![]() |
@Demon Legs
Thread (#2200074)
Piszcie w temacie wyzej, signujcie, agreedujcie, wszystko zeby spowrotem istnialo cos takiego jak rare item ;\ |
A większość osób tam piszących to będą ludzie, którzy nie mogą wykonać questa bo mają za mały lvl.
|
Cytuj:
To postaw sie teraz w sytuacji typa ktory ma od 3 lat Demon Legi, i nagle ktos daje mozliwosc zdobycia demon legow dla 1000 innych playerow |
Nierozumiem tylko co daje wam fakt, że będzie coś takiego jak rare item? Chyba lepiej jak da się coś zdobyć używając myślenia, niż patrzeć i marzyć 'jakie to zajebiste, chcę to mieć'. Problem tkwi w tym, że spoil do tego typu questow znajdziesz na necie w jeden dzień po wykonaniu zadania.
|
Skonczie plakac. Rary sa fajne ale ich era mija jak sami widzicie. Po chuj item ktory ma kilka osob na caly tibijski swiat? Dajcie spokoj juz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy ja wiem? I tak demon set nie jest najlepszy pod względem statystyk, dlatego idealista nie będzie w nim chodził. Na przykład na miejscu knighta wybrałbym Rainbow Shield, a chodził nadal w golden legach, zamiast w demon legach majac podniete i o 14 mniej capa.
|
Tak to już jest ... nic nie trwa wiecznie. Może dojdą jakieś nowe rare itemy?
|
Rare items odrazu sie nie pojawiaja, musza byc przez jakis czas w grze.
|
Na serwerze UNITERA demon legi sa juz niedozdobycia.
15:41 We will restart all game worlds now in order to introduce a small but urgent patch. The servers will go down in about 10 minutes. Pleaseexcuse the inconvenience. Wiec ci co zrobili questa niech sie ciesza :) |
Cytuj:
|
ta gra juz dawno stracila klimat... wlaśnie rare itemy mialy klimat... wgl jakies quary, zolwie, piraty .. co to jest ;/ fakt dobre na exp itd ale to juz nie ta sama tibia kiedy sie chodzilo na smoki etc i trzeba bylo non stop operowac myszka.. teraz mozna spac i wciskac f5 ;/
|
Cytuj:
@topic Zgadzam się z Vasudanin`em w 100 %. Ludzie tibia się rozwija, i muszą dodać nowe itemy/udostępniać rare. Dla mnie ta 2 opcja jest lepsza, bo co to za radość mieć jedyne w Tibii legi (albo chociażby nieliczne), skoro te powszechnie dostępne byłby o wiele lepsze? |
Powinny być questy na rare items ale bardzo trudne na który mogło by wejść np 4 osoby i zabić jakiegoś bossa
|
Cytuj:
Xeremon, w pelni Cie popieram. |
Wedlug mnie CipSoft powienien wprowadzic nowy rare w jakims trudnym quescie np. od 300lvl. Przedmiot ten bylby dostepny jak narazie dla nieliczynych, baa a nawet dla nikogo jezeli na danym servie nie ma kilku osob posiadajacych 300lvl. Moznaby wprowadzic tez questy od 200lvl z mniejszymi rarami ale dosc trudne zeby mozna wykonac je w minimum 10 osob ;]
|
Co do komentarza Libacjana, mam to gdzieś.
@Tiger 4 osoby na jakiegoś bossa? Przecież widzisz ile ludu musi bić takiego, ot molocha. O Orszabalu nie wspomnę, przecież to najsłabszy boss pod względem siły i życia. A ty chcesz żeby jakieś cztery setne poziomy, zabiły bossa z trzydziestoma tysiącami życia, prawda? @top Zgadzam się z tym że to zadanie był za łatwy, ale większość brałą demoniczne spodnie z powodu sentymentu, a nie statystyk. Wprawdzie dla takiego rycerza, lepsza by była tęczowa tarcza ulepszona diamentem. @btw Lubię pisać stylem RPG. :) @down Nie mam neostrady, tak nawiasem mówiąc. Poza tym o wielki panie i władco tibii nie karz mnie az tak srogo, proszę cię. Mam gdzieś co ty o mnie sądzisz, dla ciebie mogę być wielkim zerem ivul -666, a dla innego mogę być wzorem. Różni są ludzie, a ty się z tym pogódź. |
@up
Posłuchaj chłopcze. Jeszcze nie tak dawno w tą grę grały normalne osoby, które miały w miarę równo poukładane w głowie. Ale niestety pojawiła się neostrada i banda zasranych szczylów, takich jak ty, zalała sobą servy. Gracz, który ma innego gracza w dupie, jest ZEREM. Dopóki masz co na dupę włożyć i problem cię nie dotyczy, to jest dobrze, ale gdy wszystko zaczyna się walić, to wpadł byś w histerię. Dokładnie taki sam mechanizm jest z questem na demon legi. Pamiętaj. To, że dzieli ciebie od innych szklany ekranik, nie oznacza, że możesz robić co ci się podoba i zapomnieć o czymś takim jak szacunek do osób po drugiej stronie tego ekranu. |
... ale zeby to zauwazyc, trzeba patrzec troche dalej niz na czubek wlasnego nosa.
|
Cytuj:
Przestancie sie czepiac o te rary,bo gdyby niemozna bylo ich zdobyc to tylko bylyby na antice i innych starych swiatach,jak niby maja ludzie na innych servach zdobyc rare? Pomyslcie troche,wielcy obroncy klimatu z tibii ktorzy zaczeli grac jak druid i sorc mogli expic z rozdzkami i nie maja wiekszego pojecia o jej fabule.
|
Cytuj:
NabZ plaX ? Teraz tez tak bylo rusz dupa ! Tylko ze ktos powiedzial ze jest quest i juz. A jak bedzie rare i wszyscy beda myslec to co ? Ktos wymysli i wszyscy beda wiedziec. I tez bedziesz plaka ?"" Aoahuash1!1!ioene zmieńće kłesta bo jusz ktosi wje !"" no comment |
Cytuj:
W tym momencie, ( po towich postach ) widac, ze to ty jestes noobkiem ktory codziennie rano wstawal i walil konia przez demon legami w domku kolegi zeby sie dowartosciowac. O TAK ! TIBIA MA KLIMAT BO JEST ITEM KTOREGO SIE NEI DA ZDOBYC OENEON!O! NO I HUJ Z TYM ?! CO TO MA BYC ?! 1 item ktory daje tibi klimatu ?! Ze niby rare ?! Ale co ci huja ono daje ?! ze sobie JEST ! kilka osob MA . i co ? i dupa ! bo nikt inny nie zdobedzie, tu nie chodzi o myslenie TO NIE PRAWDZIWE ZYCIE ze sa gdzies zagadk, to cipy musza najpeirw napisac....zalosne |
Na novie [CHAR]Po[/CHAR] ze dwa miesiące przed updatem sprzedała demon legsy za bp cc :D a teraz do będzie chodzić ze 20x mniej xD
|
Cytuj:
No no, s*******aj. Ty wiesz cwoku co to jest fabula? Te rare'y nadawaly Tibii te ulamki, czastki klimatu rpg, ktory z kazdym updatem byl coraz bardziej zatracany. Wielki ekspert od 'tibijskiej fabuly', lol. Zaloze sie ze nawet genezisu nie czytales, a postac kupiles na allegro za czasow gdy tibie zaczeto zmienic pod wymogi dzieci neo, dla ilosci graczy a nie jakosci. |
Cytuj:
niech se są questy na rary , ale nie takie ze : wejdz wyjeb wez nagrode i wyjdz tylko dla myślących ludzi, bo tacy nie dadzą od razu spoila na tibia.wikia i faktycznie rar będzie rarem @kilka UP jakies neo kid napisalo ze quest na rare ma byc od 300lvla omfg !!11oneone nie kazdy jest nl i gra w tibie tylko dla cyferek według ciebie to ma wyglądać tak: wbijam 300lvl wchodzę do pomieszczenia zabijam 20 demonów i zgarniam blessed shielda ... ok niech se jest te 20 demonów tylko żeby wejście do nich jest bardzo trudne i wymagające myślenia (a nie bramka lvl:300) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jedyne co by poskutkowalo to nadzor GM'ow. Quest jest MEGA rare, gm nadzoruj e KTO robi i z kim itd. Zabronione jest mowienie innym jak zrobic. I jezeli spoiler ukazylby sie w sieci - osoby maja bana ;d Co prawda mozna by to wykrozystywac na zla strone, ale innego wyjscia nie ma. To jest tibia.
EDIT:: Znalazlem inne wyjscie: Quest mozna robic RAZ na update. I za kazdym updatem jest gdzie indziej, inaczej sie go robi itd. Wtedy sopile by nie dzialaly, item dalej by byl rare ( raz na pol roku to nie duzo - a jesli ktos nie odkryje jak zrobic to nawet rzadziej ) |
@Gawron
Tylko ze gmi i cmi sami daja spoile swoim kumplom, potem taki koles da spoila kumplom z gildii a reszta toczy sie lawinowo. @down A ty stad wy*******aj. |
Ja pier******* , nie rozumiecie tego ze w Tibi muszą/powinny być jak w innych MMORPG'ach , itemy które zaj**** trudno zdobyc lub są wcale nie do zdobycia? Tak jak do niedawna D-legi , Itemy z Orsha/Morgarotha , nie są takimi wielkimi rarami (po 1-2~ na serwer) ale oby tego nie zmienili , bo to z jednej strony dodaje sławy , a z drugiej utrzymuje ekonomike a nie tak jak teraz bedzie:
"Sell Demon legs" "offer" "hmm , 100k?" "ok" Ten quest jest duzo ławiejszy niż POI(4-10h) , nawet łatwiejszy od Banshee questa , którego przy dość niezłej ekipie(60-100 lvl) robi sie 2-5h . A nagroda zarąbista jak na czasy przed update. Pozatym już dodali tyle nowych itemków w tym upie , i poprzednich dwóch ze mogliby odpuścić z tymi rarami. Mniej osob by sie czepiało nawet gdyby zrobiłi hardcorowy quest na F-hata , bo to "tylko" do outfitu a nie do codziennego użytku. Moze nie grałem za czasów tibi 7.5 i \/ ale rozumiem o co chodzi niektórym w/w poprzednikom. Wystarczy ze robią się pod OTS (nowy hardcorowy quest na addon , podstawowe eq po wyjsciu z rooka). |
Cytuj:
A ty debilu zrozum ze ten quest zostal naprawiony, a tamci kolesie dostali sie w jakis nie przewidziany sposob. Teraz ten quest mozna porownac do rozwiazania jezyka 469 i wielu innych tyle, ze tu mamy pewnosc ze takie cos istnieje. Podsumuwujac-ten quest jest tak trudny, ze ten kto to rozwiaze bedzie musial wlozyc w to tyle myslenia, tyle pracy i glowkowania, ze jestem pewny w 100% ze nikomu tego nie zespoiluje. |
Cytuj:
Sory ale musze cie wyprowadzic z bledu. Dzis na Grimerze ten quest po owym super utrudniajacym patchu zrobila gildia Most Wanteds. Patrzac na oko, jakies 30 osob. Tak wiec chyba niezbyt skuteczne bylo to utrudnienie. Demon legi mozna kupic juz za 400-500k, rainbow shielda 600-800k. Full Inquisition tez zostal zrobiony, a zapisy na quest service juz ruszyly. A ile dni minelo od wejscia upa.. 4? Pozdro |
Na nastepny up demon lego beda chodzily za 200-300k...to jest 40-50 zł na allegro. LolZ
|
Wszystkie posuniecia cipsoftu sa kierowane w strone najmlodszych graczy. Wiadomo, ze gowniarze nie zwracaja uwagi na klimat itp. Liczy sie tylko lv i dobre itemy. To jest cala polityka tibii.
|
na co lepszych otsach ten sprzet jest 4-5 razy trudniej zdobyc niz na tzw. rl tibii. To juz nie jest zal.pl, to jest zart.pl.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |