![]() |
Eternal Oblivion dies [Amera]
Jak w tytule. Znalezione na tibia.de.
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=t17v5kojz0r08xre Loot miły dla oka, tylko szkoda trochę chłopa. I tak długo się trzymał. |
Nieźle kombinował, ale healing system go załatwił.Ładne eq nosił na truskawce :p
|
Healing system hail knightci :D
|
Killed at Level 299 by Poochie Luu
and by a frost dragon froscik zrobil swoje ! d; hail healing system. |
Nie miał szans z tym systemem leczenia.
|
Nie wiem co wy macie do systemu leczenia. Wpadł w trapa i się nie wydostał, z lepszym systemem czy gorszym i tak by w końcu padł. Jak padniecie na pvp to i tak zwalicie winę na system leczenia, no oczywiście, że tak...
|
299 ek z uhami tak łatwo się nie zabijało.
|
taki ek miałby z 1k uhów lekko. 2.1-2.3k gdzieś by się leczył, prędzej by sie im sdki skończyły niż go ubili...
|
Za co oni go tam w ogole leja?
|
Cytuj:
|
Na red skullu takie eq :D troche stracil ;P
|
lolz bogaty musi byc xD sov na rs'ie xD
|
takie eq to dla niego pikus ;)
Gdyby nie frosty to moze dalby rade jakos... ehh szkoda |
gowno by dal rady jak by nie bylo system leczenia jest zjebany bo taki 300 lvl nie powinien pasc w taki szybki sposob bo ile sie trzymal 3 min jak go trapli nawet nei |
Gdy zobaczylem nazwe tematu to pomyslalem ze keyloger ale sie myllem :P
@ Top Filmik calkiem fajny tylko troche szkoda EO bo sporo expa stracil bo takie eq to dla niego to niewielki wydatek :P |
Aż trudno mi było patrzeć, jak tak szanowany gracz pada od takich tłuków, na początku 92 ms prawie padł od frosta jak i potem sam cammer, lol.
|
na pasku zycia wogole hp nie roslo kiedy eo sie leczyl :S btw zastanawia mnie od jakich tlukow on padl xd ten 92 ms na froscie mial ze 100 hp xd
up@ sekundki xd |
Szkoda że padł ale loot ładny :)
|
Płakać tylko co zrobil Cipsoft
ktos up napisal ze zawsze wina leczenia? Człowieku stuknij się w łeb -.^ Juz bym wolał bym go widziec jak pada z powodu braku uha niz z powodu zjebanego leczenia przez cipsoft |
Co prawda to prawda, był bezbronny. W pierwszej chwili jak po niego wpadli może jeszcze nie ogarnął za dobrze, ale chyba mógł zejść exani hur down i może by to inaczej wyglądało, ale i tak potem zrobił co mógł żeby uciec (znowu nie tak dużo bo ci co Go trapnęli naprawdę byli jacyś ociężali)..
/Bykunn |
wie ktos czy cipsoft planuje jakieges zmiany leczenia dla knightow i palkow?:confused:
|
Boze co wy tak czepiacie sie systemu leczenia?
Chcielibyscie zeby EK leczyl sie po 2k hp potionem? Zeby jednego 300 lvla nie moglo ubic 15 ppl?:( |
Kiedyś było dobrze z systemem leczenia dla knightów, palków się nie ma co czepiać o system leczenia bo bierze Spirit Potiony i jeszcze na Exura San jedzie. Knight ma być jak czołg a zrobili z niego dziecko ze swordem i potionem w łapie, taka jest prawda, jednak jest nadal problem z leczeniem sorca, co to jest to ~300 many od potiona trap i pada w kilka sekund. Co do filmu to mi szkoda EO bo zawsze byłem fanem, level się odrobi ale skili szkoda ;/, a z tych pk przydupasy.
|
No i jeszcze SoV'a stracił. :(
|
Cytuj:
@down żeby mieć o jeden więcej i czuć się przez chwilę dowartościowanym :) |
@up
nie wiem po co nabijasz posty jezeli nic nie wnosisz do tematu. Pomysl przez chwile. @Masonek Ty pewnie jestes dziecko tibi 7.8 i grasz sobie drutem 20lvlem i dla ciebie to obojetne czy beda potiony czy uhy. Ja mam nadzieje ze cipsoft popatrzy jak pokaleczył knightów |
|
Kiedyś by też się złożył, ale by się musieli pk natrudzić, a tu żal. Kiedyś były uhy i większe sd, ale było też ssa :>
|
Kiedyś sorc miał zwykłe mana potiony (dawały ~100 many) i rzadziej padał niż teraz.
|
Silver Kay jaka nuta leci w tym filmiku?: p
@down Thx to ta piosenka :p |
tokio drift ale dokladnej nazwy nie pamietam :/
to chyba to ^^ Six days - Tokyo Drift Szkoda Eo jak cholera tez bylem jego fanem i te jego skille ech marzenie :( Uhy plz :s |
Leczenie swoja droga, ale dla mnie priorytetem powinna byc walka z botami i ich uzytkownikami ;/
Pozdrawiam |
Cytuj:
Haha niezle sie usmialem czytajac to. Myslisz ze tyle miesiecy/lat granie zeby wbic 300lvl knightem nie jest warte lepszego leczenia??Zeby 15 ludkow zlozylo go jak dzieciaka? Do czego teraz jest knight ze swoim leczeniem?? Do stania w dp? Mamy wojne na xerenie i widze co sie dzieje. Nasz 190+ ek zdarzyl sie raz uleczyc jak dostal combo.. zastanow sie co piszesz |
Cytuj:
|
Tak strasznie dużo to on nie stracił z tego co wiem to SoV chodzi na antice średnio po 240-260k
|
on gra na amerze lol
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
POTIONZ !!!!!!!!!!!
_////////////// <3 Elo. |
Cytuj:
Lepiej wyglądało jak 200ek 20ppl lało 15minut albo i więcej, a teraz 300ek leje 10ppl 2minuty. Wyciągnijmy wnioski. Rp dobrze też tak znowu nie ma. Niby te spirit potiony dobrze leczą ale exura san nie leczy do fulla więc rp też szybko się złoży. Ed kiedyś miał też lepiej niż teraz miał sio za 70 many więc mógł mf sio i tak dalej a mfów nosiło się wiecej niż teraz great potionów... chociaż z drugiej strony dobrze ponieważ dodali mu czary ofensywne. Ms zawsze był najsilniejsza profesja dlaczego? Gran hur najt go nie dogoni... 60ms takiego 100eda mógł zajebać. Wniosek jest jeden 99% osób broni profesji, która gra... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |