![]() |
Ankieta-ulubiony outfit
Witam.
Pytaniem jak jest jaki jest wasz ulubiony outfit ze wszystkimi addonami, a jaki chodzicie, no i dlaczego taki a nie inny :P A więc ja zaczne nosze Citizen outfit gdyż jest tani i jakis taki ładny, nie chodze na żadne wojny i jest taki spokojny A mój ulubiony outfit to Nobleman outfit. Porostu jest fantastyczny. Można po nim rozpoznac ze ktos spi na pieniadzach B) oczywiscie tak nie jest no ale mi sie podoba :) A jakie są wasze ulubione? |
Mam tylko fajne pytanie...
Gdzie jest sonda? P.S Nosze Knighta bo jestem Facc A mój ulubiony to warrior i Summoner :) |
mój to yy..
chyba wizzard ;D . |
Było tszysta tysioncy razy, ale Full Summoner <3
|
warrior + addon nr.2 jest boski. Sam go mam i w odpowiednich kolorkach jest cool
|
nosze citizen a dokładniej nosiłem bo pacc sie skończył:( Mój ulubiony to full druid.
|
dla mnie outfit z csa na plecach jest przepiękny xD
|
Full Black Assassin <3
|
hunter + rekawicki ...xD
albo full assasin :) |
Damski full Pirate <3 Meski full Barba ;]
|
Damski Full BOB/Pirate
Męski full barb/wizard/warrior Bardziej lubię kobiece outfity ;> |
Full Warrior - Męski
Citzen (full) - Męski ;o Pirate (niekoniecznie full) - Żeński Oraz summoner z vialami u pasa. Ale jako że jestem facc, noszę citzena, często kolorki inne. |
-warlock TYLKO z rękawami
-full summoner zawsze kolorki: 3 elementy granatowe i 1 "krwistoczerwony", no chyba ze ide pkowac to na odwrot (3 czerwone i 1 granatowy) |
Full oriental i citizen bez addonów na biało czerwono.
|
Full barbarian (done) <333333
Cytuj:
|
Full Summoner (męski)
|
Full Pirate lub Full Oriental <33
|
Shaman.
Sonda plix:cup: |
full bob męski
mage wand męski ;p pirat full męski i babarian full męski fajny byłby tez demon hunter bez tego patyka w lapie ;d |
Full summoner damski (zajerąbista różdżka).
Było 2x razy, gdzie x = 783468978. |
Cytuj:
|
1. Full Knight (męski)
2. Full Summoner (męski) 3. Full Assassin (oba :P) |
1.Full hunter (male)
2.Brotherhood Outfit też full :p (female) 3.Full warior (male) Na 3-cim miejscu mógłby byc full demonhunter, ale ten kołek, który wygląda jak wibrator, niezbyt mi się podoba. |
Jak dla mnie to najlepszy jest Full druid a ja nie noszę żadnego bo nie gram na razie w tibie i jakoś chęci mi brak :D
|
Full Assassin męski.
|
1.Black assasin full
2.Hunter ( sniper gloves ) 3.Full Barbian 4.Full Warrior 5.Hmm nie mam pojecia :< |
1.Barbarian ;*
2.Warrior 3.Druid 4.Oriental(male) 5.Knight(male) fajny taki 'byczu$' xD |
Full Summoner, NK i Warrior ; ]
|
Ulubione:
Facc - Citizen ;] Pacc - Jester [ Full ], Citizen [ Full ]. W którym chodze: Citizen :D |
Oczywiście, że Full Hunter.
Zwłaszcza w kolorkach: Head = czarny Primary = fiolet Secondary = fiolet Detail = żółty |
|
Barbarrian i Oriental to moje faworyty ^^
|
Taki jak mam w avatarze;d
|
Ja bardzo lubię assassina, mam z nim miłe wspomnienia z "dzieciństwa" na Galanie :D
Mógłbyś dodać ankietę, byłoby ciekawie |
a mnie sie podoba full WARRIOR ;)
troche mnie wkurza to ze full BARBARIN jest tez zajebisty tylko ze ma axe na plecach a ja mieczyka uzywam i troche mi sie to nie podoba... wydaje mi sie ze powinien byc wybor przy oddonach co chcemy czy siekierke czy mieczyk i w full WARRIOR tak samo... |
Żeński- full Pirate Outfit.
Męski- Wrrior (addon 2). |
mi tam prawie wszystkie full sie podobają ale chyba najbardziej full summoner, oriental, assassin and barb. dodaj sondę .!
|
1.Demon hunter (male) bez addonow. Jego klata rlz :D
2.Full barb <333 |
1. Full Summoner
2. Full assasin 3. Full Warrior |
:)
Full Oriental (female):evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |