![]() |
WT service.
Witam, prowadze WT service, polega to na tym, ze dajesz mi 50% wiecej, np.
daje ci 100k na jednym serwerze, a ty mi 150k na innym. Aktualnie posiadam pieniadze na: * Calmera - 1000k * Harmonia - 1280k * Honera - 1510k * Keltera - 120k * Malvera - 10k, BoH, Vampire shield, Blue Robe, Knight legs, Crusader helmet * Pythera - 25 BP's of Icicles, 300k, 2x Avenger, Aol, 3x Heroic Axe, Djiin/Rashid items worth 360k, MMS, Golden Legs, Addon items * Samera - 520k, Addon items, Demon helmet, Royal axe, Heroic axe, AoL, MMS, Avenger, Djiin/Rashid items worth 630k * Shanera - 50k, Demon helmet, Justice sekker, MMS, Golden legs, 2x AoL, Djiin/Rashid items worth 135k * Galana - 160k * Mythera - 1410k, Addon items, Demon helmet, 2x Avenger, MMS, Golden legs, Djiin/Rashid items worth 300k * Ocera - 3400k * Amera - 170k * Astera - 3650k * Morgana - 280k * Solera - 50k, Djiin/Rashid items worth 100k * Vinera - 440k, Demon helmet, AoL, Djiin/Rashid items worth 600k * Menera - Soft boots, Djiin/Rashid items worth 250k * Malvera - 820k, 2x Demon Helmet, Key ring * Unitera - 95k * Arcania - 1000k * Eternia - 320k. Djiin/Rashid items worth 80k + kilka innych. Jezeli jestes zainteresowany to pisz tutaj, badz na gg: 1612905 (przewaznie niewidoczny) Wymiane przeprowadzamy malymi sumami, zeby nie doszlo do kradziezy, duzej straty. Pozdrawiam, czekam na oferty. |
Pomyślnie przeprowadzona transakcja
Polecam tego człowieka bardzo miło i sympatycznie przeprowadzona transakcja
|
dam ci cos na neranie za saphire jak chcesz mam okolo 50k pisz na saphira:humkan of dark :baby:
|
Masz Guardie?
|
pandoria masz tam itemy/pieniądze ??
|
Nie znalazl bys nic na hibernie ;>?
|
Dodane nowe swiaty, ruszam na nowo =)
|
jakie nowe swiaty pwoiedz jak sie nazywaja plss:p
|
Masz może coś na isarze? Chętnie bym zrobił wt z furory jeśli Cię to interesuje, napisz mi pw bo rzadko tu zaglądam.
|
Posiadasz cos jeszcze Na Morganie?
|
moja guardia twoja galana jestem tym zainteresowany
|
Moja Candia Twoja Morgana Posiadam 1,5k W Rare Items
|
wymienie eq na harmonii za eq na pacerze. pisac prywatna wiadomosć jesli ktos zainteresowany
|
znalazlo by sie cos na beryli ??:P chetnie zrobie wt dam na xanterze za berylie 150k w sumie troszke wiecej
|
Mam kolo 400k na Guardi. Interesuje mnie ASKARA!
|
Znalazł byś coś GP na securze?, bo mam 900k na Menerze.
Pozdrawiam McM~ |
Jeżeli autor, czyt. człowiek prowadzący ten service, zechce, mogę uczestniczyć jako middleman, czyli jako pośrednik. Wtedy będziecie czuć się bezpieczni.
Pozdrawiam |
Wymien sie! ^^
Zamien sie ja dam ci bohy + crusader helmet na elysia a ty mi 30k na galanie.
|
Wt
Moge dać Ci kase na refugii za wszystko co masz na Solerze. Na refugii mam 380k~. Odpisz na pw lub w temacie
|
Bylbym zainteresowany przelaniem ok 40 k z isary na astere
czy bylaby taka mozliwosc ??
|
Masz Valorię?
Jeżeli tak pisz PW. Mam 1.1kk na rożnych światach. |
Ja mam na uniterze 280k + lighting legs+ royal helmet czy masz moze kaske na elysi i czy jestes zainteresowany taka wymiana ??
|
Hmm ... To twoje 85k na Keltera za moje 100+ na Secura + 30k na Pacera. Jak cos pisz gg: 9115253 ;]]
|
Pisze na gadu gadu,0 konaktu chce wymienić 150k na guardii za 100k na harmonii ale nikt nie raczy odpisać,bosko.
|
Moja Refugia, na Unitere
Moje 60k na Refugi za 40k na Uniterze, jak coś to PW na forum tibi.pl albo gadu
|
Wymiana
wymienię 43k+itemy warte 7k z nerany na 40k na uniterze.
|
Me Unitera You Honera
Dam Itemy : DSM ,Crusader Helmet , Demon Shield , Blue Legs , BOH , Bright Sword 103 Mino Leather Okolo 16 Wolf Pawow , 2 Honeycomb , 20 Bat Wingow ? Za Kase Lub Itemy Takie jak Ja Np. Ja Dam Dsm Na Uniterze Ty Dsm Na Honerze : )
|
Witam
Jest mozliwosc ze dam ci 20k+ za Luminerze a ty jakies itemy albo kase na Menerze ? Pilnie potrzebuje ! |
Interesuje mnie wymiana 900k na Guardii za twoje gp na Honerze.
pisz najlepiej na gg: 9559350 albo na pw. |
180k na Eterni za kase na Morganie ( jesli sie jeszcze tym zajmujesz i interesuje cie taka wymiana to pisz na gg 3363338 )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |