![]() |
[BEZ KLIMATU] No, żyjcie że!
Co się z wami dzieje, bywalcy tej starej i śmierdzącej tawerny? Gdzie się podzialiście? Straszliwa gorycz mnie ogarnia, gdy wchodzę na forum tej grupy z nadzieją w duszy, a tu ... kaputt! Nic nie ma, nikt się nie odezwał. Proooszę, odżyjcie mi tutaj! Tak beznadziejnie nudno jest! I co się dzieje z tą starą sesją prowadzoną przez naszego Osore'a? Ja chcę reaktywacji!
|
Też od pewnego czasu przymierzałem się, aby zaapelować o większą aktywność członków.No cóż... tawernę przydało by się rzeczywiście "odświeżyć", proponuję wysyłać do członków tawerny PW, do każdego.
|
PW gówno daje, wysyłałem już ze dwa razy do każdego i nic z tego. Napiszą jednego posta i znowu hibernacja.
|
Nie oczekujcie wiele, rok szkolny szkoły podstawowej/gimnazjum/liceum już się dawno zaczął, a ledwo 2 dni temu zaczął się i rok studencki.
|
Ano owszem, różnie mają ludzie z czasem i dostępem do komputera. Moim zdaniem trzeba ich zmusić do aktwyności poprzez PM od samego lidera, pod groźbą wywalenia :) Takie coś jest zawsze skuteczniejsze.
|
Cytuj:
|
To lać ich w tubę... Nie wiem w takim razie, co dalej.
|
Może by tak każdy do opisu dodał "reklamę" naszej tawerny? Wiele osób dowiedziało by się, że coś takiego, jak "Tawerna RPG" istnieje, co?
|
Cytuj:
|
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orki, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła... Ukryty tekst:
To jest przykład. PS Jak są błędy, to mówić. |
Huhu, mi się podoba, wstawiłem se.
|
Wklejcie sobie to do podpisu.Wycisz, skopiuj jeszcze raz, bo błąd jest.
@down Już poprawiony. |
A gdzie ty masz błęda?
|
Cytuj:
|
O to chodziło.. Ja to u siebie odruchowo poprawiłem.
|
Dobra, też to wstawiłem u siebie, mam nadzieje że tawerna odżyje...
|
Mam wrażenie, że sprawa jest jednak przegrana. :/
|
Cytuj:
|
Czasem i ja się poddaję. Po prostu widzę, jak się toczą sprawy.
|
/me przez chwilę myśli i drapie się po głowie, po czym mówi:
- Nie dziwię się, że nikt tu nie chce przebywać. Temu krasnalowi przyda się kąpiel, a higiena jamy ustnej tego elfa pozostawia wiele do życzenia. |
Hrympf. Tak trochę bez klimatu miało chyba być. Ale z drugiej strony
... Krasnolud słysząc te bluźniercze słowa, błyskawicznie zamachnął się swoją wielką, pulchną łapą w stronę Yoha. Ponieważ Ulfgar nie należy do najwyższych, ugodził go potężnie w część ciała, którą był w stanie jako-tako dosięgnąć, to jest brzuch, powodując przy tym odruch wymiotny u wysokiego bluźniercy. Na szczęscie nie oberwał pawiem, gdyż uskoczył w odpowiednim momencie ... |
Skoro się tak rozkręciliście, może zrobimy sobie jakiś oddzielny temat, w którym będziemy prowadzić jakąś historię (takiej na zasadzie poprzedniej tawerny - bez MG), wiem, że taki już istnieje, ale ten byłby oficjalny, taki konkretny.
|
Też o tym myślałem, tyle że trzeba wymyśleć jakiś fajny temacik. Ja mam pustkę w głowie, więc musicie się z mnie wysilić :)
|
- To krasnoludki nie mają zawsze pustki we łbie ?
|
Taki dość szalony pomysł, no ale:
Jeżeli macie czas i chęci, można by zrobić taką gierkę flashową w realiach naszej tawerny, na jakimś silniku. Jak gierka była by dobra w tawernie byłoby o czym pisać i więcej ludzi by było :P <już oczami wyobraźni widzę komentarz Yoha xD> Wiem że to tawerna o RPG no ale... X |
Nie powiem, że to zły pomysł, tylko dużo musiałbyś się przy tym narobić.Ja ledwo co C++ umiem, także dużo bym nie zdziałał.
@@ UWAGA Poprawić w opisach z "orki", na "orków" : SSSSSSSSS |
Srry do kasacji
|
Jak znajdzie się więcej chętnych to możemy to zrobić
___ Obecnie pracuje nad nowymi artykułami do Tawerny, mam nadzieje że jakoś ją rozruszamy... |
Ciesze się, Blurejiu iksde, że starasz się nas ożywić. Też jakoś spróbuję...
|
ha! znowu nasze forum umiera...
|
Już umarło. Moim zdaniem, walka jest bezsensowna, trzeba biernie poddać się kuszącym dłoniom chłodnej śmierci...
|
Kiedy ostatni raz Waszka-Artanaro tu zajrzał ?
|
O rety, szkoła się zaczęła, wielkie zdziwko. : O Osobiście, co jakiś czas postaram się coś dopisać.
|
Wrócił wasz wiecznie pijany Elf.
Nie poddawajmy się!Kontynuujmy nasze 2 sesje! |
Cytuj:
|
Hm, jak będę miał czas to mogę rozwinąć wykłady o nieumarłych według DnD.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:46. |