![]() |
Co kupić 20 Pallem za 20k
Co najlepiej kupić moim pallem 20 lvl za 20k? <Serwer Nerana (drogie ceny)
Ja osobiście chce jeszcze troche pozbierać kasy i kupić BOHy ale niewiem czy to by był dobry wybór? Z góry Dzięki. Pozdr0. |
ja na Twoim miejscu bym zainwestowal w skille:P
|
odp/
Cytuj:
|
meduske + mfc / belted cape?
|
Cytuj:
|
Kup sobie kamyczki, lepszy shield (chyba, że masz co najmniej meduse, starszy), a jak bardzo chcesz - BOHy.
*edit Wiadomo chyba, że musi pozbierać? Tak trudno się domyślić? |
Ta, za 20k na drogim serwerze to napewno sobie bohy kupi..
|
Mammoth Fur Cape(7k)
Medusa Shield(do 10k, zależy od serva) Zostawić p legi( na pewno masz) Crown helmet starczy(3k) Bohów na tym levelu nie ma co i tak masz 20k wydane |
zbieraj na boszki ; p to pierwsze co musi miec palek (;
|
a moze byc powiedzial jakie masz teraz eq ? :DDDDD
mam propozycje http://www.allegro.pl/item412100461_...najtaniej.html 50 ml musku,tanio ! :0 |
a ja mam inna propozycje
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184610 <<< przyklejony temat!!! tak trudno poszukać ??? mi to zajęło 5 sekund :confused: a jak już założyłeś to ci odpowiem ja bym kupił [ITEM]vampire shield[/ITEM] |
Cytuj:
mam Ci cos przypomniec? http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184610 trudno bylo poszukac przyklejonego tematu? |
Najlepiej zainwestować tą kasę w kamienie. Przy lepszych skillach cała ta kasa zwróci ci sie w mgnieniu oka. Zakup sobie do tego belted cape. Ja na 25 lvl miałem 65 dista i śmigałem z mintwallin z lootbagiem i mam na następne kamyki.
pozdro ;) |
Ja, tak jak ktoś wyżej napisał, kupiłbym vampirkę, która chodzi na naszym serwerze (Neranie) 17-18k~. Ewentualnie Blue Legs po podobnej cenie. Jeszcze jedna alternatywa - jeżeli wybierasz się na potworki, przed którymi musisz uciekać (np. piraci, smoki), to uzbieraj sobie na te boszki :P
Enjoy! |
Cytuj:
|
Cytuj:
o lol bardzo przepraszam za pomylke moja wina ;( nie wiem co sie stało wszedłem w przyklejony temat skopiowałem link a tu moj temacik juz poprawiam :confused: EDIT: nie da się poprawić cały czas ten temat wyskakuje jak sie wejdzie coś sie popieprzyło PS. popatrz na adres który ty dodałeś to samo :| jakiś błąd chyba :/ |
Cytuj:
|
@up nie rozumiem twojej wypowiedzi :p do kogo masz pretensje ??? :D
@Topic [ITEM]vampire shield [/ITEM]najlepiej :) będziesz mógł bloczyć stworki mocniejsze bo defa ma dużo :] ja zgarnąłem kase ze wszystkich charów i kupiłem vampirke ( trzymam w dp na wyższy lvl ) bo na 18 można paść PSSS. A od którego mógłbym założyć ??? :] @ down tak tak zbieraj na boszki jeszcze 20k musisz uzbierać a jak laga złapiesz to po tobie o twoich boszkach -.- a z vampirka przynajmiej masz większe szanse na przeżycie. moja rada : wpierw vampirka , potem bohy |
Palladyn idealny bloker. Super. Inwestuj w Bohy i nie słuchaj ich - szybciej będziesz biegał, a więc szybciej uciekniesz a co za tym idzie - będziesz mógł expić na lepszych potworach, które Cię nie dogonią.
|
odp
Dobrze no więc tak: na początku chciałbym podziękować wszystkim za odpowiedzi. Kupiłem sobie crown helmet, belted cape i zostało mi 16 k. Jeśli chodzi o expienie to będe expił na DS. Może mi ktoś doradzić co kupić na resztę, żeby się przydało na exp?
Z góry dzięki ;-) |
Nastepnym razem pisz w innym temacie: Klik
|
Cytuj:
|
odp.
Cytuj:
|
to GZ skile ale na twoim miejscu skillował bym bez ustannie do około 80/80 i przede wszystkim kup bohy myślę że wszyscy się ze mną zgodzą że bohy i dobra tarcza to podstawa dla palka sam miałem i dedałem dużo potworków
|
Cytuj:
@down e, napisz do modka moze zeby zamknal? bo tylko niepotrzebny spam robisz |
Nie chcę wam przeszkadzać, ale dyskusja już się skończyła.
Proponuję zamknąć temat. |
Odp.
Dobrze więc wkraczam ja ;) DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC !! TEMAT DO ZAMKNIĘCIA ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28. |