![]() |
Twoj najlepszy potwor na malym poziomie
Chodzi mi o to np. na jakim potworze byliscie jakims dobrym jak mieliscie maly lvl? ;-) Ja bylem z 18 na dragonie :D:D Uzylem 15 mana potionkow ale za to ja mam farta i poleciala mi dragonka ;d
Tak na marginesie to kiedys z mojego pierwszego dragon lorda polecial mi dsm. |
wiesz maly lvl to dla jednego 10 i hardkorowe ubicie draga a dla drugiego maly lvl to 30 i spokojnie ubicie draga
|
Ten temat troche bez sensu, ale jak już to gs koło 20 :p
|
Jest już podobny temat. Ale nie w przyklejonych...
|
12 lvl Orc Warlords,19 lvl dragons,22 lvl giant spider,27 lvl dragon lord, 32 lvl warlocks, 33 lvl Grim Reaper, 40 lvl mass hydras. Mozna lepiej ale nie bije dla hardocoru typu 9 lvl demca. oprocz pojedynczego dl'a to na zaznym nie bylo waste na OF padlem tylko z 2 razy bo mi kumpel pomogl wbic w 1h 12-16lvl
|
Ja na 80 lvl'u Wrl'a zabilem :)
|
@up
no faktycznie niski lvl |
19 level dragon,33 gs 9 ghoul xD
|
Ja byłem na 6lvlu na GS ale padłem;]
|
8lvl-DS, Mino Guard, Cycek, Hunter:cup:
|
e tam cycek na 8lvl to nie wyczyn ja moim drudidem z 8lvl chodzilem z scale armor, p legami, guardian shield.
|
@up
Jeśli mi wytłumaczysz, o co chodzi w Twoim poście, to będę wdzięczny? Mówisz kolesiowi, że zabicie potwora to nie wyczyn, a zaraz chwalisz się swoim eq, do tego nie jakimś ekstra? Nie rozumiem. |
Ja na nie pamiętam jakim lvl ale chyba 12 palem ubiłem dragona ale nic szczególnego nie poleciało...ale fuksa miałem bo przed tym poszedłem na małego smoka i pół życia mi zlazło...:cup:
Jak nie wierzycie to nie musicie...;) |
A tak btw, to chyba będzie jeszcze zaliczane do małych poziomów. Dla ubiłem 21 kinasem, skile 73, co prawda zszedł prawie bp uh, ale to dla sportu.
|
30 pall 60 dysta dla z 5bp hp poszlo ale co tam xD
|
Na 10 lvlu knightem dragona :D
i na 38 lvlu ED Demona XDD |
Cytuj:
|
Nie lubię żadnych Hardcorowych akcji ale 14 palek 46/34 Wyvern. Zeszło tylko kilka health potków, a i tak mało bym nie padł bo many na odtrutkę nie miałem :<
|
18 pall drag skille 50/46 :D
|
mee
ja Moge Powiedziec bo mialem duzo postaci na Rl xD
20 Knight-Solo Dragon(Loot: Serpent Sword) 15 Paladin-Solo Giant Spider(Loot:Platinum Amulet) 3 No Vocation-Solo Rotworm(Loot: Money) 25 Ek + Freind 29 rp[CHAR][/CHAR]-Solo Dragon Lord(Loot:Rh, Dragon Lance) No to na tyle Jak cos silnego zabije moim nowym 10 dniowym knightem to dam xd (Lvl 28...):cup: |
Cytuj:
|
na 24 draga i małego jednocześnie... z bolców
|
Cytuj:
|
Tibia 7.4:
ubiłem draga 10+ sdkami na 11 lvlu. 7.7: Necro na 28 ale to chyba nie wyczyn. |
ja jak grałem palkiem to na 9 lvl to najlepszy chyba demon skieleton
|
-.- Nie można tak mówić.. Bo nawet 8 sorc z 15 ml mógłby solo GSa/Dla/Draga wziąć ...
Knight -> lvl 13 -> Dragon |
Cytuj:
nie mówiąc o DLu GS up/down też małe szanse - na hita by padł w razie czego więc weź Kup se musk albo wyłącz ots z tibii 7,4 |
Cytuj:
po 1) Dobre solo we 2:) po 2) Chyba kurwa na otsie Ci spadla z dla d lanca :( |
85 lvl: dark torturer, undead dragon, demon (wszystko x2)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Właśnie ja też się zastanawiałem. |
wrl na 32 lvl postacią magiczną na utamie za czasów starej tibii to nic nadzwyczajnego
|
Normalnie lalem, 1 hpka nie zabral... nikt nie mowil ze solo ;p, przeciec nie ubilbym grima solo z 400 hp jak on z mele za 600 -.-.
|
Cytuj:
|
Szkoda, że 60% tutaj zmyśla ale ok ;d
@topic Dl'a 39kina skile 70+/70+~ z rok temu jak były uhy 2bp+ uh poszlo a z dla nic nie spadło ^^ 10pallem dwarga guarda niedawno 1health used (nie za wielki wyczyn ale w małej komnatce) 14 palkiem hunciłem dsy na ghostlandzie ale w końcu lurnalem sobie przez przypadek 3 i prawie ded xd Reszty nie pamiętam. btw. Cytuj:
Nawet z botem wrl by Cię trafiał bo sumonuje stone golemy które by stały pod wejściem i byś obrywał. Więc teraz nie pieprz, że nie mówiłeś, że solo... I go nie brońcie bo widać na odległość, że wymyśla... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tibia 8.1:
19sorc solo dl :] |
Jak narazie Dragon na 16 lvl, ze skilami bodajże 69/55. Na szczęście boszki się od kumpla przydały.
Poszło chyba 2 hp i 1 mp. Ale loocik marny. ;/ -Kaska tylko |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |