![]() |
Ghaz Nerana
http://rapidshare.com/files/148005760/ghaz.cam.html
Loot na biało : DemonBone Bloker : Pan Grucha (202 ek) Kamerzysta : Zrywna Szkapa Jakieś nooby już wcześniej zluurowały ghaza i deathslicery :/ ale jakoś dało rade bicie Ghaza nie trwało zbyt długo :] Cama blokera nie ma i nie będzie gdyż Grucha nie zdążył włączyc tibia cama xD |
Czyli pewnie dzisiaj go zabili...
eh, gdybym mial pacc to pewno bylbym tam jak 1, a tak to nic nie wiedzialem. grrr |
Fakt faktem, ładną salwę dostał...
|
Tam połowa to największe cioty na Neranie. Thorian Pall, jego to zostawię bez komentarza ( większego noob'a nie widziałem przez 4 lata). :)
|
Cytuj:
<33333 nie ma to jak pozadny nick |
ja widzialem typa "knight orchabal" czy jakos tak,140ek bodajze...to jest dopiero siara :DDD
filmik swietny |
Podmienił linki , hacklink now może być (idk nie sprawdzałem)
|
@up
ale nie jest, przynajmniej teraz |
Linka ne podmieniałem :] wystarczy najechac myszką na link żeby sprawdzic ;p
ale jeśli chodzi Ci o to że edytowałem posta to zrobiłem to bo dodałem informacje ;) |
I tak to same cioty shareza,gruszka i reszta sexi timu.
Szkapa nawet nie odpisuj k ? xd |
No ładnie poleciał na glebe :) Krótka treściwa walka.
Pzdr Vayes. |
Prosił bym o rehosta ;D
|
Cytuj:
To ST lootuje rarki, To ST zabija bossy, Rzeczy, które nie były lootnięte jako pierwsze przez ST możesz policzyć na palcach jednej ręki, tak samo z questami (huh, 1 ręka to za dużo w tej kategorii :() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Double sry
|
@szkapa
To że jestes w gildi xaszkila czy tam sharezy nie oznacza ze nalezysz do Sexy teamu. Sexy team mozemy mowic w przypadku osób takich jak Shareza, Xaszkil, Norvill, Sephi, Moon ark, Vick demon, Speedy, Grucha, Socjaph ego (i kilku innych). Trinity to nie sexy team! |
HaHa właśnie zapomniałem ty nie byłeś w st.
I jeszcze jedno Orshe może blokowały nooby z st ale to teraz pikuś... Mieliście szanse na popis przed morgiem ale coś wam nie poszło ;<< Zapamiętaj to nie st ubiło Ghazbarana tylko pół nerany. |
Cytuj:
|
@up
Ok spoko, dobrze że to rozumiesz B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |