![]() |
Tripida hacked
Filmik przedstawia, jak jeden z najwyższych leveli w Tibii zostaje shackowany.
http://tibiacam.tv/cams.php?id=r0bmje5kocs2r3b4 |
Grubo ....
|
Chcę dodać, że filmik oczywiście nie mój.
|
Owned...
I'm so lucy,lucky ... |
|
a to że dziś 13 to pewnie zbieg okoliczności :P
|
Liczyłem na coś lepszego ...
|
UP, Na co ? No to, ze zjedzie ja do zera? Jebnij sie i zobacz ile expa w plecy...
Co do filmu to powiem, ze szkoda chara... Moim zdaniem hacker mogl ojebac i zostawic |
Moglby zerowac i ue zaspamowac pare razy jakies setki by popadaly moze
|
@up
Z tego co mi wiadomo Tripida gra/grał(a?) na non-pvp. |
@2up
Na non pvp:D:D?? |
Błah ! tyle rl czasu straconego na gre poszło hen i nie wróci : DD
przestroga dla innych pro elo elo graczy tłukących po 24/7 ; Zuo nie śpi ! Napster tego chyba nie przebijesz :p a teraz wystawmy dziś wszyscy[*] do opisów na gg za Tripide ;( AHHUAhuaHUAhuaHUauhaHUauhAHUahuaHUAhuaHUAhuAUHauh film roku ; )) Piona. |
Cytuj:
|
ccccccccccc
|
Cytuj:
XDDDDD |
Ehh myślałem że będzie pokazane jak hacker się obłowił a tu samo padanie charem. Troche expa w dupe poszło trzeba przyznać.
|
bye bye maszkaro =)
|
Cytuj:
Dla mnie to mógłby do 10 lvl zjechać... tylko ja bym wolał oglądać jak już domek np. okrada a nie jak z 5 razy pada .. na pewno byłby to ciekawszy film od tego zaprezentowanego .. dlatego nie pisz abym się uderzył nie wiedząc co mam na myśli ze liczyłem na coś lepszego .. |
a gdybym dorwał takiego hackera zach*****nego szweda czy kim on tam byl to bym go wykastrowal odcial rece nogi a na koniec jezyk
mogl okrasc, ale po co rookowac? |
Ładnie expa poszło się... ; o
|
Mialem nadzieje, ze zobacze jak itemy konfiskuje :P Nie widze sensu w rookowaniu.. Co to da hakerowi :x
|
jak by ktoś znalazł filmik jak zgarnia itemki to chętnie zobaczę co do dedow szkoda troche
ciekawe czy z tego powodu nie zrobią cofki ;pp |
Ech, nie lubie jak hacked rookuje postac... :S
Liczylem ze zobacze czyszczenie chara, ciekawilo mnie co, ile, na co, po co i dlaczego |
cccccccccccccccccc
|
Co za menda ten hacker
|
Sep 13 2008, 12:02:40 CEST Died at Level 312 by a larva
Łał @ Nie żal mi go/jej, sam sobie winien/sama sobie winna. @down Nie znasz mnie, więc zamknij się plz? |
@up
Mógł bym przysiądz, że gdybym zobaczył ciebie w jego sytuacji, to na 100% byś płakał i krzyczał. |
@Up
Shut up panie prorok. Stop kozaczeniu! A i widać nie tylko mnie wkurzasz. |
Na pvp mógłby popkować, a na non pvp - mógłby polurować, np. na poi dl, ma z... 1.7k hp (?) i może się uleczyć do fulla, więc jest lepszy w lurownaniu od 120 EK.
Tak czy inaczej szkoda go, chociaż i tak chyba nie grał... |
Również wolałbym poogladać jak mu itemki wynosi z domku.
Btw podobno to Sir Arthos... |
Przynajmniej ja jakąs akcje zrobilem na tym filmie ;d
Szkoda lvla zapewne nie bedzie mu sie chciało odrabiac stracil ze 150ml expa czyli 35mln wiecej niz ja mam xD |
Cytuj:
:^) |
Oglądałem jak o***ali mu domek. o moj boze, koles to sellnie na ebayu czy gdzies i troche kaski wejdzie XD!
|
O ja pierdolę !
|
Cytuj:
@topic Oczywiście nie znam go/jej ale trochę mi szkoda tej osoby bo trochę trudu jest aby osiągnąć taki lvl. Normalna osoba by tylko wzięła rzeczy aby zarobić, a konto zostawiła w spokoju. |
Ja pierdolę same demon legi to może sellnoć za jakieś 10kk... do tego te bp co gościo miał z 1kk capa loota , z itemów : dsm , rh , itp ... a nie jakieś chain army z minosów xD
Przecież on jak to sellnie na ebay albo gdzieś to se samochód niezły kupi xD |
Cytuj:
I kiepskie porównanie, tibia a auto. |
UP
kilka cyferek to on ma ale na końcie bankowym -.- jak sprzeda te itemy ...tego też nie zazdrościsz? |
Cytuj:
@Topic A ja uważam inaczej. Pomimo tego, że już w to nie gram, to szczerze współczuję ownerowi Tripidy. Nessonkom i innym joł kolesiom, współczuję mentalności. |
Filmik jak ojebuje mu domek jest juz na youtube.com.. wystarczy wpisac Tripida Hacked
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |