![]() |
Rookstylerzy
Witam,
Mam takie pytanie ;P Gdzie jest najwiecej rookstylerow ? Gdzy chcialbym sobie owego zrobic a nie wiem gdzie jest ich duzo ;p Bo samemu to sie glopio gra. pzdr |
Najwięcej to zdecydowanie na Antice i Isarze
|
Cytuj:
Młodzież przyszłością narodu? Ktoś coś mówił? |
Cytuj:
|
@ up
Rookstayer - tak. Rookstyler - nie. Coś jeszcze? ^^ |
Imho to tak jak kolega wyzej napisal, Isara/Antica, ale na Azurze tez dosc duzo mozna ich znalezc.
/ot Cytuj:
A jak juz tak sie probujesz wywyzszac, to najpierw sprawdz znaczenia niektorych skrotow/okreslen, bo te twoje 'sic!' (przepraszam, musze) ni w pizde ni w oko, w twojej wypowiedzi nie pasuje. /jby |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dziękuję wam za poprawę humoru pod koniec dnia. |
Temat.
Na Isarze zostało mało aktywnych Rookstayerów.
Na Antice,Tanebra...tam jest teraz dużo. @Down Dostał bana za bota ale on mi coś tłumaczył że nie bocił...ble,ble już nie pamiętam dokładnie. Ale ban związany z botem. |
Rookstayerów na Isarze jest dużo w porównaniu do innych servów! Zawsze przynajmniej 1-2 jest przy kompie : o. Chyba, że do rookstayerów wliczasz boty no to fakt, gra mały odsetek z tego co kiedyś.
Btw. Nie wiesz za co Saharez tak rly bana dostał? Legalnie bocił czy poleciał random jak niektórzy co nie logali od 2 miechów? |
Cytuj:
|
Na Premii ofc. =o Ale mi nie można ufać, sprawdz rookstat.com
Ah, a Tobie drogi Rookstylerze osobiście polecam grać na Azurze lub Elysii, znajdziesz tam wielu kolegów podobnych do siebie. @Daimen Eh, no to kolejny Vamp wylatuje... I jak tu mieć najlepsza gildie bez botterów? |
Jak patrze tak na to forum to mi się płakać chcę...
Kiedyś było normalne a teraz? 12 latki nic nie wiedzące na temat kłócące się z każdym wyzywające wszystkich... i do czego to prowadzi... wole iść na dwór niż czytać te wasze brednie ;s Mówię to do 90% forum... me~ |
Zapraszam na Guardie :)
Zawsze ktoś jest z rookstayerów |
rookstayer to nie jest jedna nazwa tez jest rookstyler na tym forum jest nawet o tym temat rookagard styl
topic: strona "www.rookstat.com" napewno pomoze ale jak nie chcesz na nia wchodzic nie wchodz |
Cytuj:
Rookagard styl? Que? |
Rocket nie dogaduj wszystkim :<
|
@Zabójca Rakiet
Skąd wiesz ze nazwe Rook Styler wymyslil polaczek? Wg Ciebie nazwa Rookstayer wziela sie pewnie od "gmuf"? Sorkz za offtop. Hail |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic Nie polecam Candii |
Cytuj:
Topic: Graj na Isarze, jest tam dużo ROOKSTAYER'ów :) |
Rocket Slayer
Nic nie wnosisz do tematu tymi głupimy postami... #Up Racja. #Top Isara Możesz też na Antice :) |
Cytuj:
Cytuj:
Nie łaska przeczytać cały komentarz moi wy dwaj frustraci? @again topic Spróbuj na Securze, tam są ciekawi gracze. @DOWN LOL |
UP: Hahaha xD
Topic: Polecam Antice, jest tam dużo aktywnuch rookstayer'ów :) |
chodź na pandorie pogramy razem ;) mój nick "przespalem koniec swiata"
|
Rocket Slaieże jesteś naprawde dziwny wszystkich się czepiasz może popatrz na siebie ? :<
|
Dość dużo rookstayerów jest na Valorii, jednak wiekszość z nich to boty;(
Cytuj:
@down Grałem na Valori dość długi czas, ale to w tym roku, tyle botów przybyło :/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Patrzę na siebię i przed siebię :) 3. Nie obchodzi mnie to, że w oczach dzieci, które nie mogą przyjąć krytyki jestem - jak to określiłeś - dziwny Didav, a gdzie ich nie ma? :S |
Ja też się wypowiem, a co!
Umm... nie wiem gdzie jest najwięcej Rookstayerów (bo szczerze powiedziawszy stolec mnie to obchodzi). Wiem jedno, na Trimerze jestem ja (albo byłam...) -> to powinien być dość przekonywujący argument :P ~żartuję A tak na poważnie, to przydałby się jakiś normalny, znający polski i angielski (w miarę dobrze) Rookstayer na Trimerze, bo jestem znudzona :/ Btw: przepraszam za lekkie odstępstwo od tematu. |
@Rocket Slayer
:)Nie wiem czemu się ciebie czepiają mi jakoś nie przeskadzasz :) |
Tak poważnie, duża część graczy na Rooku, którzy osiągnęli 30 poziom lub wyższy zrobiło to za pomocą bota w małym lub dużym stopniu. Takich osób nie interesuje rozwiązanie tajemnic. Ciężko jest dobrać odpowiedni serwer gdyż trzeba by było poprowadzić rozpoznanie.
|
Madasaki.~
Bo Cię jeszcze nie opi*przył. :D <żart> Rocket Slayer.~ W innym temacie ochrzaniłeś mnie za offtop a sam to robisz. o! (mam na myśli post wcześniejszy) Topic.~ Zastanawiam się czemu on jeszcze istnieje, ale odpowiem żeby off. nie było :p Aby się przekonać gdzie jest najwięcej Rookstayer'ów polecam stronę www.rookstat.com. Na moim świecie (czyt. Amera) nie ma zbyt dużo Rookstayer'ów grających regularnie, aczkolwiek jest to świat dość przeludniony jeśli chodzi o lvl'e 15-25, dlatego go odradzam. Cytuj:
|
@Rocket Slayer
Robisz tu największe halo, mając najmniej oleju w głowie ... twoje wypowiedzi są kompletnie pozbawione jakiegokolwiek sensu, bezprzyczyny każdego po kolei wyzywasz i fochy strzelasz jak niemowle w kołysce, które niedowidzi swojej mamusi, mówisz ludziom ażeby dorośli - pierw sam się pochwal swoim wiekiem. @Co do tematu to polecam jeszcze Kyre ;) |
Cytuj:
2. Dlaczego uważasz, że nie mają sensu? Podaj przykłady (nie cytuj ironii/sarkazmów) 3. Ja nie wyzywam! Lol, wróc do podstawówki... 4. Strzelam fochy? >.< to ci dobre... 5. Chodzi mi o dojrzałość psychiczną nie fizyczną... aż taki płytki nie jestem! "Halo" robicie wy komentując moje poczynania w ten sposób (jakaś aluzja do mass mediów?) @topic Nie sugeruj się rookstatem gdyż mnóstwo botterów znajduje się na liście, pytaj znajomych, zrób "wywiad" Nie róbcie z siebie moich fanów/antyfanów proszę bo to naprawdę jest męczące jak mi zarzucacie jedno i to samo - serio - czy to poprzez bluzgi czy złe zrozumienia wypowiedzi... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mój offtop w tym temacie się kończy gdyż to mija się z moim celem. Wiele osób "odetchnei z ulgą" lub wręcz napisze "SHUEshueshue wreszcie! Leave nob plx!". Mam to gdzieś. Macie do mnie żal? Piszcie w moim temacie (link w podpisie). Tutaj jedynie prowokuję do offtopów (tego nie chciałem). 3mcie się ciepło, wracam do mojej ulubionej rachunkowości przedsiębiorstw =/ |
@up
Czyżbyś się poddał? Czy "nupki"* z tobą zwycięrzyły? Mam nadzieje że nie, bo nie będzie już tutaj tak śmiechowo =d. * Nupki - Rokcet tylko takich ludzi krytykował. Z reguły czepia się o: - ortografie - głupote - emoikonki/kolorowe teksty itp (uwierzcie takie badziewia w nadmiarze wkurzają =]) - wszechobecne noobostwo @topic: Jak już wspomniano www.rookstat.com tam sprawdzisz ile jest ogólnie rookstayerów. Niestey to tylko "teoria". Aby sprawdzić ilu jest normalnych musisz: a) pogadać na każdym serwie b) popytać ludzi na forum (z rl kumpli itp) Ja osobiście Ci odrazam Candie ponieważ: 1. Botterzy (prawie wszyscy) 2. Pseudo rookstayerzy 3. Rookstayerzy Br (Sux! Nie potrafią pisać nawet po "ingliszu") 4. Mało 'normalnych' ludzi tam gra. 5. Tak zwani "wielbiciele" - kolesie (z reguły 10-12 lat) lubiący Cię bo masz XX level, czekający na jakieś free item's itp. Jak chcesz coś więcej wiedzieć o Candi (która ma swoje uroki czasami, w pozytywnym słowa znaczeniu) pisz na PW. Pozdrawiam =] |
róket slaieże ja jestem Twoim fanem :<
PS: Dasz autograf ? :o |
Weźcie się kurwa wszyscy zamknijcie, plx.
|
dziwie sie ze jeszcze nikt nie napisal "jaki serv wybrac do roka pvp albo non-pvp, bo mnie jeszcze pikej zabije" hahaha
@topic polecam antice a na securze zaledwie garstka ich gra a z reszta ja nic pewnie i tak nie wiem ... |
Autor grzecznie się pyta który serwer, a tu półtorej strony offtopu. ^^'
Odradzam Calmerę. |
Candia Candia i jeszcze raz Candia
|
Po pierwsze naucz się pisać :=]
A tak na serio to na Antice ci nie polecam gdyż tu rzeczywiście jest dużo Rookstayerów.. Isara też nie bo to jużznoobiony Serv Candia zakolejkowany Idz na Askare B) |
Akurat ja zapraszam na celeste tez duzo Rookstayerow i obecnie ja tam gram :) jako rookstayer
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |