![]() |
[YouTube] Seromontis gleba! 07.08.08
|
Na tym filmie jest pieknie pokazane ze 340 ek z new healing system ma takie same szanse jak 150 ek.
|
@up
Mniejsze ;). |
@UP
Wcale nie, ma takie same : ) Leczą sie tymi samymi potami, od 130 lvl. Cipy mogły by zrobic poty od 300 lvl (; |
Cytuj:
|
Chodzilo mi o 150 EK za czasow uhow :). Calkowicie wydaje mi sie, ze kiedys 150 EK z uhami byl trudniejszy do poskladania niz 340 EK z potionkami :/.
|
Hmmm odczuwam , ze cipfsoft mysli tylko pod kątem . KURWA JEBAC POTWORKI !!! I BIC EXPA KUPOWAC PACCE !! Co oni wiedza o pvp :D knight to se teraz moze ;d nie dosc ze najslabiej bije na pvp to sie jeszcze najgorzej leczy :d
|
Cytuj:
A co do całego cipsoftu to...nie spodziewajcie się 100% balansacji, bo tego po prostu zrobić się nie da. To jak łatanie dziurawej łodzi, spoko załatasz, ale daleko na tym nie zapłyniesz, dlatego ich 'łatami' są update-y które mają pomagać i pomagają...chwilowo(; |
Hmmmmm ..... sadze ze stary heal system i by byla gitara ;d
|
Cytuj:
Dawniej się sprawdzał stary system ale weźcie pod uwagę, że nie było tyle h lvli, a jakby została stara siła magów i stary system leczenia knight'ów to trochę dziwnie by to wyglądało. |
Nawet gdyby Sero miał te swoje zasrane UHy, to prędzej czy później i tak by padł, DMy to maniaki oni rozwalą każdego nawet jakby sie Sero leczył UHami bez exhausted.
|
Cytuj:
|
Ta, predzej by im sie SD'ki skonczyly ;D. Zobacz sobie filmik jak Imargama na 220 czy tam 240 lvl bili na Mo~ Sternum (policz typa i czas ile go bili). Teraz dodaj sobie 104 lvls.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do sero to nie oplaca sie najtem isc na openke , chlopak strzelil z trzy razy exori gran przy czym dwa razy nie trafil a raz wszedl hit za 170 , tyle z mojej strony |
ktos napisal ze knight nie powinnien byc czolgiem.A dlaczego?przeciez bije najslabiej ze wszystkich profesji,to cos za cos ,przynajmniej by mial duze szanse przeżycia ,by blokowal all trapy itp...a teraz z tymi potkami to moze se possac co najwyzej.Niedosc ze slabo bije i 150 ek ma problemy z zabiciem 30 sorca (150 ms ,ue/flam/mort/sd i pozamiatane) to jeszcze b.latwo go zabic...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bo Botuja? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<10 znakow> |
co tu mogę powiedzieć, złej baletnicy wszystko przeszkadza
|
strong health pot 400 hp, great pot 700-800 hp, ultimate pot 1k hp i jest git
|
Cytuj:
|
@MasterMor
Strasznie krzywo myslisz. Skoro oni sa w stanie zawolac kolegow, zeby przyniesli SD'ki to za ten czas wpada ekipa po serka i trap team musi go wypuscic tak czy siak.... |
Cytuj:
zreszta swoim super pvp popisal sie juz nie 1 raz ci co go widzieli w akcji jak mial 240 lvl to wiedza o co chodzi. |
Cytuj:
|
qrandżer ma racje, serek to pvp nie ma(;
|
Wielu z was sie chyba ze mna zgodzi , ze nie powino tak byc .. Cipsoft dobrze wie ze jest sporo h lvowych knightow wiec powinen dac h lvowe potionki .
Bo praktycznie wbijac 130 lvl knightem i juz to by bylo na tyle ... nastepne lvle daja Ci tylko predkosc chodzenia .Powinni dac jeszcze kilka potionow skoro knight ma byc tankiem ... |
Nie mial szans, tak ja nie ma szans w takim momencie, sorc, pall...
Jestes w trapie, to lezysz... Cytuj:
pozdro. |
to leczenie to totalna porazka. Knight teraz ani tankiem ani wojownikiem zdolnym do walki . A co do botow, za uzycie tego gowna powinni odrazu banowac ip na tydzien i deleteowac acc a nie bawić się banami na 30 dni
|
Cytuj:
Gdyby uleczył się po tym paraliżu to jeszcze by uciekł, ale nigdy nie grałem taką postacią więc nie wiem jak to jest, ale wydaje mi się, że gra nim obecnie jakiś posiadacz 60+ lvl i w dodatku noob. To jest moje zdanie. Cytuj:
|
z 2-3 updaty temu nalozyli pz na piramidy jak nie prędzej
|
Cytuj:
Powinni dodać lub ulepszyć ultimate do 1,5k I od 150 lvl W końcu jak knight jest słaby na pvp to chociaż niech go będzie ciężko zabić.. |
Cytuj:
Cytuj:
|
mógł s*******ać na faraony :evul:
|
Cytuj:
moje ziomy jusz tam czekaly :) filmik jak filmik,pokazuje jak latwo ubic teraz ek ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |