![]() |
GM " Leave or all will be banned"
http://tibiacam.tv/cams.php?id=vpss2y1wgg4gclaz
kolesiowi chyba zakopali jakis itemek i zglosil reporta, swoja droga kazdy moze stac w dp , z drugiej strony ktos moze sie przyczepic do regulaminu ze trzeba wykonywac polecenia gma no ale dla mnie to jest smieszne, zreszta obejrzyjcie film i napiszcie swoja opinie ;d |
na moje to ten Gm troche naduzywa swojej wladzy
|
fakt,troche chyba jednak przesadza ale sam pewnie bym stracil cierpliwosc XD
|
Cytuj:
|
Ale pomyślcie..
Jakby GM napisał, że wszyscy mają odejśc, to większośc moim zdaniem by go nie posłuchała. A jak napisał, żeby odeszli bo dostaną bana to nikogo by nie było widac.. xD Straszył ich i tyle. |
@up ojj nie wiem na Candii bylo podobnie tyle ze w venore gm napisal 3x Leave from dp or all will be banished po chwili zaczely sie bany tp do temple
1 gm sie nie poradzil przyszlo 5 gmow i jeden cm |
Cytuj:
|
On nie nadużywa władzy bo tylko pisał, a nie wykonywał (banował).
Szkoda, że ten typ krótko nagrywał, ciekawe co to za item i jak potoczyło się dalej :P |
Upadek tej gry.
|
Cytuj:
@topic I dobrze robił, tylko co z osobami które afkowały lub dopiero co sie zalogowali, dostali bana niewinnie :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Już kiedyś ktoś tak zrobił i podobno wygrał sprawę... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A powiesz cos wiecej o tym banie i delecie albo podrzucisz jakies stronki ? Bo jestem ciekaw sprawy, a nie wiem nawet gdzie szukac.
|
Cytuj:
|
Skąd dostać nową tibiecam po na oficjalnej stronie nie ma jeszcze aktualizacji??
|
Cytuj:
Demonflow - Pewna ekipa poszła sobie pohuncić na Inqui na sealu z Torturerami. W pewnym momencie pojawił się GM i dał bana Demonflowowi. Powodem było to, że podczas huncenia wklejał na trade wiadomość (była to swego rodzaju reklama serwisu czyszczącego jakiś quest). GM był na tyle głupi (chodź tutaj myślę, że był raczej złośliwy), że stwierdził u Demonflowa używanie bota, gdyż jak napisał, nie możliwym jest jednoczesne huncenie i pisanie na trade, w związku z czym Demonflow zarobił bana. Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Stronka nie widziałem tego ssa, ale jesteś na 100% pewien, że dostał delete za ss'a z forum? Może był przyłapany na boceniu w grze? A nawet jeśli nie to mógł się odwołać, że ten ss to fake? o0 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Właśnie dlatego, że to mógł być fake. Cipsoft jest kawałek po kawałku wyniszczyany m.in przez swoich własnych wolontariuszy, a ta banda zdebilowaciałych kretynów tego nie dostrzega... (rzecz jasna mówię o firmie) |
Nie będę się kłócił więc niech będzie, że masz racje xd
|
Ja znowu znam sprawę innego użytkownika tego forum. Kiedyś jak grał lognął się gm i zapytał czy jest właścicielem jakiegoś tam konta na stronie tibia.pl, ten oczywiście głupi potwierdził i dostała bana bo z tego konta na forum opublikował advance na którym było widać też blackd.
Dziwi mnie jedno, czy tamci o których Xeremon pisze się przyznali tak jak ten o którym napisałem? Bo przecież ja potrafię zrobić idealnego fake'a jakiejkolwiek osoby na przykład mojego wroga i co dostanie on wtedy bana? Żeby zrobić idealnego fake'a wystarczy mniej niż godzina roboty? Nie mówię tu o paincie i beznadziejnych fake'ach ale żaden problem zrobić takiego który będzie wyglądał bez najmniejszych zastrzeżeń na oryginał. Jeśli gm ogranicza się do samych screen'ów to jest idiotą. |
mi kiedyś ktoś powiedział, że fake'i z channelu default np możnarobić w blackd.
|
@Prostynick
Tak, Stronek wcześniej potwierdził że xxx konto na forum należy do niego. Jeszcze nie słyszałem, żeby GM dał komuś bana, bez wcześniejszego sprawdzenia wiarygodności danego ss'a o: @up No, można x] http://i250.photobucket.com/albums/g...rs/nomozna.jpg |
Zamiast stanac w przejsciu, zostawic kolesia zeby sobie odblokowal to depo sam, to lepiej jest pisac po "obcemu" do polaczkow ;]
|
Cytuj:
|
Yyyy... Tibia schodzi na OTS`y (chodzi mi o GM`ów) Coś myśle że Cipsoft daje pozycje GM`a noobą.
|
Cytuj:
|
GM - też człowiek. Założę się, że GMowie wiedzą o tym, że w Tibii jest dużo botterów i czasami na siłę próbują ich tępić, zdarza się, że jakiś uczciwy gracz ucierpi, ale to zasługa innych - botterów, którzy jak wszyscy wiedzą są ogromnym problemem.
|
Regulamin Tibii nie ma nic wspolnego z prawem. Czyli jezeli ktos z gmow ciebie zbanuje (a moze sobie nawet obrac najdurniejsza opcje do wyboru) i nawet nie bedzie mu sie chcialo podac powodu to i tak nic to nie da, jezeli bedziesz chcial sie odwolac (jak to ktos madry napisal w temacie, ze jakis gracz wygral sprawe w SĄDZIE, no rotf :) ).
|
Nie wiem czy ktoś już to napisał, ale Stronek dostał bana za przyznanie się do swojego konta na tibia.pl, z którego wstawiał ss z botem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja tak sobie patrzę na to z daleka i czekam aż ta gra upadnie*. *Średnia wieku przeciętnego gracza 12 lat. Średnia lvla - 40lvl (pacc). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |