![]() |
Lazer Story
http://img177.imageshack.us/img177/7289/logosk9.png
Oto moj fake... Lazer Story. Jesli nie jestes fanem Lazera - Wypad. Tutaj linki! Ukryty tekst:
Party Lazerowe: Part 1 Part 2 Party Specjalne: Lazer Story. http://img177.imageshack.us/img177/7289/logosk9.png Komcic (sa 3 obrazki xD) |
:O-----------
/ | \ / \ L4Z0R! Lazor rox. Noobzor z lazorem rox! Nie licząc lazorowej fabuły, to graficznie też świetnie. 9/10 - będzie 10 jak to bardziej rozkręcisz ;[ |
Dr. Octagonapus RAAA!
dobre to jest xD, daj więcej to dam ocenę |
Lubię lazora, dawaj więcej.
|
Cytuj:
:O_____________|> / | \ / \ L4Z0R. @ Podziękowania dla... Vasudanina za: Pomysł, ramkę, pokazanie lazora, i w pewnym sensie za jego grafikę, oraz pokazanie jak ją dołączyć Gargoina za: Wygląd Eternala. Prawda? =] Fotomontaż bardzo dobry. Dopracowany graficznie, i pomysłowo. Ocena bardzo dobra. |
Fajowe ale jest jeden minus. Próbujesz się przypodobnić do Precla:P
Ale masz to 9/10 |
Boże dopomóż...dzieci znów się starociami podniecają...zaraz będzie fake o badger'ach...
|
Przekazujem:
Cytuj:
|
A gdzie "BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!" ?
|
http://img232.imageshack.us/img232/7515/failarvl3.jpg
Cytuj:
Może niedługo będziecie się jarać YTPoop, Shoopami z Where da hood, 4chanem... Kiedy ja to miałem w podpisie... Żałosne. |
@Emo & Nadrill
Jak wam nie pasuje - nie musicie ogladac. Nie zmusza was nikt. @Topic Nowy part ^^ Part 2 |
Cytuj:
Pomijając fakt, że lazor w fake'ach(nawet dobrze wykonany, a temu fake'u brakuje jeszcze wiele) ma się jak Tibia do 3D, to jeszcze robiony jest tak żałośnie, bez kompletnych zamysłów do których był stworzony(flash animacje oraz YTPoop). Tak więc synek nie mów mi, że nikt mnie do tego nie zmusza, gdyż jako fan/maker YTPoopów śmieszy i rozczula twoje zachowanie. To nie jest W OGÓLE śmieszne, bo shoop pasuje do żartów sytuacyjnych(tak, trudna definicja), a nie do takich prostych i przewidywalnych rzeczy, jak sklejka grafik z Tibii. Chętnie zobaczę, jak zrobisz prawdziwego flasha/video z shoopem, to pogadamy. Buziaki. |
Cytuj:
Takie to ... durne ;s Efekt nie ten, wygląda jakby mu z gęby tak waliło że aż widać =o Fabuła... Wszystko będzie mniej więcej takie same jak znam życie. Cytuj:
|
A co to ma do działu "fake" na " www.forum.tibia.pl "
|
Cytuj:
Bajubaju. |
Żartowałem Fake denny, bo plagiatujesz pomysł Michoss'a (chyba) z fake'u Precel!
Może jeszcze dasz userbary chwalące to (przepraszam za wulgaryzm) gówno? |
Cytuj:
@Topic: Wszystko pięknie zobrazowali user'zy wyżej. Równie dobrze mógłbym ich zacytować, a pokrywałoby się z moją opinią na ten temat... @Obrazek Nadrill'a: Czy nie za dużo tych Kyonów z tMoHS? Toż to pod fanatyzm podbiega xP |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
wystko spoko tylko jedno pytanie:
kto to ten lazor (czy jak mu tam) a tak ogulnie za to youtube i party 10/10 |
A gdzie tu jakaś historia? <patrz drugi człon tytułu>
|
O kurwa
Ja pitole chciałem poprosić vasa o te czarne mordy lazorowe, szlaja zabije Cie. Ale i tak 9/10 |
Za dawanie linków z utube dostaje się punkty?! (ostatni post 1 strona)
Fake żałośny imho nawet nie śmieszny gdyby to była animacja to co innego... |
Szlaja kochanie, już sobie odpuściłeś? ;<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |