![]() |
Lista acc buyerów na Arcanii
Czesc wszystkim z Arcanii
Chciałbym dzisiaj przedstawic listę postaci kupionych, na ktorych gra juz niewiadomo który owner ok zaczynam listę 1.Damoon 2.Bedurion 3.Fosfik 4.Houldy 5.Kiebeef 6.Drocan Shadow 7.Radena Silva 8.Rustidy 9.Cadleron 10.Wovimus 11.Rexsi 12.Shavenis 13.Odeaa 14.Youffie 15.Manndy 16.Undead Kulom 17.Ares Dragoon 18.Velorn 19.Krylek 20.Ed Grom 21.Xedaris 22.Chan Aberus 23.Falain 24.Shadowcrying 25.Vynaleck 26.Nuwble 27.Rexsi 28.Te'wu 29.Thed xalin 30.dark Thork 31.Ealyn Eown 32.Fruti Angel 33.Van Hels'ing 34.Trajdi of the Hero 35.Haalis 36.Horuko 37.Zin Alin 38.Xiff 39.Krokodyl Dundee 40.Freekow 41.Savifire 42.Kol'ba 43.Kolbinho 44.Zitob Menager 45.Drah Slim 46.Michnizmc 47.Fengrel Zafire 48.Janek of arcania 49.Bone Crasher 50. ... Na osoby sharujące, oddające postacie itp. itd. zrobimy inny temat i CipSoft sie juz nimi zajmie Pozdro B) Narazie to na tyle prosze podawac w tym temacie nicki postaci które były kupione zrobimy petycję do CipSoftu i wszyscy dostaną delete :) |
fayter :baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Po co piszesz takie bzdury jesli nie wiesz dokladnie kto co kupil? Dla jaj? To ci nie bardzo wyszlo , bo kilka charow z twojej listy nigdy nie zmienila ownera. |
Cytuj:
|
Rexsi-.-
add: Te'wu |
Cytuj:
|
Add :
Thed xalin,dark thork,Ealyn Eown,Fruti Angel,Houldy, Van Hels'ing |
Trajdi of the Hero , Haalis , Horuko , Zin Alin , Xiff , Krokodyl Dundee
btw ponad polowa ludzi z LR ~~ Nalezalo by dodac jeszcze ludzi ktorzy oddaja chary hibernie Leszczu Dragonbreath , Fosfik , Voronix , Bedurion , Polo enmo , Aacellos , Abel , Bellish Elane , Haalis , Sakul Aelis , Sua Mea , Wovimus , Pal Palus , Rexsi , Shavenis , Zin Alin , Cadleron , Elvek Wyna , Kolslog , Maly gruby Knight , Panov , Youffie , Leon Geven. |
Z kad taka wiedza ;ddddddddddddddd
|
add:[RZYD]Fayter,[RETARD]Felix,[RETARD]Lafa,[RETARD]Pici
|
Cytuj:
1 ownerem Manndy był mieszkaniec Legnicy którego serdecznie pozdrawiam Manndy został kupiony na ~80+ lvlu - informacja pewna . Ten owner co gra aktualnie na Manndy to stary Feogaroth, grał nim do jakiegos 60+ lvl potem kupił Manndiego CZEKAM NA KOLEJNE NICKI KTÓRE DODAM NA LISTE !! PROSZE SMIAŁO PISAC!! Pozdrawiam ;) UPDATE |
Freekow? :D ten to sprzedawany byl chyba 329482 razy
|
Ta, Manndy był z Legnicy :P
|
dodajcie jeszcze tego skurwailego accbuyera Michnizmc
|
Fruti angel, Xiff i horuko na 100% sa CI sami ownerzy...:>
Xiff od poczatku ten sam koles i tak byl retired dlatego przylaczyl sie do wojny bo Anca Argon znaja sie na rl to mu tam i tak kolo h**ja latalo. Fruti angel zajebiscie szybko zawsze expil i nadal mu to zostalo gdybysmy nie zabili go i nie dolaczyl by do wojny pewnie juz by mial ze 190. No a horuko malo osob go pamieta ale napewno od czasu wojny z beach sie owner nie zmienil...:> Btw Fengrel chyba wlasnie sprzedal chara:> |
Fruti to nowy owner,bo z poprzednim sie o ice witche calkiem niedawno klocilem ;D
|
savifire, kol'ba, mozliwe ze boroth(nawet kiedys chcialem kupic:P), Zitob menager, Drah Slim,
@d mial byc moj -.- |
Boroth nie jest sprzedany i raczej nigdy nie bedzie ;)
|
Cytuj:
Co do Borotha to on tez znajdzie się na liscie ale nie tej. Koszyk wie ze znajdzie się na liscie SHAROWANYCH postaci i tamte chary rowniez dostaną delety, wszystkie bez wyjątku Pozdrawiam i czekam na kolejne nicki kupionych postaci!!! ;) |
Słuchaj mam pytanie ...
A skąd wiesz że to lista nowych OWNERów ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam B) |
Janek of arcania jest kupiony co do tego mam 100% pewnosc!
|
Dlaczego mnie nie ma na liście?
|
Cytuj:
Ok, ok :P Wiesz chciałam się tak tylko upewnić :) |
Cytuje :KLAMCA
1 ownerem Manndy był mieszkaniec Legnicy którego serdecznie pozdrawiam Manndy został kupiony na ~80+ lvlu - informacja pewna . Ten owner co gra aktualnie na Manndy to stary Feogaroth, grał nim do jakiegos 60+ lvl potem kupił Manndiego Po pierwsze nie kupiony tylko wymieniony, po drugie nie na 80 lev tylko na 70;>. Jezeli czegos niewiesz to sie nie odzywaj. Ps: Twój super owner z Legnicy najpierw zarąbał chara pewnemu brazylowi ale o tym pewnie już nic Ci nie wspomnial :> Pozdro |
@up
Jeśli czegoś "niewiesz" to nie pisz. |
z BHP jesteście ? hahahaa , ten temat nie ma konkretniejszego celu . Wiadomo , iż duża cześć tych osób nie miała bogatej historii w tibii ;p , ich zła passa się dalej ciągnie , kupowanie nowych charów nic nie daje .
|
zastanawiam sie czy autor tematu sam nie sharuje swojego 'musku'
|
myśle , że filmik ban'aha ? czy jak to się pisze ;p pod tytułem interregnum na ventrilo wyjaśnia całe zamieszanie ;p
|
Fruti sprzedany na 100%.
Drah Slim nie został nabyty w legalny sposób, tylko go ukradziono. ( nie łapie sie na liste). |
Up@
Glupoty gadasz xD lapie sie na liste. |
manndy najwiekszy pion i przydupas w inter, nawet intery go nie szanuja BLEH
|
i tak po wojnie amesy mendesy itp itd nie będa w Inter bo dla LUkiego pionasy nie sa potrzebni :o
|
Cytuj:
|
w lr tez nie ^^
|
w lr nie ma tylu co w interr lub nie ma ich wcale , jakby nie patrzeć "przydupasy" bez obrazy nie mam nic do nich ;p , są podstawą interr :]
|
Zitob menager na bank nie grałem 2 lata temu i nadal jest ten sam owner bo znam go w rl.
|
Fruti Angel to muj RL i wiem ze ma caly czas tego samego ownera któremu pomagalem wybierac name niewiem czemu wzioł sie on na tej liscie
Luki zeczywiscie nie potrzebuje pionasów btw. Lukiemu sie to chyba znudzilo dlatego zamienil sie postaciami ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |