![]() |
Blessed Fraternity vs. Kopengas
Nie wiem czy przyjmie się ten temat ale niech będzie :p Więc jest nowa wojna na Morganie.Wynik będzie zależał od zaangażowania obu gildii - jeśli Polacy sie połączą jest szansa na odzyskanie serva, lecz ostatnie potyczki pokazały jak są ze sobą zgodni... Zobaczymy niedługo już jak to sie potoczy. Proszę pisać wasze zdanie na temat fragów i ogólnie całego wara. POZDRO B)
Z powodu nobka :D musiałem trochę zmienić to co napisałem aby nikt nie podejrzewał że stoję po czyjejś stronie... |
Cytuj:
|
Oct 04 2008, 19:33:44 CEST Killed at Level 162 by Kuvok
and by Valyrr Adam Ziomus ;> |
Hmm szczerze to dobrze ze jest wojna bo jeszcze kilka tygodni i szwedzi by zadzili calym serwem. Ale narazie z tego co widze Polacy nie maja zaduzo sans chyba ze ktos sie do nich jeszcze doloczy jesli wiecie cos na ten temat mozecie napisac;p
|
Cytuj:
No i jezeli to on, to czemu stanał po drugiej stronie barykady ? : P Wiem, ze latwiej jest po mocniejszej stronie stanac no ale oni go gnębili ladny kawalek czasu, lekkie ponizenie ale nie moj problem ( ; |
heh tak jak zawsze gdy dochodzi do wojny, kazdy dba o swoją dup** i woli nie ryzykowac ... a szczegolnie polacy tak robio ;/
|
Haha, ludzie dołączajcie do nas, bo tak to mamy przesrane haha : D
Tak wogóle cała nasza gildia ma na tą grę wyjebane, chcemy tylko troche pow*****ać te mendy z 'elitarnych gildii'. |
Hahahah 2 dzisiejsze fragi xdddd
Jonas Tan Oct 04 2008, 22:15:11 CEST Killed at Level 22 by Rebron Inferno and by Ruthless Lissy Sven Pansartank Oct 04 2008, 22:39:56 CEST Killed at Level 31 by Cekturix and by Ruthless Lissy Skellzor Oct 04 2008, 21:23:29 CEST Killed at Level 36 by Rebron Inferno Wymiatamy XD? |
hehe nice kino szkoda ze pacc jeszcze nie mam:D
|
Ludzie skonczcie prosze.. ;/
Dlaczego wypisujecie takie glupoty na tym forum jak gówno wiecie Adam Ziomuś padł bo to ten dzieciak go kupil i na nim grał a ze wbil pz to sie nikt nie wahał i go trapnelismy i ded a wy sie napinacie o tą daremną wojne która potrwa pare dni bo jej członkowie zaraz sie wyplaca albo beda retired. Expcie se zajmujcie swoimi sprawami a chuj w tą wojne wbijajcie bo bedzie tak jak wtedy forum fighterzy pierdoleni pierdola na forum co to nie oni a na openkach na 8 lvlach biegali albo filmiki ogladali. ponownie was prosze dajcie spokój z tą napinką |
Musiał _//////
|
Cytuj:
|
Chłopaki z Blessed~ wy im tylko dajecie fun bo maja kogo ganiać kiedy stamina sie kończy,idziecie na "wojne" z 80+ knightami i 60 palkami? Macie kilku magów calkiem fajnych do takich celów ale to za mało.Poza tym Kopengasy mają kilka wojen za sobą więc umieją sie w to bawić chyba troszkę lepiej od was ( bez urazy )
Dobry pomysł i szczere chęci ale ludzi brak... Pozdro :) |
Zgadzam sie ze nie mamy ludzi ale trzeba motywowac innych aby pomogli mysle przedewszystkim o innych gildiach czemu polacy nie moga byc normalni i sie ze sobą zjednoczyc i zrobic Morgane POLSKIM SERWEREM??
|
Rise sie nie udało , to wam sie na 100% uda . Hahahah
|
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=KIidw6FB9oo |
@JAiR
Zgadzam sie z Toba ja rowniez uwazam ze Rise bylo najlepsza Polska guild ktora byla w stanie walczyc i zarazem ostatnia ktora mogla cos zmienic. |
Cytuj:
|
To prawda ze rise moglo cos zmienic ale POLACy sami sobie taki loos wybrali teraz szwedzi pewnie zapanuja na serwie a polacy gowno tu beda znaczyc. Gdyby Do hakuny nie doszli Arpensi pewnie byly by inne losy Morgany no ale tak juz wybralismy;/
|
Hurricane moglo ale wielcy wojownicy tacy jak Kobyl i Komisarz chcieli wojny po czym padli ze 2-3 razy i nawet na teamspeak niewchodzili wojna trwala jakies 2-3 miechy z czego po 1,5 prawie wiadomo bylo ci z tego bedzie a Rise walczylo jak sie nie byle pol roku widac lekka roznice prawda?
|
Prawda jest taka ze polacy nie walcza bo czuja sie lojalni nadal w stosunku do reszty i maja sentyment przez stare czasy. A ze tylko oni tak maja...
btw ale tu ludzie maja nakichane ostrzezenie za rozmowie o bocie "To bot nie dziala, brak mc czy to przypadek ze 100+ osob mnie online o tej poze ;)" haha ludzie interptacji sie uczyc w szkole a nie na forum siedziec |
to i prawda, rise najdluzej sie trzymalo... ciekawe co powiedzą polacy ktorzy teraz trzymaja strone wroga za kilka miesięcy jak szwedzi ich wyh*ujajo i wywalo z serva
|
OWRZ właśnie o tym mówie za kilka miesiecy?? max miesiac moze niektorych troche dluzej i co dopiero potem bedziecie chcieli wara robic jak przybedzie z 15+ nowych 100+ szwedow i nie bedzie sans na wygranie wara ?? Trzeba sie zjednoczyc teraz a nie jak bedzie juz zapozno;/
|
dobrze by było... ale wytłumacz to takim graczom jak lavio którzy ufaja czarnemu i idą w za nim jak pieski... to i prawda, dopoki sie spostrzegą to bedzie za pozno juz
|
Moim zdaniem za poważnie traktujecie tę gre . Pamiętajcie to tylko gra ...
|
Cytuj:
|
ludzie bez napinki plx
|
Cytuj:
|
Skoro jest problem to nie rozumiem co da ze ktos napisze :to tylko gra... i co z tego? to chyba wlasnie tymbardziej w grze ludzie powinni sie jednoczyc, planowac, dzialac. To ze ktos napsze to tylko gra albo bez napinki to jest nic budujacego. Tymbardziej nie mow tego ludziom ktorzy chca cos robic i sie nie boja o chary czy smieszne cyferki po prawo w ekranie tibii
|
@Giertychowiec
Wes sie juz downie zamknij z ta wojna, BOHATTERZE TY WIELKI MORGANSKI, tym gownem ktore wyskilowales przez ten czas TO ty mozesz manasy nosic na OB, ale nawet to bylo by wielka strata stracic tyle manasow tak szybko -.- , SKONCZE PUZNIEJ PA |
@up
Nie płacz. @top Ludzie, ta wojna to tylko jeden wielki 4fun, spokojnie... @down Ziomek, użyj muzgó. Skoro to dla mnie tylko zabawa, to na nic nie liczyłem... @2down Ja za innych nie decydowałem. A osobiście, nie zapłace. @3down Właśnie! : D |
@up
Powiedz mi liczyles na cos wiecej? btw czego wy oczekiwaliscie ze Arpens do was dolaczy czy reszta Polakow?? nic bardziej zludnego jak ich nawet nie rusza ze zostali wyj** na kase za wojne poi itp. czarny robi co chce ale niedlugo zejdzie na drugi plan gdyz szwedzi zaczeli juz powaznie myslec o tym serwie :) |
Cytuj:
|
A może nie zapłaca?: o Będzie fajnie ;D
|
Ha ofc ze wiekszosc nie zaplaci poniewaz my walczymy bo nie mamy juz nic do stracenia chcemy cos zmienic mamy male szanse. Bedziemy mieli hunta paymenty i poprostu przestaniemy grac pewnie wiekszosc zmieni serwa i tyle bo morgana i tak bedzie szwedzkim serwem jak tak dalej pojdzie;s
|
Bardzo cieszy fakt że młode pokolenie ma tak wielką świadomość narodową,to dobrze rokuje na przyszłość :) i nie mówie o Tibii ani o tym forum tylko ogólnie.
A wracając do wojny to niech chłopaki robią co chcą i nie trzeba na nich krzyczeć jednak wielu polaków trzyma dobra sztamę ze szwedami/hiszpanami opartą wojnami i długim kontaktem,to jest gra a nie obrona Częstochowy ( bez aluzji do graczy z cze-wy) czy to takie dziwne? Czy polak musi mieć tylko polskich kumpli ??? Ja też bym wolal aby była mocna gildia złożona z polaków i walczyła ( bardziej for fun niż o władzę ) ale nie wolno lekceważyć tego że jednak niektórzy gracze mają dobry kontakt ze szwedami/hiszpanami. @Strike Mos Marzenie piszemy przez er zet ;p |
Napewno zapłacicie, bo bedziecie chcieli pograc sobie. W Rise tez kazdy mowil ze beda walczyc do 1 lvl itp bla bla, a jak sie wakacje zaczely to kazdy chcial isc sobie poexpic i sie zaczelismy wypłacac :)
|
Cytuj:
<czekam na bluzgi> |
/\ Dokładnie...
|
@Mart Zoon: Chlopie ty z byka spadles czy co? Jezeli traktujesz to jako fun to po co spinasz sie tak na tym forum? Pewnie z rodzicami botujesz na 3 kompach nowych magow zeby pokazac jaki jestes pro evul pvper. Wielki kurwa mac fighter wybotowanym knightem.
Pozdro Czooka i Karolek, nie bójcie sie plamy na swetrze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |