Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rookstylerzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=192210)

Davi 10-09-2008 19:04

Rookstylerzy

Witam,
Mam takie pytanie ;P Gdzie jest najwiecej rookstylerow ? Gdzy chcialbym sobie owego zrobic a nie wiem gdzie jest ich duzo ;p Bo samemu to sie glopio gra.

pzdr

Veloire 10-09-2008 19:12

Najwięcej to zdecydowanie na Antice i Isarze

Rocket Slayer 10-09-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Davi (Post 2263622)
Witam,
Mam takie pytanie ;P Gdzie jest najwiecej rookstylerow ? Gdzy chcialbym sobie owego zrobic a nie wiem gdzie jest ich duzo ;p Bo samemu to sie glopio gra.

Co to "rookstyler"? "glopio? Sic! koleś naucz się pisać, dokształcaj się w tym kierunku a nie trać czasu na tą grę...

Młodzież przyszłością narodu? Ktoś coś mówił?

Rav 10-09-2008 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2263674)
Co to "rookstyler"? "glopio? Sic! koleś naucz się pisać, dokształcaj się w tym kierunku a nie trać czasu na tą grę...

rookstayer to jest tylko umowie przyjeta "profesja" wiec nie placz Rocket Slayerze >.>

Mikes1 10-09-2008 20:04

@ up
Rookstayer - tak. Rookstyler - nie.
Coś jeszcze? ^^

=eQQ= 10-09-2008 20:35

Imho to tak jak kolega wyzej napisal, Isara/Antica, ale na Azurze tez dosc duzo mozna ich znalezc.

/ot
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2263674)

A ty co sie tak lansujesz, ostatnio nie udzielam sie na forum tylko staram sie je obserwowac, i widze ze strasznie cos komus chcesz udowodnic. Czepiasz sie nawet swoistej IMHO (podkreslam IMHO) elity, zapewne chcac zwrocic na siebie uwage. Nie tedy droga.

A jak juz tak sie probujesz wywyzszac, to najpierw sprawdz znaczenia niektorych skrotow/okreslen, bo te twoje 'sic!' (przepraszam, musze) ni w pizde ni w oko, w twojej wypowiedzi nie pasuje.

/jby

Rocket Slayer 10-09-2008 20:46

Cytuj:

A ty co sie tak lansujesz, ostatnio nie udzielam sie na forum tylko staram sie je obserwowac, i widze ze strasznie cos komus chcesz udowodnic.
Lol, "lansuję" >.< Skoro tak "widzisz" to masz zły wzrok :)
Cytuj:

Czepiasz sie nawet swoistej IMHO (podkreslam IMHO) elity, zapewne chcac zwrocic na siebie uwage. Nie tedy droga.
Rotfl! Niby jakiej elity? Nie "trzymam" z nikim, bo i po co?

Cytuj:

A jak juz tak sie probujesz wywyzszac, to najpierw sprawdz znaczenia niektorych skrotow/okreslen, bo te twoje 'sic!' (przepraszam, musze) ni w pizde ni w oko, w twojej wypowiedzi nie pasuje.
A to już twoja opinia. Według mnie pasuje i możesz cmoknąć mojego psa w tyłek. Wywyższać się, a to dobre...

Cytuj:

rookstayer to jest tylko umowie przyjeta "profesja" wiec nie placz Rocket Slayerze
Kolejny buntownik... umownie przyjęta? Shushuehsuehushue

Dziękuję wam za poprawę humoru pod koniec dnia.

DaimenPro 10-09-2008 21:37

Temat.

Na Isarze zostało mało aktywnych Rookstayerów.
Na Antice,Tanebra...tam jest teraz dużo.

@Down
Dostał bana za bota ale on mi coś tłumaczył że nie bocił...ble,ble już nie pamiętam dokładnie.
Ale ban związany z botem.

Ameriov 11-09-2008 20:09

Rookstayerów na Isarze jest dużo w porównaniu do innych servów! Zawsze przynajmniej 1-2 jest przy kompie : o. Chyba, że do rookstayerów wliczasz boty no to fakt, gra mały odsetek z tego co kiedyś.

Btw. Nie wiesz za co Saharez tak rly bana dostał? Legalnie bocił czy poleciał random jak niektórzy co nie logali od 2 miechów?

Davi 11-09-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 2264709)
Rookstayerów na Isarze jest dużo w porównaniu do innych servów! Zawsze przynajmniej 1-2 jest przy kompie : o. Chyba, że do rookstayerów wliczasz boty no to fakt, gra mały odsetek z tego co kiedyś.

Btw. Nie wiesz za co Saharez tak rly bana dostał? Legalnie bocił czy poleciał random jak niektórzy co nie logali od 2 miechów?

A na jakim swiecie rookstayer ma najwiekszy level ??

Ameriov 11-09-2008 21:59

Na Premii ofc. =o Ale mi nie można ufać, sprawdz rookstat.com

Ah, a Tobie drogi Rookstylerze osobiście polecam grać na Azurze lub Elysii, znajdziesz tam wielu kolegów podobnych do siebie.

@Daimen
Eh, no to kolejny Vamp wylatuje... I jak tu mieć najlepsza gildie bez botterów?

caveki 11-09-2008 23:02

Jak patrze tak na to forum to mi się płakać chcę...
Kiedyś było normalne a teraz?
12 latki nic nie wiedzące na temat kłócące się z każdym wyzywające wszystkich... i do czego to prowadzi... wole iść na dwór niż czytać te wasze brednie ;s
Mówię to do 90% forum...

me~

Cygan Slejter 12-09-2008 09:29

Zapraszam na Guardie :)
Zawsze ktoś jest z rookstayerów

Niezbawiony 12-09-2008 18:16

rookstayer to nie jest jedna nazwa tez jest rookstyler na tym forum jest nawet o tym temat rookagard styl
topic:
strona "www.rookstat.com" napewno pomoze ale jak nie chcesz na nia wchodzic nie wchodz

Rocket Slayer 12-09-2008 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niezbawiony (Post 2265387)
rookstayer to nie jest jedna nazwa tez jest rookstyler na tym forum jest nawet o tym temat rookagard styl
topic:
strona "www.rookstat.com" napewno pomoze ale jak nie chcesz na nia wchodzic nie wchodz

Ale ty gópi jesteś. Jest tylko Rookstayer, reszta to wymysły polaczkuf.

Rookagard styl? Que?

Binder 12-09-2008 19:13

Rocket nie dogaduj wszystkim :<

Erverse 12-09-2008 19:36

@Zabójca Rakiet
Skąd wiesz ze nazwe Rook Styler wymyslil polaczek? Wg Ciebie nazwa Rookstayer wziela sie pewnie od "gmuf"?

Sorkz za offtop. Hail

Rocket Slayer 12-09-2008 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2265496)
@Zabójca Rakiet
Skąd wiesz ze nazwe Rook Styler wymyslil polaczek?

Gracze z Polski są znani z wymyślania nowych słów w języku polskim i angielskim przez nieznajomość tegoż języka.

Cytuj:

Rookstayer wziela sie pewnie od "gmuf"?
Nie

Cytuj:

Rocket nie dogaduj wszystkim :<
Poskarż się mamie. Naucz się nie offtopować, to nie boli.

@topic

Nie polecam Candii

Binder 13-09-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2265571)

Poskarż się mamie. Naucz się nie offtopować, to nie boli.

A niby Ty nie offtopujesz? Cała strona tematu jest zalana Twoimi nic wnoszącymi postami, widze że nie dasz sobie nic powiedzieć, myślisz że tylko Ty masz racje :o

Topic: Graj na Isarze, jest tam dużo ROOKSTAYER'ów :)

Terraxis 13-09-2008 14:31

Rocket Slayer

Nic nie wnosisz do tematu tymi głupimy postami...

#Up
Racja.

#Top
Isara
Możesz też na Antice :)

Rocket Slayer 13-09-2008 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Binder (Post 2266402)
A niby Ty nie offtopujesz? Cała strona tematu jest zalana Twoimi nic wnoszącymi postami, widze że nie dasz sobie nic powiedzieć, myślisz że tylko Ty masz racje :o

Dam sobie "powiedzieć" pod warunkiem, że wypowiedź będzie mądra.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Terraxis (Post 2266417)
Rocket Slayer
Nic nie wnosisz do tematu tymi głupimy postami...

Głupimy albo się wygłupimy...

Nie łaska przeczytać cały komentarz moi wy dwaj frustraci?

@again topic

Spróbuj na Securze, tam są ciekawi gracze.

@DOWN

LOL

skultis 15-09-2008 14:42

UP: Hahaha xD

Topic:
Polecam Antice, jest tam dużo aktywnuch rookstayer'ów :)

Koks_Antoni 15-09-2008 15:42

chodź na pandorie pogramy razem ;) mój nick "przespalem koniec swiata"

skultis 15-09-2008 16:17

Rocket Slaieże jesteś naprawde dziwny wszystkich się czepiasz może popatrz na siebie ? :<

Didav 15-09-2008 16:42

Dość dużo rookstayerów jest na Valorii, jednak wiekszość z nich to boty;(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skultis (Post 2268628)
Rocket Slaieże

piszę się "Rocket Slayerze"

@down

Grałem na Valori dość długi czas, ale to w tym roku, tyle botów przybyło :/

Rocket Slayer 15-09-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dars_Adem (Post 2268528)
Rocket Slayer ty jestes naprawde ostro pojebanym dzieckiem ktore dokucza innym na forum chcac byc fajnym, jezzi i cool w oczach innych ;;;

Poskarż się mamie. Pogadamy, gdy dorośniesz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koks_Antoni (Post 2268596)
chodź na pandorie pogramy razem ;) mój nick "przespalem koniec swiata"

Ale nick o.o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skultis (Post 2268628)
Rocket Slaieże jesteś naprawde dziwny wszystkich się czepiasz może popatrz na siebie ? :<

1. Naucz się pisać
2. Patrzę na siebię i przed siebię :)
3. Nie obchodzi mnie to, że w oczach dzieci, które nie mogą przyjąć krytyki jestem - jak to określiłeś - dziwny

Didav, a gdzie ich nie ma? :S

alambish 15-09-2008 17:57

Ja też się wypowiem, a co!

Umm... nie wiem gdzie jest najwięcej Rookstayerów (bo szczerze powiedziawszy stolec mnie to obchodzi). Wiem jedno, na Trimerze jestem ja (albo byłam...) -> to powinien być dość przekonywujący argument :P
~żartuję

A tak na poważnie, to przydałby się jakiś normalny, znający polski i angielski (w miarę dobrze) Rookstayer na Trimerze, bo jestem znudzona :/

Btw: przepraszam za lekkie odstępstwo od tematu.

Madasaki 15-09-2008 18:04

@Rocket Slayer
:)Nie wiem czemu się ciebie czepiają mi jakoś nie przeskadzasz :)

Rocket Slayer 15-09-2008 18:13

Tak poważnie, duża część graczy na Rooku, którzy osiągnęli 30 poziom lub wyższy zrobiło to za pomocą bota w małym lub dużym stopniu. Takich osób nie interesuje rozwiązanie tajemnic. Ciężko jest dobrać odpowiedni serwer gdyż trzeba by było poprowadzić rozpoznanie.

Anitaaa 15-09-2008 18:17

Madasaki.~
Bo Cię jeszcze nie opi*przył. :D <żart>

Rocket Slayer.~
W innym temacie ochrzaniłeś mnie za offtop a sam to robisz. o! (mam na myśli post wcześniejszy)

Topic.~
Zastanawiam się czemu on jeszcze istnieje, ale odpowiem żeby off. nie było :p
Aby się przekonać gdzie jest najwięcej Rookstayer'ów polecam stronę www.rookstat.com. Na moim świecie (czyt. Amera) nie ma zbyt dużo Rookstayer'ów grających regularnie, aczkolwiek jest to świat dość przeludniony jeśli chodzi o lvl'e 15-25, dlatego go odradzam.

Cytuj:

@topic
Nie sugeruj się rookstatem gdyż mnóstwo botterów znajduje się na liście, pytaj znajomych, zrób "wywiad"
Może i jest dużo botter'ów, ale przynajmniej mógłby się zorientować w ilości graczy na danym servie.

bros 15-09-2008 19:23

@Rocket Slayer
Robisz tu największe halo, mając najmniej oleju w głowie ... twoje wypowiedzi są kompletnie pozbawione jakiegokolwiek sensu, bezprzyczyny każdego po kolei wyzywasz i fochy strzelasz jak niemowle w kołysce, które niedowidzi swojej mamusi, mówisz ludziom ażeby dorośli - pierw sam się pochwal swoim wiekiem.

@Co do tematu to polecam jeszcze Kyre ;)

Rocket Slayer 15-09-2008 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bros (Post 2268843)
@Rocket Slayer
Robisz tu największe halo, mając najmniej oleju w głowie ... twoje wypowiedzi są kompletnie pozbawione jakiegokolwiek sensu, bezprzyczyny każdego po kolei wyzywasz i fochy strzelasz jak niemowle w kołysce, które niedowidzi swojej mamusi, mówisz ludziom ażeby dorośli - pierw sam się pochwal swoim wiekiem.

1. O jakie "halo" ci chodzi?
2. Dlaczego uważasz, że nie mają sensu? Podaj przykłady (nie cytuj ironii/sarkazmów)
3. Ja nie wyzywam! Lol, wróc do podstawówki...
4. Strzelam fochy? >.< to ci dobre...
5. Chodzi mi o dojrzałość psychiczną nie fizyczną... aż taki płytki nie jestem!

"Halo" robicie wy komentując moje poczynania w ten sposób (jakaś aluzja do mass mediów?)

@topic
Nie sugeruj się rookstatem gdyż mnóstwo botterów znajduje się na liście, pytaj znajomych, zrób "wywiad"

Nie róbcie z siebie moich fanów/antyfanów proszę bo to naprawdę jest męczące jak mi zarzucacie jedno i to samo - serio - czy to poprzez bluzgi czy złe zrozumienia wypowiedzi...

Cytuj:

Zastanawiam się czemu on jeszcze istnieje
Ja też

Cytuj:

Madasaki.~
Bo Cię jeszcze nie opi*przył. :D <żart>
amajgat

Cytuj:

@Rocket Slayer
Nie wiem czemu się ciebie czepiają mi jakoś nie przeskadzasz
Miło mi to słyszeć lecz naprawdę, to nie jest dla mnie ważne :P (czyt podpis)

Mój offtop w tym temacie się kończy gdyż to mija się z moim celem. Wiele osób "odetchnei z ulgą" lub wręcz napisze "SHUEshueshue wreszcie! Leave nob plx!". Mam to gdzieś. Macie do mnie żal? Piszcie w moim temacie (link w podpisie). Tutaj jedynie prowokuję do offtopów (tego nie chciałem).

3mcie się ciepło, wracam do mojej ulubionej rachunkowości przedsiębiorstw =/

RookeR 15-09-2008 20:41

@up

Czyżbyś się poddał? Czy "nupki"* z tobą zwycięrzyły? Mam nadzieje że nie, bo nie będzie już tutaj tak śmiechowo =d.

* Nupki - Rokcet tylko takich ludzi krytykował. Z reguły czepia się o:
- ortografie
- głupote
- emoikonki/kolorowe teksty itp (uwierzcie takie badziewia w nadmiarze wkurzają =])
- wszechobecne noobostwo

@topic:

Jak już wspomniano www.rookstat.com tam sprawdzisz ile jest ogólnie rookstayerów. Niestey to tylko "teoria". Aby sprawdzić ilu jest normalnych musisz:
a) pogadać na każdym serwie
b) popytać ludzi na forum (z rl kumpli itp)

Ja osobiście Ci odrazam Candie ponieważ:

1. Botterzy (prawie wszyscy)
2. Pseudo rookstayerzy
3. Rookstayerzy Br (Sux! Nie potrafią pisać nawet po "ingliszu")
4. Mało 'normalnych' ludzi tam gra.
5. Tak zwani "wielbiciele" - kolesie (z reguły 10-12 lat) lubiący Cię bo masz XX level, czekający na jakieś free item's itp.

Jak chcesz coś więcej wiedzieć o Candi (która ma swoje uroki czasami, w pozytywnym słowa znaczeniu) pisz na PW.

Pozdrawiam =]

skultis 16-09-2008 20:39

róket slaieże ja jestem Twoim fanem :<

PS: Dasz autograf ? :o

ErAgOg 16-09-2008 21:28

Weźcie się kurwa wszyscy zamknijcie, plx.

Toriyoshu 16-09-2008 22:56

dziwie sie ze jeszcze nikt nie napisal "jaki serv wybrac do roka pvp albo non-pvp, bo mnie jeszcze pikej zabije" hahaha

@topic polecam antice
a na securze zaledwie garstka ich gra a z reszta ja nic pewnie i tak nie wiem ...

Hakuoh 16-09-2008 23:43

Autor grzecznie się pyta który serwer, a tu półtorej strony offtopu. ^^'
Odradzam Calmerę.

Madasaki 18-09-2008 12:05

Candia Candia i jeszcze raz Candia

Tas 18-09-2008 12:12

Po pierwsze naucz się pisać :=]

A tak na serio to na Antice ci nie polecam gdyż tu rzeczywiście jest dużo Rookstayerów..

Isara też nie bo to jużznoobiony Serv

Candia zakolejkowany

Idz na Askare B)

Syle 18-09-2008 14:00

Akurat ja zapraszam na celeste tez duzo Rookstayerow i obecnie ja tam gram :) jako rookstayer

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04.