![]() |
Mity -> BUSTED
Postanowiłem pokazać prawdę dotyczącą mitów rooka i nie tylko.
Jak myślicie czemu nie można się dostać do MM/Ghoul wziąść SS itp? Bo to jest wszystko zachęta -> od lat wszyscy próbują i nikt tego nie zrobił dziwne nie? Drzwi których nie idzie po prostu otworzyć u MM SS na wysepce no tak dojdziesz na wyspe i jak kamienie i nie da się go wziąść a jak cię tam tp-nie (GZ) to nie wyjdziesz. Te 2 pola od znikania SS -> okazało się że to dla GM-ów którzy kiedyś się nim bawili -.- Ściana u Ghoula -> od kiedy to się przez ściany przechodzi a nawet jakby cię tam tp-nęło to co dalej :baby: Cipsoft widział masę rookstayerów i na dodatek zrobił jeszcze terantulę [N/C]. Nooby myślą że jak Knightmare i powie że rozwiązanie mamy pod nosem albo jak GM powie że się da to znaczy że idzie-> oni tak mówią żebyśmy grali -> kłamią tak tylko dla zachęty i swojego zysku A na mainie Bazyliszek -> pod i nad nim nic niema ale ok -.- ale jakoś tam się dojdzie bo szanowny CIPSOFT tak powiedział 8o Skarbiec imperatora -> nawet dostaniesz klucz (buahahah) to i tak nie wejdziesz bo za drzwiami są pola na które nie da się wejść (PWN3D)ale spójrzmy z innej jakbyś tam był (dobre 8o) to pewnie będziesz robić to na każdym serwerze codziennie po SS żeby sobie itemki brać -.- 469 -> dotąd nikt tego dał rady złamać -> bo to żadny kod tylko pic na wodę jakby to był kod to by się dawno rozwiązał bo enigmy by sami nie zrobili -.- Excalibug -> do tej pory nic (dziwne nie?) a jak jest miecz gdzieś obok POI gdzie jest otoczony lawą dajesz na nie look i co -> nic (hahahha) Dziwnym trafem wszystkich zagadek od początku ich istnienia (dobre kilka lat)nikt nie rozwiązał (czemu?) -> bo to jest tylko zachęta/ozdoba Cipsoft wie że niektóre noobki chcą odkrywać mity i nawet kupują na to pacc -.-:baby: |
nie podniecaj sie tak
wg mnie temat do usuniecia |
ojejue!!!!!!111111111111 mamo hoć zobac nie da sie zdobydź spajk sworda!!;( co my teraz zrobimy help mi plikz
A tak na serio po co kolejny temat? |
1. Niepotrzebnie stworzyłeś nowy temat.
2. Mieszasz Rookgaard z Mainlandem 3. Od dawna wiadomo i to jest ciągle powtarzane na "Odpodziedź na zagadki..." 4. Temat do usunięcia |
ten temat jest kozacki xdd nie usuwajcie, ten koles jest spoko, bo opieprzyl wszystkich noobkow, i bardzo dobrze ^^
|
Cytuj:
ad. twojego podpisu to rownie dobrze mozesz nie pisac posta tylko napisac pw do autora tematu. @up Racja xd @top zgadzam sie z czescia |
To ludzie w ogóle jeszcze w tibię grają?
|
Cytuj:
Czlowieku potrzeba czasu , czy ktos z CIPSOFTU , powiedzial ze na ten czas wszystko jest mozliwe? Nie! Powiedzial wszystko jest do zdobycia , a czy dodadza to w tym upie czy za 2 lata to juz inna sprawa ;) |
@up
Zgadzam się, być może pewnie cipsoft w przyszłości doda to i owo pożyjemy zobaczymy ale mówię jak jest na daną chwile np. SS mogą udostępnić na rooku ale wątpię żeby coś zrobili z np. ghoulem bo on i tak za mocny a np. ze skarbcem tam i tak nie można przez te kratki wejść a quest to nie jest itp czyli SS może udostępnią jak będzie więcej rookstayerów a resztą nadal zostanie ozdobami tej gry |
i tacy ludzie jak ty pozbawiają rooka sensu. przyjżałeś sie chociarz działowi nie to ci przypomne ''tajemnice rookgaardu'' mówi ci to coś
heh niektórzy myślą że spike sword jest poto żeby szybciej wyjść na main, a moim zdaniem to on po to nie jest, a nawet jakby po to był to i tak by nie wypaliło, bo noobki będa w nieskonczonośc prubować go zdobyć a po 2 latach wyjdą na main:p:cup: bo się zmęczą |
Cytuj:
|
@up
Myślisz ze jest fajny -> mylisz się :baby: nie jestem pro gamer tylko sceptykiem, zapomniałeś że przy wejściu są pola przyciemnione oznaczające że nie da się wejść a po drugie znasz jakiegoś questa w którym itemy (nagrody) nie są w skrzynkach tylko na ziemi? |
up@
Jest dużo takich questów panie pro evul playerze, kiedyś już wyżej wymienione demon legi były takowym "questem". |
Cytuj:
No i spoko ale co z tego, że może być ten quest? Na sranie wam skoro w tych czasach na 4 lvl spokojnie zabije minotaura solo z dobrym rookowym eq które zdobędę nie mając kasy w 30 minut... Dawniej w tibii ciężko było samemu na 8 lvlu zabić minotaura z najlepszym eq i wtedy można było sobie marzyć o spike swordzie ale teraz to już nudne się zrobiły te teorie. |
@Zaldagis
OK Szanowny znawco podaj questy w których nagrody leżą na ziemi :baby: |
Cytuj:
Edit@ W D-Lair leżała kiedyś Ornamented Shield na ziemi. Edit 2@ Milk na rooku. Edit 3@ Nie umiesz pisać: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
(Dum)Bass-Man. Tak napeno masz racje, te wszystkie Questy to zacheta >.< i wszyscy maja cie posluchac o tak powiedzialez ;F nie wiesz tego w 100% (nikt nie wie) to po co to piszesz ? to są tylko twoje przypuszczenia;;; Drugi GreenPeace na forum ;/ zalozyl taki temat i mysli ze jest boski bo rozwiał wszystkie wątpliwosci ;<
Zalgadis ma racje xP ;d |
Cytuj:
Po drugie: Twoje słowo vs. słowo Cipsoftu? rzeczywiście trudny wybór CyA |
Cytuj:
Dostaje ja w postaci free pacc ... :) ... Ale wiem nie o to chodzilo :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Muf........ |
WYJDZ prosze i nie wracaj
temat do usuniecia... |
Cytuj:
wyjdziesz predzej niz on. @top huhu ale fale krytyki ;o |
@emq
To dobrze, że umiesz bbcodes ale mnie to jakoś nie cieszy... Nie rób z siebie takiego PRO bo nim nie jesteś jeżeli myślisz że rozwiążesz zagadki/mity to GZ! :baby: @up Dokładnie ale co ja zrobie każdy ma inne zdanie :/ |
UWAGA!!! teraz rozpęta sie awantura a temat będzie się ciągnął w nieskończoność, pięknieX(.
Poza tym, wychodzimy trochę z działu i dochodzimy do main a demon legi to legenda, ileż to ludzi próbowało zdobyć demon legi, ten mit skasowany, o innych można se pogadać, ale nie w tym temacie |
Cytuj:
|
- Po wejściu do TP obok MM teleportuje nas do: Mitwalinków ... BUSTED
- Po wejściu do TP obok MM teleportuje nas do: Mijscówki z SS ... BUSTED - Po wejściu do TP obok MM teleportuje nas do: GM Island BUSTED Teleportuje nas do logautu z niemożliwością ruszania ... :( http://img291.imageshack.us/img291/3900/potprg5.jpg Człowiek się meczy ... Przenika przez ścianę ... Dochodzi do TP i dupa psia ogon suczy ;( feIk? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A na mainie Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ile mi zapłacisz jak Ci przedstawię człowieka który 469 ma wyłożone na tacy? :) Cytuj:
Cytuj:
Silver Mace Quest - Rozwiązany Annihilator Bear - Rozwiązany Basilisk Quest - Jak był dostępny, rozwiązany 469 - Rozwiązany SoF - blisko ukończenia A to, że nie jest to podane do szerszej publiki to tym lepiej bo jak myślisz że takie nooby jak Ty dostaną kiedykolwiek spoila z tych otóż Questów to się grubo mylisz. A więc kolego, zamknij pysk bo nie masz najmniejszego pojęcia o tym o czym piszesz. Posiedź w mitach chociaż rok i wtedy się odzywaj, a nie, ściagnął NG, obbadał sobie tereny i kozaczy... @down Jak się wie DUŻO, ma się znajomości i trochę oleju w głowie, łatwo można się dowiedzieć ile jeszcze zostało do zakończenia. Zazwyczaj jak coś się ma, idzie jak z górki. 469 to nie moja działka, ale znam człowieka który na ten temat wie wszystko. Pracował nad tym ładnych pare lat, i w końcu doszedł do celu. Jest to bardzo zaplątany, niezwykle trudny do wytłumaczenia i pracochłonny wątek. |
Cytuj:
1) Dlaczego zasłoniłeś EQ? (Boisz się, ze zobaczymy przedmioty z OTS czy znowu udajesz, że masz Brass Armor?) 2) Dlaczego mapa wskazuje poziom wyżej? (To akurat pytanie retoryczne, każdy wie, że masz zasłoniętą mapę w miejscu teleportu) 3) Jakim cudem przelazłeś obok Minotaura Maga i masz prawie pełny pasek HP? 4) Dlaczego na ziemi nie ma ANI JEDNEGO Energy Fielda? Lub: 5) Jakim cudem przeszedłeś przez ścianę? @Quiqqly Skoro rozwiązaliście 469 to powiedz mi, co się za tym kryje? Pytam z czystej ciekawości. I ciekawi mnie to, co mówisz, bo wynika z tego, że wiesz na ich (questów) temat wszystko. Skąd pewność, że niektórych od rozwiązania np. SS Questu dzieli krok? |
@up
A nie jest to czasem fotka robiona za pomocą cave bota? Jeżeli się nie myle w bocie jest taka możliwość "zejścia" kilka poziomów na dół lub do góry. Co do zasłoniętego eq... Hmm znów udaje że ma Brass Arm :D @topic Żeby offtopu nie robić: Mino Mag to NPC Busted Do Ghula wejść można jeżeli poruszamy się tak jak on Busted |
To FeIk pisze obok jak biało na białym ... ;)
I robione oczywiście CaVe Botem ... :D Tak z nudów umieram łażę i szukam ... :) Jak padnie się od rata na wysokim lvl to coś się stanie ? BUSTED B) Z nudów sprawdziłem ... |
@up
"Banished: until Sep 20 2008, 09:04:26 CEST because of hacking" buhehe xd @top Ghoul - NPC = BUSTED Najfajniejszy wkret jaki widzialem xd |
A co nas to obchodzi? PW istnieje.
Sądzę, że kolejne "obalanie" mitów nie ma tutaj sensu. Nie w tym temacie przynajmniej, bo zawsze jakiś mózg zacytuje i skomentuje pierwszy post, nie czytając nawet drugiego. Ogólnie ciekawi mnie, że już dwa tematy o podobnym znaczeniu założone przeze mnie zostały usunięte, a ten tu dalej stoi... |
No wiesz Dark~.
Żeby to wszystko ogarnąć trzeba by nowej Tibi ... ;) Tak to jesteśmy skazani na wieczne potępienie... :( nawet jak by ktoś chciał to poukładać to by musiał usunąć wszystko czy może jednak nie ? Za dużo roboty to po co robić ... :D |
Dobrze, jestem w stanie zrozumieć jako taki sens tematu.
Ok, rozumiem że ktoś od czasu do czasu chce się pokazać (nazwijmy to tak - to nie obelga) i zakłada takie prowokacyjne tematy. Ale za chu*ja pana nie mogę zrozumieć dlaczego mity o 469 czy skarbcu w Kazo są w dziale Tajemnice Rookgaardu -,-. Co do tematu - przestańcie, nie warto... Zapowiada się kolejny spamerski topic w którym "pro" próbują udowodnić pro że to oni są pro... W sumie co ja pierdole, i tak mam to w dupie :p Zżerajcie się śmiało, rozerwiecie się zdeczka. Gl&Hf @Edit Mity - Busted. Padłem. Za dużo diskawery. |
tarantula to matka w poison cave , ghoul był częścią katana rooomu,mino mag strzeże teleportu do mintwallin a spike sword jest po to by zachęcić graczy do wyjścia na maina
dziękuję |
Cytuj:
żal gdyby spike swordem chcieli by zachęcić do maina to by nie dali go tylko np. magic sword -.- |
Cytuj:
Up i 2Up - fajna data, co? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:04. |