![]() |
Temat o wojnie ktora byla i o wojnie która bedzie
Prosze o pisanie na temat bo kolejny zdolny i utalentowany modek zamknął po raz 2 temat o owjnie na arcanii (a moze by tak modeczku usunac te 4 ostatnie posty i ukaraz posterów nie 3ymaniem sie tematem posta i pisanie o klubach ?? a nie zamykac tak starego tematu gdzie mozna poczytac ciekawe rzeczy ?)
Co do obietnic Lukiego przedwojennych. Hmmm i tylko na obietnicach sie zkonczyło .... bo jak widac clapek robi to co robil z innymi osobami , boil obraza ludzi jak mu sie cos odpowie niekoniecznie wulgarnego to zaczyna cie bic a jak wkoncu rozumie ze nikogo nieubije sam to daje payment. Niestety jak pewne osoby tak sie zachowuja odrazu po wojnie to co bedzie za okolo 2-4 miechy jak poczują się pewniej .... oczywiscie jezeli do tego czasu nie bedzie nowej wojny. Co do lukiego on juz traci kontrole neth mial wolne prowadzil ale studia idą , ponoc medi chce opuscic arcaniena zawsze , Aata studia *wiec mniej czasu* , luki studia i z tego co wiem to prawdopodobnie w krakowie wiec tez nie bedzie tego czasu tyle ile chcial. Tutaj pojawia sie pytanie kto bedzie kierowal tym kurnikiem jak ich nie bedzie ? Moze dran jak nie wyszedl to wychodzi zaniedlugo z woja wiec moze on a jak nie to kto ... ? Wiadome ze jest kilka typów , bo ludzi z aspiracjami do kierowanai tym kurnikiem jest wielu tylko jak on tym pokieruje i czy reszta mu sie podporządkuje oto jest pytanie. Niewidze wiec poprawy po wojnie a wrecz bedzie tylko gorzej i zakonczy sie to wojną , tylko teraz zalezy jaki bedzie sqad kto sie wylamie z interegrum a kto tam zostanie to nam pokarze czas .... Aby wojna sprawiła aby było lepiej niz jest teraz. |
Bo Luki jest jak Kaczynski :O A nooby z arcanii ciagle w to wierza^^
|
szmato, u mnie wszyscy na kaczynskiego glosowali, luki to tuzg
|
Cytuj:
|
nie ruszaja mnie teksty z chorzowa
|
Podobno w elfbocie 5.0 ma być wbudowany lider(4 wersje językowe, w tym polska).
|
Nie bedzie wojny bo zaden pionek z IT nie ma jak to sie mowi jaj zeby ja wywolac, wiec odrazu mozna zamknac temat ;)
|
Sad Days Panowie
|
Fel'ixx ban ojojoj
|
zalosne, sworderek polizal, pobocil, posharowal i moze wyzywac bobka! brawo! chociaz w sumie to bobek tez wybocil, co nie zmienia faktu ze sworderek to retard
Sworderek http://img148.imageshack.us/img148/9080/fail2gr2.jpg http://img148.imageshack.us/img148/f...jpg/1/w392.png |
Cytuj:
|
ktoś wojne napewno zrobi;)
|
Cytuj:
|
ciacho, chodzi o to, iz teraz takie pleby na tej arcani laza, ze to nie do wyobrazenia jest (nawet nie chodzi mi o clapka tylko wlasnie o takich sworderkow)
|
Cytuj:
aa i jeszcze czekam az powiesz ze niemam asfaltu w braniewie haha, zart podchwycony bodajże od kukiego i ciągniecie go od +- roku |
nie masz asfaltu
|
Cytuj:
|
Lucek na prezydenta
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Filush? a co Ty takiego osiagnales? Gowno? Chyba taka prawda, jakos nic Ci nie wyszlo oprocz zabiciu kilkunastu h-lvli;] |
Cytuj:
Sry nie macie tam szkól siemka mam koleznake z b-wa w mojej szkole i mowi ze tam malo szkol :C. |
Cytuj:
Zabrze ty od Ciapka? |
po pierwsze nie kilkunastu a smialbym powiedziec iz ta liczba przekracza grubo ponad 100 wiec panie no name tez sie tak nie napinaj. Co do sworderka potwierdzam iz to jest skonczony idiota, tak wiem ja tez nic nie osiagnelem na swiecie powojowalem troche palkiem bylo milo, jednak na sworderka i tak zbierze sie ekipe aby zaliczyl deske co jak co ale masslogi starego sb jeszcze sie pamieta i wcale nie ciezko je wykonac. Co do thugishquosada kto to jest bo od pol roku nie moge skminic skad on sie wzial xD nie obraz sie xD
|
tlumaczylismy ci juz i z filem i z qbolem i innymi, ze wchodzisz raz na pol roku na vento, to sie nie dziw
|
Cytuj:
Gall~ Thu~ to Felix |
on wie ze to ja, ale pomimo ze jestem w ormo od 1,5-2 lat to on mnie nie kmini rofl a bylem nawet na akcji jak byl ze 1209310293 razty
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wasza sprzeczka kto co osignal nie ma sensu,na arcanii zaledwie garstka ludzi cos osiagnela,ale tak sie sklada ze "te" osoby co cos osiagnely nie bawia sie w forum-fight'y na tibia.pl ,pozatym temat dotyczy wojny a nie tego kto mial wieksze grabki,Braniewa czy innych...przychodzi czlowiek po ciezszym dniu i widzi taki bullshit to sie rzygac chce.
|
Posiedzenia sejmu nadawane w tv są nudne, jednak gdy zaczną się napier_dalać i wyzywać to nic nie sprawi abyś zmienił kanał.
|
sworderek w 99% to bot i w 1% to retard, swego czasu mialem haslo do niego na vt, niezla polewa szla, kozak wielki lizodup (tak wiem zaraz mnie tez od lizodupa pojedziecie, wisi mi to), insultuje wszystkich na vt, na oko ma z 13 lat.
no bo czy tekst :"jem mleko z platkami HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH" (w tym czasie guild sworderka w smiech) <-- jest madry? ogolnie ten czlowiek ma niezle w bani trzyma sie tylko dlatego ze jest "rlem kogos tam rla", btw ocb z wyzywaniem bobka? |
Dostales tego admina na red tubie juz?
|
A ja bym był za reaktywacja starego dpft tylko niestety jest w interegrum moze z max 10 osob ktore by sie do starego dpft nadawały .... :/
i bardzo załuje ze jej juz niema bo mma same dobre wspomnienia zwiazane z ta gildie ..... moze kiedys tak sie podzieje ze stare dpft sie zjednoczy lecz widze marne szanse bo roznice pogladowe sa dosc odmienne. A co do plebstwa to rzeczywiscie jest teraz okazja dla kilku osob ktore nigdy nie byly przy wladzy i niemialy nic do powiedzenia aby troszke powariowac , a jak to dlugo bedzie trwac zalezy od liderstwa int lub od kolejnej wojny :/ |
Cytuj:
Co do tych napinaczy pare postow wczesniej, poluzujcie poslady : P |
Cytuj:
Przydługi wstęp kończąc: czytając teksty w stylu "w kake jebany" zastanawiam się, czy ampułka was stworzyła, czy może bank spermy, bo cywilizowany człowiek na pewno nie! Jeżeli upieracie się jednak nadal przy wersji z człowiekiem, to idźcie do swoich rodziców i spróbujcie porozmawiać takim samym językiem jak tu, w ten sam sposób się odnosząc, a później z podbitymi oczyma kontynuujcie "napinkę" na forum. PS. Post napisany pod wpływem szerzącego się odmóżdżenia i "pro ivul elo mega mastah" napinania się. W życiu prywatnym i tak każdego pierdoli że w Tibii macie 400lvl, dorośniecie to zobaczycie, ale póki co tylko napina na forum wam zostaje... |
Cytuj:
Przydługi wstęp kończąc: czytając teksty w stylu "w kake jebany" zastanawiam się, czy ampułka was stworzyła, czy może bank spermy, bo cywilizowany człowiek na pewno nie! Jeżeli upieracie się jednak nadal przy wersji z człowiekiem, to idźcie do swoich rodziców i spróbujcie porozmawiać takim samym językiem jak tu, w ten sam sposób się odnosząc, a później z podbitymi oczyma kontynuujcie "napinkę" na forum. PS. Post napisany pod wpływem szerzącego się odmóżdżenia i "pro ivul elo mega mastah" napinania się. W życiu prywatnym i tak każdego pierdoli że w Tibii macie 400lvl, dorośniecie to zobaczycie, ale póki co tylko napina na forum wam zostaje... |
Siemka zrobiles double post hunter <ironia>:):):):)
|
@bemo Nie dodałeś jeszcze, że Sworderek to sharer :)
|
@Interregnum
Noo wygraliście wojnę to teraz można se porobić PA ale, że ponoć luki na to nie pozwala to sobie na nóóbach robicie ;) @Bemo Też miałem polewe z ich venta ; DD |
jeżeli chcecie coś osiągnąć w tej gierce to skoczcie z nial
|
nie wiem czy to sharer ale chyba nie ;dddd
admina jeszcze nie mam :<<<<< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |