![]() |
[YouTube] *Candia* Ekipa Remontowa na 100% [TRAILER]
|
NoN PVP = DASENT HEPEND
|
Dzieciaki z noob-pvp na siłe starają sie zrobić z non, pvp. Ja nie widze nic ciekawego w lurowaniu i trapowaniu (nielegalnym ofc), ale co mają robić ludzie co padli za free na pvp i teraz wyzywają się na bogu winnych osobach. Współczuje. Za film dam 1/10 bo akurat sie nudziłem.
@edit Czekam na wrzuty;] |
@up
Noob ! xDD anyway .... prawda jest taka ze 90 % ludzi grajacych na noob-pvp poslizgneli sie na pvp:D Baa co gorsza jesli taki kolees wyexpi 100 lvl + to potem luruje na innych i sie wyzywaja sie na slabszych Czemu ? bo sa bez karni :D? |
nic ciekawego, cóż za problem przyjsc w 5 typa i m wallowac gostka i lurowac mu potwory, albo stawiac pod siebie fire bomby?
0,5/10 |
To tak jak przyjść na hydry siedmioma krasnoludkami, zablokować wyjście i nalurować zwykłemu niewinnemu tibijczykowi żeby padł no bo jak ma nie paść gdy kończą się runy/potiony, a wyjścia brak bo wafle lidera gildii blokują i mwallują? ;D
0,1337/10 |
czemu mówicie noob-pvp?(stało się wam coś tam, że tak najeżdżacie?) na pvp ludzie są nie lepsi...
ale fakt faktem na n-pvp zgraja przygłupów sięga szczytów, film dno, o ile pamiętam takie rzeczy są nielegalne w świetle praw tibijskich, może mały reporcik(ofc na tibi, nie tutaj :) )? bo co by było jak by tak ciebie przyszli i zablokowali? bo chciałeś tylko spokojnie pograć (dlatego ludzie zazwyczaj wybierają n-pvp nie wiedząc jaka tam zgraja przygłupów from poland) |
Cytuj:
|
dzieciom noob-pvp podziekujemy juz ..... pa :(
|
Beka jak Beka ^^ nabijaja sie z tibi ;p nie tyle z tibi co z graczy
|
OMG rozpłakałem się ze śmiechu... 99% waszych elo fragów to było na jakiś noobach... goście mieli po 20 szans na ucieczke ale nie, pallek wolał stać i wdupcać exure zamiast jakąś vite >.> n/c
0.001/10 bo Candia to jeden z bardziej zpolaczkowanych serwów non-pvp.. a jak wiadomo, 90% polaczkuf resetuje kompa jak widzą m-walle. Tyle powiem. |
Szczerze? Wolę oglądać akcje Reconu, tam jedna osoba luruje, reszta jest tylko po to, aby blokować wejście, a tu 3 osoby ganiają za ofiarą i mwallują...
|
Cytuj:
@Marecki666 Nie wszystkie akcje u nich tak wygladaja i nie wszystkie akcje u nas tak wygladaly jak piszesz. @Lee Mage Ludzie czasami maja szanse ucieczki, jednak zazwyczaj nie potrafia jej wykorzystac. Jednak sa takie sytuacje, ze jesli by chcieli to nie maja jak... |
@ChachaŁ
Racja, ale warto próbować niż potem puakać :((( |
Żal no-pvp sux
|
Cytuj:
ja przynajmniej gram na pvp i mam jakies o tym pojecie :( edit: a ten filmik to jest wielki ŻAL, pokazuje tylko, ze polacy to nooby. |
@ up
Dobrze ze chociaz ty godnie reprezentujesz nasz kraj. Dziekujemy! |
1. gram na swiecie i pvp i non, i sadze ze i tu i tu lurowania jest w chuu i troche
ludzie wola podlurowac np. 3 gsy na pohu na 45 lvla, niz fraga na nim nabic ;) @evarem123 moge sie zalozyc, ze jakas czesc ludzi grajacych na non pvp i majacych 10~lvl, na pvp z lvlem rownym tobie by cie zjechali ;) @down nightwish roX :] |
Noobów to chyba nie problem ubić :/ 1/100
|
Cytuj:
|
weźcie żesz jeszcze z 80 osób do lurowania, będzie trap perfekcyjny, właśnie, i nie bierzie żadnych EDów i MSów bo to waste... -sarcasm-
|
Cytuj:
filmik niezly...fajnie ze wiekszosc(wszyscy?) macie full assassiny,kazdy w innym koloze ;) |
i po bólu <3
p0zdr0 dla Was : ] pJona. |
Cytuj:
btw. co do filmu taki sobie duzo trudniej zabic 190 ek na non pvp niz na pvp :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
po co mam im lizac pupcie jak gram na innym swiecie? ;/ |
Cytuj:
@Tharion Wole wpadać na snake i bić sd przy czym duże prawdobodobieństwo, że ktoś po mnie i po ekipe wpadnie niż lurować potwory i zabijać ludzi oraz niszczyć im radość z gry na non pvp. Chcesz walczyć? Pvp albo pvp enfo? Czemu tam nie zaczeli? |
Cytuj:
"KARAC ZYDOW KARAC!!" "ZYDY SPIOM!!!" "GLEBA ZYDZIE!!!" itp :< |
komentarz jompi'ego z WOT'u _/
non-pvp=didint happen |
Banda ciu*a. Prawde mowiac mam wy*ebane na ich smieszne komentarze typy "non-pvp=didn't happen". Tylko tyle potrafia napisac.
|
Cytuj:
|
Gram i pozdrawiam. Naucz mnie pvp plx.
|
Cytuj:
|
#up
wpierw wyjdź z domu ; / |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
elo Thar~ |
>.>
Jak mnie chcial Slasherus trapnac na BB island to chyba 1 raz rzucal m walle.
No pvp sux |
~~UP~ Reported...
Co do no pvp uważam, że dużo trudniej zabić kogoś na no pvp niż na pvp. Na pvp można mówić o pvp tylko przy walce 1vs1 jak jest 1vs2 albo więcej to ta osoba może sobie życzyć szczęścia i spammować m wallami za siebie... Po za tym na pvp zawsze kogoś można zgarnąć jak kupuje poty. Więc mi qrwa nie gadajcie, że no pvp jest dla noobów i fragi przez nich zgarniane są godne nooba... Tak btw do tych pvp funboyów gram na pvp (Lunara) chociaż nie ma tam tak dużego pa jak np. na hibernie ale jest dosyć spore i jak się przyczepi do ciebie 2x 150 krzycząc die or boh to nie masz zbytniego wyboru jak im je oddać albo hunted bo zginiesz tak czy siak. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
non-pvp=didint happen HAHAHA i co jeszcze dodac?.. tyle wystarczy
jak kurwa jestescie takie kozaki to czemu nie gracie na pvp? :( bo sie boicie ze padniecie i spadnie wam 1lvl ktory biliscie cale wakacje :( ... RZAL BUL I SMOTEK |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |