![]() |
Seromontis dead, Hiberna War
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=ieqniwz5c54e095p
Seromontis zlorzyl sie jak sorc bez utamy ehh... Zobaczcie sami. |
LOL
wogole sie nie leczyl... pod koniec dal exane jedna i jakiegos potionka i tyle... |
Cytuj:
|
lepiej by zrobił gdyby kupił za gp jakiegoś ms/ed lub po prostu wyexpil...
szkoda padać takim charem |
Padł jak szmata i ch*j
|
On to robi dla nas, by ludzie na forum mieli raz na jakiś czas o czym pisać... ;)
|
dwa słowa
O kurfa : O |
2 zdania:
Hail DM! _/ UV śmierdzi kupą .l.! ____ Pozdrawiam, Milak~. |
Było, thx, bye.
|
Przeciez on pada jak szmata na tych warach^^
a Dm wcale nie rox, bo PA robi ;( |
Cytuj:
|
@up
Idź na tą swoją emeryturę, bo jeśli byś oglądał ten filmik to zauważyłbyś, że mógł się nawet 2x uleczyć, ale tego nie zrobił. Wniosek => padł jak szmata, proste. "Serka" to sobie na kanapkę połóż. |
E tam, DM sux na Arcani dostaja w piz***zke
|
Cytuj:
akurat zjadlem kanapke z serem. i ogladalem ten filmik |
Jak on może dawac sie tak łatwo zabijac, na kazdym filmie daje sie jakos trapnac albo zrobic cos głupiego.
|
A najlepszy komentarz to...
uwaga..:o "BALANSACJA" PROFESJIX( |
No i swietnie ze zdechl, koniec kozaczenia 300+ lev knajtow.
|
Tylko, że tam z 20 magów go tymi sd lało :/
|
Knight maszyna do zabijania ale gówno do leczenia ...
Szkapa jak Ty pierdzielisz ... Knight nie ma szans sie wyleczyć na pvp jeżeli go atakuje grupka sorków ... Zresztą zrób chara na pvp a nie kozaczysz na noob-pvp ok ? ;> Zresztą tam też padasz jak szmata ! <haha> |
@topic o xd niezła akcja
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cały czas słysze "złożył się jak lama" "hahaha, noob sero" :) no okey, złożył się, fakt, ale ja również złożyłem się jak on, tylko że na jedno combo ;) zauważcie ile ludzi stało na drabince, a ile "exani hur down'em" obok :) więc przestańcie gadać że się nie umiał wyleczyć, bo nie ma szans się wyleczyć choćby miał 600lvl... a jeśli chcecie jakieś filmy z wojny, jak np. sero nie pada, ale go ratujemy ;) mimo że go nawalało pełno osób to odwiedźcie sobie forum na tibiade i tam w filmach poszukajcie z hiberny ostatnie akcje ;)
@problem z serem obejrzyjcie film "Hiberna Battle" na 3 stronie(na tibiade) i zobaczcie jak składa się 192 ek. Dziwne, on nie umiał się wyleczyć? Yours, Zielony~ P.S. linki do filmów mogę na PW, bo chyba jest zabronione w postach:P |
@milanello75
Pierdzielisz głupoty, takim myśleniem to daleko w Tibii nie zajdziesz. Na początku zaznaczam, że nie jestem jakimś obrońcą knightów, bo miałem ich w mojej karierze tibijskiej z 3 na 4 lata gry ;] 300 sorc, co prawda nie zabije 300 kiny, ale NIE PADNIE od niego solo ;] Przykładowo: taki knight do zabicia w pojedynkę (w tym przypadku "przez sorc'a") to prawie, że czołg, ale nie zapominajmy, że nawet z takim lvlem nie da rady sorcowi. Sorc / utamo / + do tego jeszcze hp, jest prawie równorzędnym przeciwnikiem dla tego knighta (co prawda raczej go nie zabije, ale ma duże szanse, że sam nie padnie, bo 1. ma dość znaczne hp i manę oraz "ułomność" knighta w pk'owaniu) ;] |
w walce knight vs sorc/druid wygra ten, kto będzie mieć więcej suppliesów :P jeżeli oczywiście walczyli by na śmierć ;) a nie że sorc se zacznie uciekać etc ;]
|
Wiem, że by się nie wyleczył, ale mógł się leczyć, zawsze jest jakaś opcja, że coś się przyfarci, typek obok się ruszy, etc. A poddanie się = dead jak szmata.
@FighterKamil Też Cię lubię. @Valariazz Żadna balansacja profesji, jak jest 20 z kombosem na 1 to byłoby chore gdyby on miał szansę się wyleczyć, więc się zastanów. |
wiesz, ja też w pewnym momencie zacząłem myśleć żeby dać się tam już zabić, bo szkoda potów :P ale próbowałem jakoś przetrwać i padłem jako drugi z ostatnich :P a co do tego że sero zawsze pada, czy tam że zawsze go leją etc. to jest logiczne ;) bo oni na niego mają największą chętkę :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Sero to zero (rym?). Ktoś kto posiada taki level powinien potrafić osłaniać się mwallami albo chociaż nie dać się wypchnąć z sqma pod drabinką. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba, że chodzi o akcje na 1 osobę... wtedy w trapie faktycznie może robić za "czoug" |
Cytuj:
Wrzuci sobie utani gran hur, będzie trzymając dystans atakowac knighta runami sd, a knight ? Nie ma tu nic do powiedzenia.. Ps. z greatów leczy się 500 nie 1000. Z e grana taki knight walnie max 250, a z sd sorc nawet 400.. |
wg mnie są bardzo małe szanse żeby któryś z nich wygrał taką potyczkę
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest w tym coś śmiesznego ?? @neopostman Jeżeli to zrobisz to jesteś PRO ok ?? |
Tak, to ze tak ubogi knight ktory max z e granki walnie 250 i to jeszcze stojac przy kims. Knight w zabijaniu jest najgorsza profesja ze wszystkich.
(Pisze 2 posta bo opcja edytuj mi nie dziala ;\\) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |