![]() |
Powtórka z regulaminu
Jak wiadomo, od paru dni forum ma nowych moderatorów. Są przypadki, że użytkownikom nie pasuje nasza "nadgorliwość". Na forum istnieje taka rzecz, jak regulamin, by uniknąć kolejnych pytań w stylu "a dlaczego dostałem bana" przypominamy parę najważniejszych zagadnień związanych z regulaminem. W całości regulamin dostępny jest tutaj.
Na koniec przypominamy jeszcze, że sygnaturka, avatar oraz wpisy i komentarze na blogach również podlegają regulaminowi. Pozdrawiają, mPalar, Tompior i Wieszok |
Tak jak mój kolega8o
przeklina na forum a potem na gg za co mnie zbanowali?!8o8o |
To była po prostu fala. "Dlaczego ja?!", "mod teraz daje warny za nieprzestrzeganie ortografii ;];]];", "pokasował wszystkie komenty!!1".
Fenks God, njusa mamy. @Down: Bo pewnie offtopowałeś. |
A wyjaśnicie mi, czemu dostałem 3pkt warn z wyjaśnieniem "A co ta wypowiedz ma wspolnego z tematem?" za post "No to teraz będa pro ci, co wzięli Rainbow Shielda" w temacie o Demon Oak quest?
|
@up
Z takimi reklamacjami to do moda, co dał warna. @down So sad. |
Mod co dał warna nie odpowiada.
|
Pewnie regulamin będą nadal łamać, ale tym razem już będą mieli nawet w newsie napisane za co dostali bana.
@Michoss http://forum.tibia.pl/blog.php?b=1049 Przynajmniej zbliżasz się do osiągnięcia jednego ze swoich celów: Cytuj:
|
Bardzo dobrze, że ktoś konkretny w końcu zabrał się do roboty ;) wiele tematów ze zdjęciami ze światów wymagało by uwagi gdyż prowadzone są tam często burzliwe dyskusje przeradzające się w kłótnie, choć miejsca mieć nie powinny (zwłaszcza tam, gdy temat jest tylko dla ZDJĘĆ). Dobrze Panowie, że gorliwie wykonujecie obowiązki, tak trzymać a może co niektórzy nauczą się podstawowych zasad etyki.
|
ta, a ja dostałem 2 pkt za "morda" :)
Pzdro, wkońcu wyluzujecie-jak każdy nowy modek po jakimś czasie :> |
No i dobrze, niech się wezmą za to dziadostwo...
|
Cytuj:
Zawsze tak jest :). Miejmy nadzieję, że z tym pomarańczowym kapelusznikiem na czele. |
Cytuj:
@edit ja dostalem bana na miesiac za pisanie 7 na czerwono ... ale ta opcja jest ciagle dostepna wiec nie rozumiem dlaczego ban a pan wielki moderator nie wytlumaczyl za co ban |
Nareszcie "świeża krew" która się zajmie spammem i key logami.
Przynajmniej będzie tu trochę większy porządek. @MPalar :* |
pieprzycie glupoty modki, wiecie sami ze wiekszosc ostrzezen poszlo za to ze ludzie opisywali NOWA METODE KUPNA PACCa za 60 zl z groszami a wam to nie na reke, i co? bronicie sie regulaminem?
|
Ja dostałem 1 pkt za zbyt długą sugnaturę:p.
|
ten Wieszok tylko sie trzepia co bym nie zrobil to typ mi ostrzezenia walił :< nie wiem on no lifer i tylko na forum 24/7 nie wiem moze by sobie w Tibie pograł to by nie trzepial sie :< zara next ostrzezenie
|
Cytuj:
ja dostałem 3 punkty za ortografie co za beton mi to dał jak za ortografie powinno być upomnienie lub 1 punkt a taka co do wulgaryzmów kulture to zobaczycie w tibi Waszej kochanej tibi. wczoraj powiedziałem przy mamie dupa i co mam dostać bana na życie?czy może warna a jeśli jeszcze raz powiem dupa to kasajcja konta?? Jak dacie mi warna to zadzwonie po Krystyne z Gazowni!! down@ nie pale mod@ dobra zawołałem Krystyne gazowni i Chuck norissa też papa edit@ anuluje dostałem tylko 1 punkt czyli trafiłe na normalnego moda. Nari@ robie to dal jaj to jest forum wolnemdla każdego nie dla człowieka zza biórka i filozofów. |
Cytuj:
@temat imo regulamin powinien być bardziej rozbudowany i lepiej sprecyzowany, a co do tego pisma upup to w granicach przyzwoitości i umiaru wszystko jest fajne i zabawne;) Jak ładujesz podpis 7 i piszesz tam całe zdania to sie nie dziw, ze komus to sie nie podoba |
elo mody swiezaki _/ az nie moge uwierzyc ze takie bzdury on tam napisal ;f
dorypali sie do mnie o nawet nie wiem co xD trzeba sie nimi zajac az wkoncu dadza spokoj ^^ nowi to mysla ze moga wszystko i "musza" sie wykazac ze sa cool _/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Sir Adasii here.
Tak żalosne? ja dostałem bana a Nari za prowokacje i obraze mnie, nawet gdy mnie nie zna nie dostał nawet upomnienia...bo koelga... no i czy to ma sens? |
Cytuj:
@down, proszę podaj mi selektywnie wycięte zdania z rzekomej prowokacji, oraz wyjaśnij je i wtedy Ci ewentualnie odpowiem. Bo ja tak robię. Prowokacja? Daje jedynie do przemyślenia. I żeby przykładowe kwiaty polskiej młodzieży ucichły to proszę o wlepienie mi co najmniej 3pkt warn. |
Cytuj:
|
Ja dostałem 3 pkt za pisanie każdego wyrazu wielką literą.
|
Cytuj:
bez odbioru cioto |
Dostałem warna za obrazę moderatora, a w regulaminie nie jest napisane, że nie można go obrażać więc : Vetiax > mPalar ;>
|
@UP
Cytuj:
Myslenie nie boli, naprawde. Hmm generalnie ja dostalem glupiego warna za zdanie "o czym Ty pie*szysz?" jako wulgaryzm ;) Jedynie bym sprostowal to z ukrywaniem rozszerzenia. Bo przeciez wiele osob ma limity na rapida (chociaz teraz jak są rozszerzenia .cam to zajmuja zdecydowanie mniej niz wczesniejszy .rec). Najgorsze jeszcze jest to ze jak podasz link do jakiegos malo znanego serwisu ktory nie ukrywa rozszerzenia to ludzie i tak nie wchodza bo boja sie o keyloggery. I jeszcze mam jedną mysl ze nie ma co karac starych userow za wrzucanie czegos na speedy~ raczej tacy osobnicy nie proboja hacknac jakiegos p late seta z 13 druida z 'ruszczkom'. |
Mam pytanie
W dziale zdjec zeby cos skomentowac trzeba dacc ss?Czy w ogole nie wolno komentowac :(? |
Heheh jak przeczytałem tego newsa to aż mi sie przypomniało jak kiedys dostałem bana za ciągłe przywracanie zbyt dużej sygnatury :D i nawet wlazłem na irc kłucić się z modkami czemu nie można :) i nie rozumiałem że niektórym czy może większosci przeszkadza wolne wczytywanie forum przez takie właśnie rzeczy :) no ale to było niedługo po założeniu konta na tym forum :) Ogolnie to dobrze ze mamy modków i adminów bo gdyby nie oni to tu w co 2 poście było by przekleństwo co drugie słowo i ciągłe obrażanie innych osób :)
|
Będziecie się teraz użalać za co dostaliście warna? ;< smutne, ja dostałem warna za to, że kiełbasa była za zimna ;<
|
Udajemy pracujących tak?
A w dziale inne WCIĄŻ jest [od 2-3 dni] tak debilny temat, że głowa mała. |
@emesto: używanie czcionki rozmiaru 7, spoko, ale są pewne tolerowane granice. Można w ten sposób wyróżnić literę, wyraz, może zdanie, ale pisanie całego eseju taką czcionką utrudnia strasznie czytanie.
Niedawno któryś z starszych modków napisał nam, że czym bardziej nas userzy nienawidzą tym lepiej wykonujemy swoją robotę. Nieskromnie powiem, że chyba można administracji pogratulować wyboru mnie na modka, gdyż odnoszę wrażenie, że nie jestem już zbyt lubiany ;) |
Cytuj:
|
nie na tym forum
|
Cytuj:
Kthxbye ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak już wcześniej gdzieś pisałem: po kiego grzyba drom ma pozwalać na to żeby jacyś userzy niszczyli jego biznes? Again- life is brutal, jeżeli Ty zamierzasz być taki uczciwy i dobroduszny w przyszłości to nic nie osiągniesz. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=187541 Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
O proszę, to chyba nawet czytacie te odwołania hehe. Szkoda tylko, że nie idzie za tym jakaś reakcja, ale cóż, za dużo wymagam widocznie. :p
Może mnie tylko cieszyć, że zdajecie sobie sprawę z własnej nadgorliwości. Wszak największym krokiem w stronę rozwiązania problemu jest zdanie sobie sprawy z jego istnienia =] yo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Szybki'lols Dlaczego nie na tym forum? Przez użytkowników, tematykę? Nadal uważam, że jest to możliwe. Oczywiście, jest to o wiele trudniejsze niż bycie "złym modem". |
Biorąc pod uwage tempo z jakim banujecie userów(nie tylko nowych, ale także tych którzy konta mają po kilka lat) to forum za pare miesięcy będzie chyba dla was samych modki. Zbijam na tibia.de, dojrzałą strone z rozsądnymi adminami którzy nie unoszą się ambicjami tak jak Wieszok, ale wprowadzają słuszne rozwiązania. Radze wam podpatrzeć jak sprawy mają się na innych forach może się czegoś nauczycie.
@Wieszok To forum nie jest żadną obligatoryjną stroną i jak zaczynasz wkurzac ludzi, swoim zachowaniem to nie oznacza to że swoją robote wykonujesz dobrze tylko wręcz odwrotnie, bo fani nie są dla forum, tylko forum jest dla fanów. Podejrzewam że dotrze to do Ciebie wtedy gdy dziennie strone będzie odwiedzac po 20 osób.Wydaje Ci się że jesteś jakimś krzyżowcem który wypowiedział wojne przeciwko złu szerzącemu się na tej stronie, a celem twojej świętej misji jest wyplenienie każdego kto nie stosuje się do regulaminu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |