![]() |
Lord'Paulistinha - wielki gracz czy wielki oszust ?
Witam.
Jak wiemy z newsów na Hunted.pl Lord'Paulistinha przegonił Mateusza Dragona Wielkiego. Niektórzy uważają go za najlepszego gracza , lecz idą słuchy , że ten ogromny level zdobył przy pomocy nielegalnego oprogramowania zwanego botem ;) Jakie wy macie w tej sprawie zdanie ? Czy zasługuje on na miano Wielkiego Gracza czy na Wielkiego Oszusta Pzdr. |
jak dla mnie paulistinha to kolejny n0 lajfer, kto jest najlepszy duzego znaczenia nie ma ale wole zeby to byl mdw a co do tego bota to powinni mu zrobic deleta albo chociaz bana w tym nowym patchu
|
oszust jak sie patrzy. pewnie botuje lub sharuje jak Tomurka
|
Suaby gracz :/ Pozatym inteligencja nie grzeszy.
|
Tak jak ktoś up napisał,że ma poprostu więcej ownerów niż inni.
Gracz z niego to wielki nie jest jak dla mnie,ale za oszusta też go nie uważam,ponieważ mnóstwo osób używa botów.:] |
Wielki oszust na screenie widać nawet że używa NG ... A więc zaznaczyłem drugą opcje :)
Pozdro GokuArcher :) |
Cytuj:
Edit: a jak juz wielki to chyba bialy nindrza ;x |
najlepszy gracz niby w jakiej kategorii ? Czasu spedzanego na expieniu ?
|
imo jest napem uzywajacym non stop botow, gdzies mam filmik w moim katalogu reców, na ktorym Lord'~ pokazuje "exeta res, nowy czar leczący dla knajta"
(btw. jak ktos mi wyskoczy, ze na hotkeyu z uhp mial na jakis czas exete res, bo huncil z kolegami, to sie ze smiechu przewroce, kazdy nap wie, ze czary/miksturki lecznicze trzyma sie zawsze na tym samym miejscu i ich nie zmienia chocby nie wiem co -.-) |
A czy nie jest tak ze zal wam w dupie sciska ze nie macie takiego lvl jak ona?
|
A czemu normalny człowiek miałby zazdrościć małej cyferki?
@ Za dużo expa w zbyt krótkim czasie, jak nie bot to sharer/No Life. Odpowiedź "tak". |
Cytuj:
ktoś w końcu musi przejść przez drzwi (bramkę) 999 lvl (gdzie na razie jest pewnie pusto albo pińcet demonów i box z blessed shield) ;p |
omg, ludzie, a kogo to obchodzi czy jest najlepszy czy nie?
niech sobie ma ten najlepszy lvl na tibii, ale to i tak pozostanie cyferka. i czy sharuje mu konto 100 koreanczykow, czy botuje, to juz jego sprawa. dostanie bana i sie skonczy jego gra, i wtedy wszyscy dowiemy sie, czy jest tym najlepszym czy nie, lol, ludzie wyloozujcie, idzcie na dwor. topic do du.py moim zdaniem @up czlowieku, nawet sobie nie wyobrazisz tego jaki to jest ogromny przekroj czasu przed komputerem. a takim lvlem moglby pkowac tylko najnormalniejszy czlowiek na swiecie, czyli nikt z tego forum @Mystlich proponuje w tytule topicu wpisac 'sonda' |
Niech ma nawet 400 lv niech botuje/sharuje i no lajfuje i tyle.
|
Oszust.
I totalny/e noob/nooby. Nie ma jak to paść na 260 lv bez blessów (Tego samego dnia padł na 262 z blessami i zapewne poleciał po loota bo rsa miał -.-), paść 2 razy na Morga (w 1 dzień), samemu wejść w trapa na hellgate, dać się zabić przez grupkę wrogów kolo edron (nie używając a nie 1 potiona leczącego), miec 100 skil na 347 lv... aha, zapomniałem dodać deady podczas próby zabicia ferumbrasa. 0 zgrania. Co nie zmienia faktu ze 4%~~ do 11 m lv robi wrazenie... |
Chciałbym tylko wiedzieć jaki cel ma ten temat?
#down Cytuj:
|
najlepszy gracz?
haha jak już to najwyższy lvl, bo znam setki graczy o wiele lepszych od niego... bo co to za sztuka nabić ultra wysoki lvl? trudniej na niskim lvlu zrobić coś co się wydaje mega hardcore np. zabicie demka 8 lvlem, blokanie demka 16 lvlem, akcje z filmików silent defendera <- to jest mega pro, przeżycie trapa na 20 osob przez 250~eka.... to jest coś a nie padanie od 107 palkow i nabijanie szybko expa... porażka lvl nic nie znaczy. |
Cytuj:
Btw widziałem ssa i dla mnie to fake, ale zaraz mnie ktoś pewnie obrzuca błotem za to, wali mnie to. pozdro aa i gz dla lorda~~ |
Cytuj:
Uwazasz ze trudno wbijac levele ? Biorac pod uwage ze prosty bot moze to zrobic bez udzialu czlowieka to tak, prosto. Generalnie exp moglaby bic nawet tresowana malpa odpowiednio do tego przyuczona. |
Cytuj:
|
Super myślenie, ściągasz gotowy skrypy z internetu i tylko id zmieniasz. A co do złapania cipsoftowi, pewnie w jego 'karierze' spotkał GM'a kilka razy.
@down Też fakt, klikasz alt na stwora i czasami hotkey. Ot cała filozofia. |
Inna sprawa dlaczego jeszcze go nie zbanowali ( co moze byc przypadkowo zupelnie niezalezne od niego ) a inna ze do expienia nie potrzeba zadnych umiejetnosci.
|
bo zaden ss/film to nie dowod. a zeby gm cos zdzialal to musi przylezc, zagadac etc czyli zbanowanie w przypadku takiego ng/blackd to glupota usera ktory boci afk
|
W tym momencie doszliśmy do miejsca gdzie twierdzicie, że expienie to w pewnym sensie marnowanie czasu, skoro Lord~ to pojął i używa bota to nie wiem w czym widzicie problem.
|
W tym, że ma super poziom praktycznie nic nie przykładając ręki do gry.
@down Jak cipsoft go dorwie, to on będzie już retired. @edit Mnie też nie, aczkolwiek pewnie powstaną tematy "A lord pałlistinka dostau bana dopiero jak był retard, co jest?!?!?!?!;(;(;(" |
Skoro ma to niech ma, bardzo wam to przeszkadza? Jak go Cipsoft dorwie to pożałuje.
#up Mnie to jakoś nie będzie martwiło. a Ciebie? |
Cytuj:
|
jesli juz temat sprowadza się do tego, że używa on bota, albo ma takową małpkę do expienia, to ja bym zastanowił się chwilke, na pewno spotkał GM'a i to nie raz, bo taki gracz jest szczegolnie sledzony, (no chyba, ze cipsoft wzial sobie za cel prowadzacy banowanie noobkow, ktorzy wbijaja rsa, i co to kolejne unjusty na 9-29lv), wiec jesli uzywal by takowego bota, na pewno został by zbanowany, i wtedy juz nie bylo by to retired, a wypowiedz up up up, jakie sa jego konkretne umiejetnosci pvp, i w grze to juz jego sprawa, na tym filmiku, jak na edron go zabili, to moim zdaniem on lal na to czy padnie, czy nie, bo jest realista, i nie mysli w sposob jak niektorzy, ktorzy maja ten wysoki, aczkolwiek nie najwyzszy lv (ojejku, padne, bede mial tyle odrabiania, 100k na blessy i aola poszlo w p.iz.du, koledzy mnie wysmieja, i coraz to rozniejsze (; ) w ogole, po co ten topic? to jest czysta zazdrosc z waszej strony, ma ten lvl? ma. botuje czy nie botuje (wg mojego kumpla 'boci czy nie boci' haha)? wie to niewielka liczba osob, a wy jestescie ostatnimi ktorzy sie tym powinni interesowac. chcecie, to probojcie botowac i dojsc do takiego lvl, i nie pisac mi ze go bronie, bo tak nie jest, bronilbym kazdego, na ktorego nie ma dowodow, czy to brazylijczyk, szwed, czy polak. enjoy!
btw mam nadzieje, ze nie jestem sam o takim zdaniu na tym forum, aczkolwiek leje w to (; |
to jest gracz i ch*j a ten nasz emdewu sprzedawczyk i tyle. jego piekny comment na tibiacom (visit tibiabr.com supported fansite ) pokazuje jaki on jest polak......... LP ROOX
|
Gdyby Ci dali PACC-a za free to też byś to wpisał w comment :]
|
Cytuj:
|
Tak czy siak jasne jest, że ten Lord jakiśtam nie dorasta do pięt Mateuszowi Dragon Wielkiemu.
|
Cytuj:
|
A tam moim zdaniem Lord MDW Sero tripida ancienciq itp. sa nic warci w prównaniu do bubble, setzerze czy EO
|
A Mateusz Dragon Wielki to nie jest nick w porządku? Nick jak nick, nie powinno się oceniać gracza na temat nicku.
|
Ma taki lvl i tyle po co sie podniecac? zrobil to w taki badz inny sposob i on ma w dupie co mowia na niego inni. ma extra postac ale co z tego jak na rejonie powie ze jest kozak w tibie to go wiekszasc wysmieje bo co to jest tiba? nie mozna przez pare lat mowic ze gra ma klimat zeby uciszyc nie kumatych.. zreszta i tak klimat dawno stracila.. tibia jest nudna co to za atrakcja przez pare godzin robic dokladnie to samo? wiem cos o tym mialem 14x rp i nie chcialo mi sie w ogole expic na niczym bo to zadna frajda.. a co do lorda czy jak on tam to dajcie mu spokoj albo sami nadymajcie taki lvl i sie porownojcie elo.
|
Cytuj:
|
i Pskonejotta.
|
I "Orzeła" xD
|
Reklamowalem zawsze boty choc od patcha 8.21 nie gram botem i gra sie calkiem fajnie... a jak ktos boci to jego sprawa.
Do expienia nie potrzeba zadnych umiejetnosci ale nie powiesz ze nie jest to nudne i męczące, do pracy na budowie tez nie trzeba umiejetnosci bo jako pomocnik biegasz w te i spowrotem z taczkami, ale to ze nie jest to skomplikowane nie znaczy ze jest to latwe. Bo jest meczące. To samo z expem. Ja do tej listy bym dopisal Arioc Scalp z elysii hahahaha 264 rp tez wielki gracz i idol malolatow z elysii |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |