![]() |
Darkshire Saints vs. Stulejkersi & Vindicta
Nowy Epizod na Titani z dniem dzisiejszym się rozpoczyna :) Wszystko o naszej nowej wojnie
|
Lmao. xddddddd
|
Jak ty lidujesz to Twoja strona jest skończona x)
|
Cytuj:
|
GL <10 znakóffff>
|
Forum odżywa :cup:.
|
Szkoda , że ban też chce mordowac marriona :D
|
:(:(:(:(:(:(:(
|
Heh, vindicta wszystko utrudnia.
|
Cytuj:
|
Ciekawie się zapowiada:p
|
@Up
Ale pierdolisz, nic ciekawego w tej wojnie nie bedzie czekam tylko kiedy Titania Finest zostanie zaatakowana przez hiszpancow, bo kazdy madrzejszy wie ze to i tak sie stanie predzej czy pozniej |
Up@ Sam ********, mnie ciekawi co innego ciebie co innego, to daj sobie **** z takim gadaniem...:confused:
|
Opanujcie się z tym słownictwem. Temat tygodnia jeszcze nie ma, a już się wyzywają. ._.
@2down Chyba żartujesz. Nie będziesz mi mówił, co mogę, a czego nie. War to wasza sprawa, a porządek na forum to moja sprawa, ya? |
Wszyscy szukali problemow az wkoncu skonczylo sie na War Declaration z waszej strony, czy jezeli Vindicta nie bralaby udzialu w wojnie, wyszlibyscie na open?
|
.
Emok japa bo chuja masz do gadania
|
Cytuj:
|
hahahhAHAhahahahahAHAHAHa
WidakeJ ale ty jestes tepy wchoj wywolujesz jakas smieszna wojenke niewiem poco jak i tak nic nierobicie , jedyne co zrobiles to pozbawiles wolnych ludzi expienia ;] pierdolisz cos o jakims "openie" czlowieku ty chyba niewiesz oczym mowisz powiedz mi co ty chcesz zrobic z 5x 50lvl magami. Pierdolisz oczyms oczym niemasz pojecia Wiec chlopcze zamilcz. :**:***::**:*:* |
Cytuj:
Mielismy inny reason na takie zachowanie, o ktorym zostaliscie poinformowani w grze. |
Cytuj:
Miłego Dnia |
Cytuj:
|
Juz zainstnielismy, a to co robie to raczej nie Twoja sprawa skoro wy sie ustawiacie a aktywnych macie 3 graczy no to troszeczke przypal ;|
btw. Twoj avatar mowi wszystko ^^ |
up:
chujem zaistneliscie, gdyby oven nie pozwolil wam wychodzic z pz byscie grali z pro skarabem from tentjena na guardi chuju. |
Raty
Cytuj:
|
Cytuj:
ale jedno musisz wiedziec polacy z vitality chcieli walczyc nikt nie byl retired od nas , ze przegrywamy robilsmy akcje non stop mimo to , ze padalismy moze jakis szacunek sie nalazy a was bijemy za kozaczenie sie do nas jak jeszce byla wojna i ogolnie zaczeliscie byc po stronie heat bo zaczeli wygrywac ;] chicekny jestescie i tyle ma ci do powiedzenia dzieciaku , jaka macie srednia wieku 12 lat? zerpix ma 10 zaniza;/ |
Cytuj:
Jestes nikim i nic nie wiesz. Mialem wiekszy lvl na Guardii/Titanii niz Ty wlacznie na swoich wszystkich mainach. Jestes kozakiem bo piszesz z jakiegos noob konta? Idz juz spac bo jutro macie gather pewnie o 6:30 zeby zrobic sneak na okolnir do ktorego ma dostep 3 osoby. Dobranoc;) |
Cytuj:
|
Sowa to gangsta xDDD ale mowi prawde, kozaczycie na forum, ustawiacie sie na opena na ktorego nie wychodzicie, 'probujecie' wyrzucac nam looty ale wam to jednak nie wychodzi, wiec nalezaloby przemyslec czy chcecie expic dalej czy stac w pz i walczyc na forum.
|
Cytuj:
|
Za to masz szacunek szczuru x) Niektórzy spierdolili sobie rok/pare lat przez ten nałóg... Shame on you guys
|
Cytuj:
Tez niedlugo z tym pewnie skoncze. Kobieta i nauka jest dla mnie teraz zyciowym napedem. A czasem sie logne ubic jakiegos nolifa :) Anyway Dzieki za mile slowa |
Właśnie pokazaliście jacy z was żałośni ludzie... pierw mówicie, że koniec wojny Rycerzowi Ucho a on biedak wam wierzy na słowo robi pz a wy go ubijacie. Dzieci Tibii zadowolone?
|
Napisalem Ci na tibii, jezeli ktos chce sie dowiedziec czy jest free, nalezaloby napisac do lidera/zobaczyc forum/dowiedziec sie od kogos z gildii bo nie wszyscy zdaja sobie powage z sytuacji, pozdrawiam Kostona :P a dopoki nie bedzie paymentow trzeba bedzie stac w pz.
|
Cytuj:
|
Hail ;o Ta wojna jest po to zeby wyczyscic niedobitki z poprzedniej wojny .Elo
|
kamaroo
szacunku i tak do was nikt nie ma poza dringsem i jakims tam kirshna ktorzy best frienzy kuby z tatjany(noobyu) najpierw wyzywali teraz bracia, niedlugo pewnie sie kutasami beda dotykac. a ty dixyra zamknij pizde jebana kurwo bo nic nie pisalem na twoich rodzicow a ze ciebie 2 starych wychowac nie potrafi to nie moja winna, a tak btw to i tak predzej czy pozniej bedziecie padac. tak jak widakey napisal dzieci tibi, skarab z 15 h online w dzien :o gz |
Po pierwsze co z tego ze drings i kuba są teraz ziomkami ? mimo ze była wojna ja nie psułem swoich znajomosci z ludzmi np. Elder Moare ;p to jest tylko gra i na titani zawsze będą wojny :)
Po drugie niemówcie ze to co teraz jest pomiedzy naszą gildią i waszą to jest wojna xD wy nie zabiliscie nikogo od nas pamiętajcie siomki !! Po trzecie do azraelusa - lepiej wróc na pandorie siomek bo ty tu juz niemasz grania :) a ty szczuru czemu nie walczyłes w wojnie vitality vs heat jak taki jestes warrior ? pozdro dla Patologga hahahaah <3 |
@niewiemocb
moge mowic co chce to jest otwarte forum, a ze ty mnie wyzywasz moge odplacic tym samym. To jest topic na temat wojny, a wypowiada sie tutaj "niby" laska ktora od 2 lat nie expila, a jedyne co robila to trenowala skilla w przekladaniu plecakow nad dp ktora na temat tej wojny nie ma pojecia, a ze wczesniej miala do czynienia z Vitality kozaczy na forum. Powiem Ci jedno, umrzyj. |
Cytuj:
|
cześć jestem koston zbieram znaczki pocztowe haha
hail para squad |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |