![]() |
Kicz tego roku?
Jestem ciekaw co dla was było najwiekszym kiczem w tym roku.
Zapewnie ktoś powie, że mój temat to kicz roku jakoś sie tym specjalnie nie przejmuje. |
najgorsze jest to ze ostatni mi czasy jest ogromny wysyp dzieciakow keya i coraz wiecej bezsensownych tematow
|
W sumie to dopiero pół roku minęło :P
Dotychczas to chyba występ reprezentacji na EURO : P |
Zdjęcia mojżesza, w temacie ~rl zdjęcia
|
1. Moje świadectwo
2. Euro 3. ten temat - zeby twoje przewidywania mogły sie sprawdzic ;] |
Polacy przewidujący wygraną z dojczlandem? Ale to raczej żal roku a nie kicz...
|
Cytuj:
Mój kau to kicz roku. Pozwolę sobie jeszcze wrzucić taki cytat z Wikipedii: Cytuj:
Tak btw. to avatar zmień, bo taki sam (/podobny) ma już Rekin~. |
@up
Jak zrobisz z niego kubek i wypijesz w nim herbatę to będzie dla mnie piękna sztuka. To że Polacy uwierzyli, że wygrają z Niemcami i kupili TV w mediamarcie. |
GWIAZDY TAŃCZOŁ NALODZIE!11 - to jest największy kicz
@Edit Ano, zapomniałem o Mystlichu |
1. Mystlich
2. Euro 3. Apdejt. |
@ErAgOg
Niby, że co jakiś Rekin~~ mnie obchodzi? Napewno nie zmienie. |
1. Mystlich
|
Mystlich i inne pokemony piszące wbrew woli innych w dziale twórczość.
|
Mystlich.dfhh
|
Kilku userów (żeby nie być innym, to powiem Mystlich ;o). Moje skarpetki. Mój internet.
|
Najlepiej jak by ten temat powstał w grudniu, ale co tam ; P Największy kicz, to
tibia. |
taa, Mystlich to ostry idiota.
@Snop bo nie jestes glupi : D |
kurde, nikt na mnie nie głosuje : /
|
Snopeczek.
A tak na serio - Tarcza Antyrakietowa. Wiele zachodu o nic. ;) |
Cytuj:
A tak na serio, to w porządku jestes ^^ Dżizys, ale wyznania xD |
Cytuj:
|
1. Sprawa Kandar Khel (czy jak to sie pisze).
2. Sokół i spółka - Będę brał Cie w aucie (hh to dno dla mnie, ale ten kawałek to juz jądro ziemi :< ). 3. Kontuzja mojego kolana (n/c). |
Cytuj:
|
No dobra, jak tak ładnie prosisz! :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moje avatary są słodziutke <333!
|
Kity:
1.Występ Dody w Opolu(a może to Sopot był? Ona jest już wszędzie. Lodówkę otwieram, a tam Doda.) 2.Występ polskich klubów w europejskich pucharach - Legia,Wisła, Lech i Cracovia - bo wprawdzie tylko ci ostatni zdążyli odpaść, ale uprzedzam fakty. 3.Euro. Bo jakie to Euro bez reprezentacji Anglii? Synowie Albionu muszą być na Mistrzostwach bo bez tego nie ma tego klimatu ( bynajmniej dla mnie). 4.Na pewno przyszłość przyniesie jeszcze pare specjałów :). P.S. Może przerobić temat na 'kity i hity' - dla wolno myślących. Największy niewypał i najwspanialszy okaz. |
FOTKA PE EL
Kilka komentarzy: Ukryty tekst:
13 latek "O SOBIE" Ukryty tekst:
|
@up
PLEASE KILL HIM.!!! PLZ.!!! @down Bynajmniej. |
Stosowanie słowa "bynajmniej" w miejscach, gdzie należałoby użyć wyrazu "przynajmniej". Wcześniej się z tym nie spotkałem, to jakaś nowa fala polonistów, którzy posługują się poszczególnymi wyrażeniami, nie znając ich znaczenia.
|
Cytuj:
^^ |
1. Gewof
2. Rybzor 3. Gimlos 4. #tibia.pl 5. Że Nile nic nie nagrali 6. Że Entombed nic nie nagrali 7. Że koncert The Dillinger Escape Plan już za mną 8. Że alkohol 9. Że niektórzy uważają, że Oasis, RATM i BG to kapele z lat 80' 10. Że ludzie nadal słuchają Iron Maiden i Axla Rose'a 11. Że nowe Unleashed jest krótkie 12. Że ludzie nadal uważają metal za muzykę dla nieokrzesanych idiotów, a rozpływają się nad Ulverem, który jak wiadomo metalowych korzeni nie ma 13. Że w końcu będę musiał przesłuchać nowego Coldplaya, bo mnie korci 14. Że w kolejce został mi do przesłuchania tylko nowy Jucifer i Dekadent 15. Że najprawdopodobniej nie będzie mnie na 25leciu Wiadra 16. Że ostry patol się szykuje 17. Że płytka Black River jest krótka 18. Że Grue nie rozumie słowa pastisz 19. Że Grue nie potrafi pisać nazw miejscowości ;s |
Cytuj:
1)naruto na dzetiksie 2) polska na euro |
Gelt w roli emo i jej kropki przed wykrzyknikami.
|
1. Gelt naciąga na iq test który kosztuje coś ponad 20 złotych auć :<
2. Howard Webb 3. Forum.tibia.pl dział filmy 4. Drom i jego nowy boeing 747 5. Cipsoft |
Cytuj:
Plyta "Sokół-Pono - TPWC" została wydana w 2007. wg. mnie najgorsza plyta 2007. co do 'kiczu tego roku' Dzisiejszy dzien bo dostalem mandat ;| |
Cytuj:
@Pokromca_dragonuw Gelt nikogo nie naciaga. Nie chcesz, nie pisz ^______^ |
to nie tylko kicz tego roku ale
jakby to nazwać ,rozrośnięcie się sub kultury EMO ... |
@up
Hah, Twoja wcale nie lepsza ;< pogopogopogopogo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |