![]() |
Najwiecej polskich (NORMALNYCH) rookstayerow
Na jakim swiecie jest najwiecej polskich NORMALNYCH rookstyerow ?Tzn. nie chodz i mi o to zeby bylo duzo "popalxL fRit OInataZ 1Oo12o!! !" itd. Tylko nromanych wychowanych ludzi
|
Jezeli masz zamiar zalozyc rookstayera to nie na Kyrze!!!! Tam sa thiefy, nooby, botterzy, traperzy etc. tam nie!!!
|
Na Dolerze znam jednego fajnego... Bawiłam się także na Harmonii, lecz tam jest dość dużo nobków... Lecz Rookstayerzy są w porządku, nawet brazylijczyk ; ).
|
Titania wymiata.... najfajniejsi rookerzy z tego forum!!!!
|
Odradzam Candie ^^. Ponieważ są tam przeraźliwe WEITING LISTY(przez to już tam "nie gram" ^^), co do rookstayerów. Hmm... jest ich tam baaardzo dużo... niestety to jest minusem tego serwera... Większość z nich to noobstaylerzy. No ale musz przyznać że są tam osoby warte poznania (Z tego
miejsca chce pozdrowić "swojich ziomków": Amodeusza, Circusa, Agneess, Winone i innych =]). Sumą sumarów na każdym serwerze są osoby z którymi normalnie porozmawiasz. Pozdrawiam =] |
Szczerze mówiąc teraz została wprowadzona inna lista logowania. Znaczy jeśli na maina masz kolejkę to na rooku już nie musi być. BO na rook już jest inna lista czekania.
@Top Polecam isarę. Mimo że gra tam ten noob rookguardian de'bove przyjemnie się gra. |
Harmonia...
@down A przepraszam dlaczego podważasz moją decyzje? |
@up
own3d @topic L1b3r@ |
Amera
Jeśli chodzi o świat na którym ja gram, czyli jak wyżej ^ to rookstayerów jest bardzo dużo ale większość to lvl 10-20. Ludzie na ogół są mili, ale niestety jak pewnie wszędzie możesz trafić na lekko mówiąc palantów. A jeśli chodzi o tylko polskich rook~ to jest ich nie wielu (ale czasami to nawet lepiej :)), a normalnych jeszcze mniej.
@down Przepraszam, mój błąd... |
Jakich kurna rookstaylerów? nie ma takiego słowa. Rób postać tam gdzie jest najmniej rookstayerów. Żeby expowiska nie były pozajmowane przez haj pr0 elo rókersuf
|
najlepiej wejdz na rookstat.com i wybierz swiat z najmniejsza iloscia lacznego expa ;)
oczywiscie odradzam zanoobiona po berzegi harmonie B) (po upie jest jeszcze gorzej :o ) |
Zapraszam na Guardie :)
oczywiscie tak jak na kazdym swiecie, tu tez sa nooby ale jest tez duzo spoko osob z ktorymi mozna grac (np ja:p) |
Odradzam Titanie. Niby na poziomie a polowa zachowuje sie jak dzieci.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Racja, dużo osób na Guardi jest spoko, lecz jeszcze więcej jest chamów i prostaków. Cygan musisz kiedyś do mnie napisać. ; d |
Na Silverze są świetni ludzie, ale aktualnie grających Polaków jest ~3.. Silvera to ogólnie serwer opanowany przez br.
|
Secura, tutaj są spoko Rookstayerzy. Nawet ich mało jest.
@DOWN Pewnie grałeś na Rooku na Securze jak była tibia 7,6, od tego czasu dużo się zmieniło. ;D A na Mainie to tam same "nupy" siedzą, więc wiesz. XD |
@up
Idz mi won z secura ! Gram tam na mainie i moje wspomnienia z rooka nie sa piekne,a main to juz kompletnie. Wczoraj BR mnie gonil za lootem co go taszczylem. Ale uratowale m xD |
Titanii nie polecam. Dużo noobów, oszustów. Nawet rokstayerzy (niektórzy) trapują newbie.. po prostu żal. =.=
|
Hiberna jest dopiero do dupy
Co 2 osoba to +16 lv botterzy (Hellades, ban się skończył ?), nooby, thiefty itp itd |
Ten temat jest jak lokata. Jak jesteś noobem to co za różnica czy będzie was wiele czy nie...
Każdy odradzi swój świat żeby było luźniej. ;) http://www.rookstat.com/rankmundos.php - wybór macie Mały poradnik ;) Najlepiej znajdź server gdzie jest mało graczy, jeszcze mniej aktywnych. Jeśli masz PACC, to i premium też było mało. Nawet jeśli jest jakiś hlvl to sie nie przejmuj jeśli nie grywa. Botterami też sie nie przejmuj, na takich zawsze kiedyś przychodzi pora. Jeśli ci zależy to i level wbijesz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |