![]() |
Zbliża się szkoła co Wy na to?
Witam!
Tak jak w temacie... Jak tam z waszymi przygotowaniami do szkoły? ja np. nic jeszcze nie kupiłem, jak zwykle kupie sobie książki w połowie września... |
No co mam zrobić, pouczę się z historii na początek, przywitam się z moim zoo i się pociągnie.
|
Heh trzeba w koncu odpocząc od wakacji ;]
|
Ja tam nie mogę się doczekać papierosa w kiblu na długiej przerwie i jakichś śmiechowych akcji ;)
Mam kilka zeszytów, większość książek zostaje mi z poprzedniej klasy.. reszte dokupie se w trakcie o ile będą mi potrzebne bo do niektórych przedmiotów takich jak matma, religia czy jakieś tam inne to ja książek nie nosze ;p |
Nic my na to. Nie denerwowac sie, byc konsekwentnym i cieszyc sie zyciem ;).
|
who cares?
|
Początek się przeżyje, potem będzie gorzej, ale bądźmy dobrej myśli. ;) Tak czy siak najgorsze są zajęcia dodatkowe...
|
Może jakieś 80% osób zdziwię, ale szkoła to chyba najlepsze czasy, których się nigdy nie zapomni. ; )
W końcu każdy kiedyś (może i z biegiem czasu) przyzna mi rację. ;p @topic Ja tam się cieszę, te wakacje były dość długie imho i nawet sobie odpocząłem od szkoły ;P |
Ja pieprzę, nie chce mi się znowu wstawać o 6:30, zapierniczać do tej szkoły, uczyć się... grrrr
Na samym początku będzie sprawdzian z historii, a mi się nie chce do niego uczyć. Ponadto nie mam jeszcze ani jednego zeszytu, czy książki, miodzio ;d |
szkola 1 wrzesnia? No co wy ;) Toz to niemal srodek wakacji jeszcze ;)
|
A ja się wyprowadzam do Islandii xD, będę chodził do islandzkiej szkoły o0
Nie mam nic nawet długopisu ani zeszytu. Nie wiem jak to będzie. 2 września wylot :) |
A tam, ja lubie swoja szkole xd
|
A ja na to jak na lato... jeszcze miesiąc...
|
Re:Zbliża się szkoła co Wy na to?
Na czas pójścia do szkoły można postać stawić na bocie... Ale pamiętajcie, że to jest zabronione!!;(
|
W ramach przygotowań szkolnych w poniedziałek pośpię sobie do 13 a co :)
|
A ja się ciesze :D serio
<Czeka na bluzgi> |
w ramach przygotowań nic nie zrobilem xd książki kupię jak dostanę spis za 2 dni :p
|
w ramach przygotowan założyłem nowy pasek do skutera ( zeby szybciej do szkoły dojezdzac :D:D )
|
Nic, znowu to samo jeszcze ino 2 lata:P
|
Cytuj:
|
Shit happens :baby:
|
Szkoła? Jaka szkoła xD?
A jeśli chodzi o przygotowania to codziennie przypominam mojej młodszej siostrze, że zbliża się ta pora... : P. Przynajmniej tyle mogę zrobić. |
A ja na to... jak na lato...
|
Mam ją w dupie?
|
Nie wciskaj kitu, powrzechnie wiadomo, że to jest możliwe dopiero po jej ukończeniu. ;d
|
Będzie jak co roku, wstawać o 7:40, wyjść z domu o 8:10, w 5 minut dojść i tak dociągnąć do weekendu.
I tak przez 10 miesięcy. |
Co?! Mnie czeka nowa szkoła, więc będe miał przesrane na całej linii... chyba że nie trafie na popaprańców.
Krótko mówiąc: Ja p*******. |
Grrrr wrrr bzzzzzz aaaaaaaa
Inaczej mówiąc: k**** Szkoła + Nowa szkoła + pewnie jacyś pojeani nauczyciele + Szkoła muzyczna + Nowa szkoła muzyczna + pewnie jacyś poje nauczyciele w szkole muzycznej + dryblasy w szkole + karate + 4 kilometry do szkoły + dryblasy w szkole + pewnie jacyś pojeani nayczyciele + zero czasu na spotykanie sie z kumplami + kilo pracy domowej + kilo grania na instrumentach + kilo pracy domowej ze szkoły muzycznej = AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Pomocy! ;( |
Ale przecież stolarz to najlepszy zawód.
Jejejeee nowa szkoła xD |
Będzie fajnie. No i nauka gry na gitarze.
No i do lasek można popodbijać :<. |
Ja wiem, że szkoła to nic fajnego, ale powściągajcie paluchy i nie bluźnijcie tutaj.
W ramach zblizającego się czasu edukacji zastąpcie każdy bluzg słowem 'cudzołoznica' lub 'gluteus maximus'. :p Ja sama ciesze sie, ze już niedlugo szkoła. Mam jeszcze miesiąc wakacji, ale ciesze się, bo wracam do zajęć, które lubie :3 |
Jeszcze miesiac, ale w koncu bede uczyl sie tego co lubie na polibudzie :) brak wosow, wokow i innych badziew, to jest zycie ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajnie, powoli sie nudziłem w te wakacje.. |
DZIDAKA Z 2008!111
A jak. Wracam do zeszłorocznego migania się od obowiązku szkolnego. |
Na lajcie. Nowa klasa,nowa szkoła,nowe schematy. Wszystkiego jestem ciekawy(Chodź nasza-klasa.pl zepsuła trochę niespodziankę,bo tam poznałem już połowę klasy) więc idę z podniesioną głową.
Ps. Gelt! Zdjęcie Graffiti na twojej szkole! : P Ktoś miał przypomnieć,to przypominam. |
Dobrze, że przypomniałeś.!!! Zrobię, jak tylko będę miał lekcje/dostęp do boiska; )
@down Ty prowadzisz ten rower, że jazda 4km zajmuje Ci 45 min.?: f |
Ta, nudno już było przez ostanie 2 tyg. Nawet się ciesze ale za miesiąc już się znudzę szkoła.
6-30 pobudka 6-40 śniadanie 7-00 do szkoły na rowerku 4 km 7-45 szkoła 15-40 dom lub wypad na miasto. Jednym słowem 'k****'. |
ooo tak, wstawanie o 6.00 rano, i 1,2h autobuse/pociagiem+1minut na piechotke. Jak ja to kocham!!!
|
Miała* : P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |