Spoiler do Tutoriala
Początek:
Żeby przejść samouczek musisz: a) Kópic se musk. b) Zrobić z niego użytek. c) Iść do szkoły języka angielskiego. d) Przestać ośmieszać się publicznie i zadawać głupie pytania na forum. e) Przestać podsyłać Keyloggery. Po zastosowaniu powyższych kroków możemy rozpocząć samouczek. Życzę miłej gry |
Naprawde nie wiem co powiedziec, plakac mi sie chce, jest to cholernie smutne ze tacy ludzie rodza sie w Polsce :/
|
Kup postać na allegro, która jest po tutorialu, jeśli jesteś tak tępy.
|
A wszyscy mówili, że przez tego samouczka tibię zaleje fala noobów. A tu proszę - miłe zaskoczenie ;P.
@up. Właśnie. Dobry pomysł. Sprzedawanie na allegro postaci, które przeszły samouczka ;) |
pewnie jutro na allegro zobaczę
Przejście tutoriala w tibii tylko 2,99... |
Według mnie ten samouczek to doskonały noobProtect dla tępej, polskiej młodzieży. Choć według mnie powinno być więcej zadań i bardziej złożonych, żeby "eLo ziOoMy" się totalnie pogubiły :D.
|
Cytuj:
|
8o8o8o <sto innych emot> Autorze listu, ciekawe czy zdajesz sobie sprawę, o co poprosiłeś, i czy chociaż raz zastanowiłeś się przed napisaniem tego posta :evul: Czy rozumiesz, że poprosiłeś o samouczek do samouczka, poradnik do przejścia treningu, który miał wprowadzać w najbanalniejsze zagadnienia Tibii? Bo mi się zdaje że nie <:P ...Nawiasem to przecież nawet specjalnie czytać nie trzeba było instrukcji. ....Chyba sobie zrobie sygnaturkę :P...
|
Cytuj:
jak widac nie tylko w polsce :D |
Cipsoft chcial aby nowi gracze czy to z Polski czy z Wysp Brytyjskich mogliby sie nauczyc grania w Tibie.
A my co tu widzimy?. Noobki ( bo nie nazwe ich Newbie) nie umieja przejsc nawet samouczka. Podoba mi sie jeden i to bardzo madry poradnik dla tych osob.. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja, pomimo, że rozumiem, co do mnie piszą NPC'e w tutorialu stosuje pewnien szybszy sposób komunikacji, a mianowicie: NPC mówi do mnie cośtam, więc kopiuję jego kwestię i dialog posuwa się naprzód :) tutorial w 3 minuty ^^
|
Witam. Należę do doświadczonych graczy jeśli chodzi o Tibię... Zalogowałem się pierwszy raz dzisiaj od tego updatu co był niedawno... i patrze jakiś samouczek... Czytałem, że można go ominąć. Jak to zrobić? Szkoda mi czasu na takie pierdoły, typu wchodzenie po drabinie itp... Czy muszę to przechodzić czy jest sposób by to ominąć? Please odp :-)
|
Moze bys przeczytal wszystkie wypowiedzi w tym temacie ?!
Przeczytaj posty znajdziesz odpowiedz. Wiesz co? Nie omijaj samouczka przyda Ci sie kurs czytania... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |