![]() |
Gratz
|
gz
gz dla niej :D z kad to masz??
|
Gratz dla niej , Mozna to znalezc na Antica - i tread z 200lv zalozony przez bubble , i tak tez : http://www.tibianews.net/picday/000237.jpg :]
|
@up.
Zapomniales dodac ze "wrescie" wykonala Anihalatora. Wziela Demon Armor ss mozna tez zobaczyc na www.tibia.de. Yours Siwy. |
A ja dodam, że jesteś tysiącpięćsetdwadziewieńćsetną osobą zakłądającą taki temat...oj posypią się bany...
|
Cytuj:
|
nazwa tematu mnie rosss*******ila : dla BUBBLA. LOOOOOOOOL!!!!!!!!
|
moze nie pierwsza w mowieniu o jej 200 lvl-----
ale pierwsza ze ss-ami na stronce pl :cup: |
@Up
Pierwsza z ss?? lol? chyba nie widziałeś 40-stu innych tematów które zostały skasowane a w nich były screeny. Co do tematu to o jej adv juz każdy wie a ty lepiej uważaj bo bana dostaniesz |
niezakladaj wiecej tematow o tym bo maj frend bubel kil ju
|
Cytuj:
|
można było o tym przeczytać wcześniej chyba 2 dni temu, ale nazwa mnie też rozwaliła 8o
|
wszystko cool ale...
Cytuj:
a co do annihilatora to jej sie bardzo dziwie, czemu wziela demon arma zamiast sov/stonecutter :/ chyba ze jest CLUBowiczka :P |
wes sie bubble showaj sie z takim lvl
co to ****a jest taki lvl tak sie ****a podniecacie ze jakas ****a zdobyla 200lvl z protekcjom u GM tez bym taki zrobil a ja taki lvl jak bym mial protekcje u GM i sprzent od GM to tez bym takie lvl zrobil skile są podrasowane tak jak i cała ta postac
|
Ja osobiscie nigdy o BUBBLA nieslyszalem :P. A wierz czemu demon armor wziela?? Bo ona ma tyle kasy ze se spokojnie kupi pare SoV, ale demon arma jej widocznie niechcieli sprzedac wiec dlatego go wziela.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
lol
mi żal dupy nie sciska tylko ****ica mnie bierze ze tak sie podniecacie jak bym mial protekcje i znajomosci u GM to tez bym, mial nawet wyszy lvl i mi k urwa nie wciskaj ze mi zal w dupe sciska bo jak bym mial protekcje u GM i znajomosci zrobil bym nawet 400lvl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ty jesteś zazdrosny iglopol(z małej specjalnie)
Ty masz pewnie 6 lvl bo cie zabił "pk" wild warrior ? |
Cytuj:
po pierwsze IGLOOPOL SIE PISZE PRZEZ 2 o a po drugie ty masz 10 lvl i ma protekcje u GM bo oglondałem film ktos prubowal zabic bubble i odrazu zjawil sie GM i zabanowal mu konto |
Cytuj:
z www.tibia.de/forum Boże nie zakładajecie tak bezsensownych tematów , jeden był i wystarczy a to już jest bodajże 5 na tym forum,nie ma się czym podniecać że ma 200 lvl ,spox gratz dla mniej ale nie przeżywajcie tego tak.....-.-' |
Cytuj:
|
Idiota
Iglo cos tam... :glupek:
Mi ciebie jest naprawdę żal... A jeśli to prawda co do tego filmu to jak powiedział Dr.Unknown "Żal Ci dupe ściska" I to mocno!! Jeśli twierdzisz że ludzie się tym podniecają że ma 200 lvl i zakładają nowe tematy (chociaż mnie też to wnerwia) to się tak nie pluj bo teraz to wygląda jakbyś to TY się najbardziej tym podniecał!! |
Cytuj:
Miałem 21 ale hack >.< A ty wkoncu masz ten 6 czy 7 ? |
Ej ja sie dowidzialem ze bubble ma 200lvl po dniu :) ale ciekawe czy jakis Polak powturzy ten wyczyn B)
|
hej res ciekawe czy bys mial takiego loota co Paladinka :) bo ja raczej nie ale to byl cool loot Gratz!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
You see Magic Long Sword. It's a Sword of Valor |
@UP:
SoV to jest magic sword a magic longsword to co innego. |
chcialem skomentowac..... ale mam teraz prosbe .... zamknijcie ten temat ;]
|
Ja tam szczerze gratuluje Bubble. I co z tego ze jej maz jest GM (btw ja wiem ze to moze byc kolejna plotka ale czy Nitch~ jest jej prawdziwym mezem?). Mowicie ze ktos sie tym podnieca....jest czym! zaloze sie ze ok 98% z was nie dotrze nigdy do 150lvl a co dopiero 200...Grała to ma co tu duzo mowic....POLACY GOŃMY JĄ, BABA NIE MOŻE BYĆ SILNIEJSZA !! :D
BTW ... SoV to jest Magic Sword (Atk:48 Def:35) 1 ręczna a Magic LONGsword to : (wg tibia.pl) It's the magic Cyclopmania Sword (Atk: 55 Def:40) 2 ręczna :P (myslicie ze ma takie cudeńko??) Bubble to niewyczerpany temat. Raz są filmy jak zabija jakiegos tam + - 20 lvl druida i Nitch~ ją broni, a raz jest jak soluje demonka i mowi "Ice rapier is sh**!!". Jeszcze nie jeden bedzie temat o Bubbelku :D np. "Pierwsza postac na 201 lvl !!" albo "Czy Bubble ma 15 mlvl ??". Jejku jak ma to niech sobie ma, a nam pozostaje ... grac az bedziemy od niej lepsi :> :P |
Bubble ma magic longsworda .....pewnie dostałą od nietzsche(gm'a i jej męża),a dragon slayer (150 royal pall z 99 shieldem )ma great shielda....takim to dobrze:P
|
Bubble ma 8 mlvl ,pod względem skilli to lama 101/89 ....zamknijcie ten temat bo jest nudny....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Buhahahaha koles nie rozśmieszaj mnie.Bubble polką..Wole ludzi 100+ którzy wiedzą co to jest Tibia.Wurzel przykladowo mozna rzec jakby chcialto dawno by ja wyprzedzil,ale za to skilluje...Za co go podziwiam.A taka Bubble może naprawde zostać nazwana "Bubel" |
A mi sie zdawalo ze BUBBLE jest dziewczyna chyba ze zmienila plec i teraz jest BUBEL no to nie wiem... Te zdjecia juz dawno byly na forum :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poprawa..Koles zacznij czytac z wiarygodnych źródel..."Bubel" magiclongsworda dostala nie od Gm'ów,ale od Boga-Durina(to chyba każdy wie:P) Po drugie Dragonslayer nie ma Great Shielda tylko Soft'y |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |