Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Big Gratz dla Bubbla (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=18898)

---Czarny--- 06-12-2004 17:37

Gratz

http://www.tibianews.net/picday/000237.jpg

Qzaczek 06-12-2004 17:45

gz

gz dla niej :D z kad to masz??

Misieq 06-12-2004 17:52

Gratz dla niej , Mozna to znalezc na Antica - i tread z 200lv zalozony przez bubble , i tak tez : http://www.tibianews.net/picday/000237.jpg :]

Siweczek 06-12-2004 17:57

@up.
Zapomniales dodac ze "wrescie" wykonala Anihalatora. Wziela Demon Armor ss mozna tez zobaczyc na www.tibia.de.

Yours Siwy.

Dr.Unknown 06-12-2004 18:06

A ja dodam, że jesteś tysiącpięćsetdwadziewieńćsetną osobą zakłądającą taki temat...oj posypią się bany...

Rarisu|Klim 06-12-2004 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
A ja dodam, że jesteś tysiącpięćsetdwadziewieńćsetną osobą zakłądającą taki temat...oj posypią się bany...

Mi sie zdawało ze wiecej 0.o

Scream 06-12-2004 18:13

nazwa tematu mnie rosss*******ila : dla BUBBLA. LOOOOOOOOL!!!!!!!!

Qzaczek 06-12-2004 18:13

moze nie pierwsza w mowieniu o jej 200 lvl-----
ale pierwsza ze ss-ami na stronce pl :cup:

luptus 06-12-2004 18:42

@Up
Pierwsza z ss?? lol? chyba nie widziałeś 40-stu innych tematów które zostały skasowane a w nich były screeny.
Co do tematu to o jej adv juz każdy wie a ty lepiej uważaj bo bana dostaniesz

Chopkers 06-12-2004 18:57

niezakladaj wiecej tematow o tym bo maj frend bubel kil ju

Kostek 06-12-2004 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ---Czarny---

Nom Spoko Ale Szkoda ze to nie Polka

Patimrok 06-12-2004 18:58

można było o tym przeczytać wcześniej chyba 2 dni temu, ale nazwa mnie też rozwaliła 8o

CentyBoy 06-12-2004 19:27

wszystko cool ale...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
nazwa tematu mnie rosss*******ila : dla BUBBLA. LOOOOOOOOL!!!!!!!!

Bubble to ONA nie ON -.-
a co do annihilatora to jej sie bardzo dziwie, czemu wziela demon arma zamiast sov/stonecutter :/ chyba ze jest CLUBowiczka :P

IGLOOPOL 06-12-2004 19:33

wes sie bubble showaj sie z takim lvl

co to ****a jest taki lvl tak sie ****a podniecacie ze jakas ****a zdobyla 200lvl z protekcjom u GM tez bym taki zrobil a ja taki lvl jak bym mial protekcje u GM i sprzent od GM to tez bym takie lvl zrobil skile są podrasowane tak jak i cała ta postac

Stalmir 06-12-2004 19:37

Ja osobiscie nigdy o BUBBLA nieslyszalem :P. A wierz czemu demon armor wziela?? Bo ona ma tyle kasy ze se spokojnie kupi pare SoV, ale demon arma jej widocznie niechcieli sprzedac wiec dlatego go wziela.

Dr.Unknown 06-12-2004 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IGLOOPOL
co to ****a jest taki lvl tak sie ****a podniecacie ze jakas ****a zdobyla 200lvl z protekcjom u GM tez bym taki zrobil a ja taki lvl jak bym mial protekcje u GM i sprzent od GM to tez bym takie lvl zrobil skile są podrasowane tak jak i cała ta postac

Oj, aż tak strasznie żal Ci dupę sciska, że to nie ty jesteś pierwszym z 200 lvl, napewno Bubble nie była by zadowolona, jak i każdy inny, gdyby o nim tak mówić, zresztą
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mnie
Przycisk "Report bad post" nie jest do ozdoby...

.

IGLOOPOL 06-12-2004 19:41

lol

mi żal dupy nie sciska tylko ****ica mnie bierze ze tak sie podniecacie jak bym mial protekcje i znajomosci u GM to tez bym, mial nawet wyszy lvl i mi k urwa nie wciskaj ze mi zal w dupe sciska bo jak bym mial protekcje u GM i znajomosci zrobil bym nawet 400lvl

Rarisu|Klim 06-12-2004 19:46

Cytuj:

mi żal dupy nie sciska tylko ****ica mnie bierze ze tak sie podniecacie jak bym mial protekcje i znajomosci u GM to tez bym, mial nawet wyszy lvl i mi k urwa nie wciskaj ze mi zal w dupe sciska bo jak bym mial protekcje u GM i znajomosci zrobil bym nawet 400lvl

no napewno zrobil bys nawet 900 lvl a co se bedziesz zalowal -.-.a to ze ma protekcje u gmów to cos mi sie nie chce wierzyc bylo by to poprostu nie uczciwe ...

Dr.Unknown 06-12-2004 19:47

Cytuj:

Żal mi ciebie, naprawdę...

Res 06-12-2004 19:48

Ty jesteś zazdrosny iglopol(z małej specjalnie)
Ty masz pewnie 6 lvl bo cie zabił "pk" wild warrior ?

IGLOOPOL 06-12-2004 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res
Ty jesteś zazdrosny iglopol(z małej specjalnie)
Ty masz pewnie 6 lvl bo cie zabił "pk" wild warrior ?

po pierwsze IGLOOPOL SIE PISZE PRZEZ 2 o a po drugie ty masz 10 lvl
i ma protekcje u GM bo oglondałem film ktos prubowal zabic bubble i odrazu zjawil sie GM i zabanowal mu konto

Master Of Devastation 06-12-2004 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qzaczek
gz dla niej :D z kad to masz??

z www.tibia.de/forum

Boże nie zakładajecie tak bezsensownych tematów , jeden był i wystarczy a to już jest bodajże 5 na tym forum,nie ma się czym podniecać że ma 200 lvl ,spox gratz dla mniej ale nie przeżywajcie tego tak.....-.-'

CentyBoy 06-12-2004 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stalmir
A wierz czemu demon armor wziela?? Bo ona ma tyle kasy ze se spokojnie kupi pare SoV, ale demon arma jej widocznie niechcieli sprzedac wiec dlatego go wziela.

wlasnie problem polega na tym ze slyszalem wiele opini w stylu: "Bubble nie ma SoVa" i chcialbym zeby ktos bardziej ode mnie obeznany sie wypowiedzial WHY? na 200 lvl z brightem ? :P

ALBERT 06-12-2004 19:59

Idiota

Iglo cos tam... :glupek:
Mi ciebie jest naprawdę żal...
A jeśli to prawda co do tego filmu to jak powiedział Dr.Unknown "Żal Ci dupe ściska" I to mocno!!
Jeśli twierdzisz że ludzie się tym podniecają że ma 200 lvl i zakładają nowe tematy (chociaż mnie też to wnerwia) to się tak nie pluj bo teraz to wygląda jakbyś to TY się najbardziej tym podniecał!!

Res 06-12-2004 20:00

Cytuj:

po pierwsze IGLOOPOL SIE PISZE PRZEZ 2 o a po drugie ty masz 10 lvl
i ma protekcje u GM bo oglondałem film ktos prubowal zabic bubble i odrazu zjawil sie GM i zabanowal mu konto

Miałem 21 ale hack >.< A ty wkoncu masz ten 6 czy 7 ?

Maciumba 06-12-2004 20:07

Ej ja sie dowidzialem ze bubble ma 200lvl po dniu :) ale ciekawe czy jakis Polak powturzy ten wyczyn B)

Maciumba 06-12-2004 20:21

hej res ciekawe czy bys mial takiego loota co Paladinka :) bo ja raczej nie ale to byl cool loot Gratz!!!

morphy 06-12-2004 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CentyBoy
wszystko cool ale...

Bubble to ONA nie ON -.-
a co do annihilatora to jej sie bardzo dziwie, czemu wziela demon arma zamiast sov/stonecutter :/ chyba ze jest CLUBowiczka :P

wali ze swordów ale o ile wiem ma duzo lepszy tzw. magic long sword

p.l 06-12-2004 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morphy
wali ze swordów ale o ile wiem ma duzo lepszy tzw. magic long sword

z tego co mi chyba wiadomo to MLS to właśnie SoV ... czyli coś około:
You see Magic Long Sword. It's a Sword of Valor

Rincewind 06-12-2004 23:02

@UP:
SoV to jest magic sword a magic longsword to co innego.

Sketh 07-12-2004 11:16

chcialem skomentowac..... ale mam teraz prosbe .... zamknijcie ten temat ;]

PinGOnE 07-12-2004 11:50

Ja tam szczerze gratuluje Bubble. I co z tego ze jej maz jest GM (btw ja wiem ze to moze byc kolejna plotka ale czy Nitch~ jest jej prawdziwym mezem?). Mowicie ze ktos sie tym podnieca....jest czym! zaloze sie ze ok 98% z was nie dotrze nigdy do 150lvl a co dopiero 200...Grała to ma co tu duzo mowic....POLACY GOŃMY JĄ, BABA NIE MOŻE BYĆ SILNIEJSZA !! :D

BTW ...
SoV to jest Magic Sword (Atk:48 Def:35) 1 ręczna
a Magic LONGsword to : (wg tibia.pl) It's the magic Cyclopmania Sword (Atk: 55 Def:40) 2 ręczna :P (myslicie ze ma takie cudeńko??)

Bubble to niewyczerpany temat. Raz są filmy jak zabija jakiegos tam + - 20 lvl druida i Nitch~ ją broni, a raz jest jak soluje demonka i mowi "Ice rapier is sh**!!". Jeszcze nie jeden bedzie temat o Bubbelku :D np. "Pierwsza postac na 201 lvl !!" albo "Czy Bubble ma 15 mlvl ??". Jejku jak ma to niech sobie ma, a nam pozostaje ... grac az bedziemy od niej lepsi :> :P

Master Of Devastation 07-12-2004 14:02

Bubble ma magic longsworda .....pewnie dostałą od nietzsche(gm'a i jej męża),a dragon slayer (150 royal pall z 99 shieldem )ma great shielda....takim to dobrze:P

Master Of Devastation 07-12-2004 14:04

Bubble ma 8 mlvl ,pod względem skilli to lama 101/89 ....zamknijcie ten temat bo jest nudny....

Uncle Warrior 07-12-2004 14:20

Cytuj:

No jasne ze bys mial... tylko ze z tego co czytalem 255 to (jak narazie) max lvl... na tibia.de poruszali ten temat nawet chyba w temacie z lvl upem "Bubbla"(LOL xD naprawde rozwala :P)

Genesis 007 07-12-2004 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kostek
Nom Spoko Ale Szkoda ze to nie Polka

Buhahahaha koles nie rozśmieszaj mnie.Bubble polką..Wole ludzi 100+ którzy wiedzą co to jest Tibia.Wurzel przykladowo mozna rzec jakby chcialto dawno by ja wyprzedzil,ale za to skilluje...Za co go podziwiam.A taka Bubble może naprawde zostać nazwana "Bubel"

Hengar 07-12-2004 16:04

A mi sie zdawalo ze BUBBLE jest dziewczyna chyba ze zmienila plec i teraz jest BUBEL no to nie wiem... Te zdjecia juz dawno byly na forum :)

Hengar 07-12-2004 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
Bubble ma magic longsworda .....pewnie dostałą od nietzsche(gm'a i jej męża),a dragon slayer (150 royal pall z 99 shieldem )ma great shielda....takim to dobrze:P

Watpie w to by dostala od swojego meza (w Tibi ofkors) bo Gm nie moze tak robic xD

Genesis 007 07-12-2004 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation

Poprawa..Koles zacznij czytac z wiarygodnych źródel..."Bubel" magiclongsworda dostala nie od Gm'ów,ale od Boga-Durina(to chyba każdy wie:P)
Po drugie Dragonslayer nie ma Great Shielda tylko Soft'y

Stalmir 07-12-2004 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uncle Warrior
No jasne ze bys mial... tylko ze z tego co czytalem 255 to (jak narazie) max lvl... na tibia.de poruszali ten temat nawet chyba w temacie z lvl upem "Bubbla"(LOL xD naprawde rozwala :P)

Tak jaaaaasne....... To ciekawe czemu przed wielkim resetem tibii ludzie biegali z 500lvl?? Update cofajacy max lvl??? LOL??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41.