Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Nooby w Tibi albo Pro Players (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194319)

Hamerpl 04-10-2008 19:54

Nooby w Tibi albo Pro Players

Trochę się uśmiałem.

Czyli Nasze Osiedle gra w Tibię + idziemy do kina?
Sami zobaczcie,

p.s - nie każdemu musi się podobać,
później akcja się rozkręca jak jakiś botter-killer do mnie przyszedł.

http://pl.youtube.com/watch?v=g07J7fR9QVg

Dzony47 04-10-2008 20:10

O ten koleś z tego samego światu co ja :D

Nawet nie ma czasu żeby do kina sobie pójść.....
No Life? I jeszcze prO botek8o
Cytuj:

Jeszcze nigdy bota nie miałem
haha kolega mu pomógł bota wyłączyć

Xr3 04-10-2008 21:12

Nie podoba mi się jego techno-manieczkowa bluza :o

Hamerpl 04-10-2008 21:15

Nie no on lubi takie oczojebne.

CichyRumak 04-10-2008 21:32

wyjebane! XD

Couranger 04-10-2008 21:56

hahaha dobry filmik xD

Fajny ziomek :p

Hamerpl 04-10-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 2286655)
hahaha dobry filmik xD

Fajny ziomek :p

Tzn nie chcielibyście go znać w RL.

Asunul 04-10-2008 22:38

plakalem przy tym ze smiechu ;d

Hamerpl 04-10-2008 23:39

Panowie skoro filmik nie jest taki tragiczny to więcej komentów ; d

Chcemy 1 Mln + na youtubie

@ pozdro Toruń !

VanDaan 05-10-2008 02:53

nie no zajebisty filmik :D kurwa jakis chlop nie idze do kina bo na bocie dogina "exiva pausa kurwa " xD zajbiste to bylo :D

domin3x 05-10-2008 02:58

Szkoda tylko, że wszystko było ustawione...

linksio 05-10-2008 08:08

Denny filmik

Hamerpl 05-10-2008 08:29

nic nie było ustawione,
on chciał od nowa robić filmik dlatego mi tam gada że mam włączać i od nowa robić, dlaczego nie wiem.

ogólnie mieliśmy go tylko po w*****ać i to była akcja na szybko. zobacz ze jeszcze kumpel drugi robi to telefonem.

Piio 05-10-2008 09:22

Żałosne... Mi się wydawało, że bota się stawia po to żeby właśnie iść do kina a nie siedzieć przed kompem.

Freddd 05-10-2008 11:01

Spoko film :D

Pozdro dla Torunia i Elany :)

Koszyk 05-10-2008 12:17

exiva"pausa nie miales tego w szkole?

Asunul 05-10-2008 14:57

-razem?
-tak, osobno
-no osobno
-pause
-ahaaa

Vasudanin 05-10-2008 15:08

Albo ze mną, albo z filmikiem coś nie tak, bo mnie to nie śmieszy, stfu, nawet irytuje.
To chyba raczej ze mną

Davido16 05-10-2008 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hamerpl (Post 2286927)
nic nie było ustawione,
on chciał od nowa robić filmik dlatego mi tam gada że mam włączać i od nowa robić, dlaczego nie wiem.

ogólnie mieliśmy go tylko po w*****ać i to była akcja na szybko. zobacz ze jeszcze kumpel drugi robi to telefonem.

Film niezbyt fajny, bo na siłę kręcony.

btw. jakie osiedle?

psyhopatka 05-10-2008 21:21

Same przekleństwa a na dodatek wszystko ustawiane.
Jak były jakieś dialogi to sorry ale nie zauważyłem.

Stary filmik :D
http://pl.youtube.com/watch?v=dsZP8J2BELw
Pk dolera.

Gaaraa 05-10-2008 21:52

co to kurwa, jakis brudny gałgan pierdoli cos nad uchem, fryzure ma jak jebany jaskiniowiec,spoko rozumiem forum dla kazdego, ale bez takich akcji...
spam do wyjebana

Xr3 05-10-2008 22:18

@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy ;) Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.

Gelt 05-10-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2288001)
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy ;) Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.

Uderzył łysy grzywą o parapet.? Dobrze, że Ty dajesz lepsze świadectwo.

@topic

Dno.

Asunul 05-10-2008 22:32

a co ma do tego hip hop? czy kazdy kto slucha jest lysy? albo ma wlosy na zel?! 1 wyklucza 2...

FighterKamil 05-10-2008 22:37

wyłącz bota kurwa jaki ty jesteś zjebany to jest kurwa normalnie nie możliwe no kurwa idiota xDDD

exiva pauza exiva chuj xddddd

Xr3 05-10-2008 22:40

Cytuj:

Dobrze, że Ty dajesz lepsze świadectwo.
Bardzo dobrze.

Cytuj:

a co ma do tego hip hop? czy kazdy kto slucha jest lysy?
Tak. W dodatku twierdzi, że każdy kto ma inne przekonania, musi dostać wpie*dol.

Vasth 07-10-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2288041)
Tak. W dodatku twierdzi, że każdy kto ma inne przekonania, musi dostać wpie*dol.

I wlasnie dlatego zmieniles sie z manieczkowego techno chlopaka* w durnego pozera ktory musi wszystkim pokazac ze ma styl i jezdzi na desce i w ogole skosiem or daj i ze slipknot rzondzi?

*zapozyczone z Twojego slownika btw. zakladam ze mowili tak do Ciebie rowiesnicy ze szkoly sredniej ktorzy posiadali swoj poglad

Pamietaj ze nie mowie to po to aby rozpoczac kolejna klotnie (haha) w pewnym momencie zaczales sie robic niezle upierdliwy doczepiac sie ludzi bez stylu (dyskryminujesz czyli dokladnie tak jak twierdzisz ze robia to ludzie lysi i co sluchaja hiphopu wychodzi na to ze jestes lysym hipo~ ( : ) czego wczesniej nie okazywales w ogole imo sam nosisz bezstylowe wloski na zelu z czego pamietam. Zrobiles z siebie Gelt'a '.!' ( o
Wrocmy do wlosow glownego aktora
Co was to interesuje czy ma dluzsze/krotsze wlosy czy rozowa grzywke czy jest czarny czy bialy. Zajmijcie sie soba a zaczepliwe opinie najlepiej zachowajcie dla siebie.

semilunaris 07-10-2008 22:28

Subkultura nie zawsze świadczy o jej członku. Tyle.

qq2 08-10-2008 11:27

Jak to fajnie, że temacik o filmiku przerodził się w dyskusję o włosach pana w filmie <mwahahahahaha!>
Co do filmu, za bardzo mnie nie rozśmieszył. Może dlatego, że skończyłem z Tibią ? O.o

Xr3 08-10-2008 13:28

Cytuj:

I wlasnie dlatego zmieniles sie z manieczkowego techno chlopaka
Cytuj:

imo sam nosisz bezstylowe wloski na zelu z czego pamietam.
Od pierwszego roku życia słuchałem różnych odmian metalu i rocka. Nigdy nie przeszło mi przez łeb, aby nażelować sobie włosy, albo chodzić w kolorowym swetrze. Na temat techno również mogę się wypowiedzieć, gdyż dowiedziałem się nieco od manieczkowych gejów z mojej szkoły, którzy bezskutecznie usiłują mnie nawrócić na manieczkowizm i zaciągnąć na balety.

Cytuj:

w durnego pozera ktory musi wszystkim pokazac ze ma styl i jezdzi na desce i w ogole skosiem or daj i ze slipknot rzondzi?
Pewnie, że lepiej, gdybym miał sygnę z "Sensation White", albo "Tiesto", czy inny "Hazel".

Jestem zadowolony z tego, że nie chodzę na balety spizgany dropsami z powykrzywianym ryjem.
Na ogół jestem bardzo tolerancyjny, ale żelowych picusiów nienawidzę. Przede wszystkim za to, że mają zerowe pojęcie o odmiennej dla nich muzyce, a niezwykle poważnie wypowiadają się na jej temat (np. metale=brudasy, manieczki roks). Ja za to, o osobie słuchającej techno nic złego nie powiem, do póki nie zacznie mi wjeżdżać na zainteresowania pod kątem muzyki.

Gaaraa 08-10-2008 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2288001)
@up

czyś ty kobieto ochujała?
nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU

swoją wypowiedzią daje do zrozumienia ze w*****ł mnie ten jaskiniowiec z filmu, po co takie coś krecić

I pamietajcie ! łysa głowa to podstawa

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury

Swiety 08-10-2008 15:25

nikt nie zauważył, że to fake?

ZapodajMuze 08-10-2008 15:30

Ja mam normalne wlosy chodze w czapce stoprocent i znam pol plyty gurala na pamiec , jakies pytania?

p.s o piosenkach peji nie wspomne

Gaaraa 08-10-2008 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2290391)
Ja mam normalne wlosy chodze w czapce stoprocent i znam pol plyty gurala na pamiec , jakies pytania?

p.s o piosenkach peji nie wspomne

słucham hip hopu od 1994 roku, jak ja słyszałem pierwszą plyte kalibra to ty na wieszak chleb mówiłeś, jakieś pytania?

Xr3 08-10-2008 16:51

Cytuj:

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój,
Akurat z miliarda możliwych możliwości, wybrałeś tę nie prawidłową;) Ty zaś, pewnie chodzisz w brudnym dresie, który mama ci kupiła na gwiazdkę 3 lata temu. Kradniesz dzieciom komórki + ewentualnie zaczepiasz 12 latków i pytasz się ich czy nie chcą wpier*ol. Gardzę nędznymi miernotami, które m.in ty reprezentujesz, jednocześnie brzydząc się subkulturą, do której należysz, gdyż zatrzymała się ona w miejscu i ogranicza się tylko do twojego osiedla z twoimi osiedlowymi "sukami" (jak wy to mówicie), które śmierdzą podobnie jak twój obszmantolony dresik, z tym że one przynajmniej próbują zabić ten odór dezodorantami za 1.50. Konta na epulsie, albo fotce z fakersem do aparatu na zdjęciu zrobionym do lustra w sraczu też czasami nie masz?

Cytuj:

nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU
Ty, czy dwudziestu siedmiu twoich kumpli?

Cytuj:

słucham hip hopu od 1994 roku, jak ja słyszałem pierwszą plyte kalibra to ty na wieszak chleb mówiłeś, jakieś pytania?
Widać, że nic się nie zmieniłeś... Może przez skuny, które na pewno na twój rozwój intelektualny nie wpłyną;).

Podsumowując moją wypowiedź... wyglądasz mi raczej na "osiedlowego jełopa", niż na "osiedlowego ziomka". Większość moich znajomych nie widzi różnicy między tymi dwoma rodzajami przeciętnej osoby mieszkającej w joł-bloku. Ja, podszedłem do tego pobłażliwie i podzieliłem was na dwie grupy, które wymieniłem w poprzednim zdaniu.

@Topic (Pozdro Tompior, Wieszkok, Mpalar)
Świetny film! Muszę przyznać, że odwaliliście kawał dobrej roboty. Oby tak dalej!

Gaaraa 08-10-2008 17:39

niestety, również bardzo mylisz sie co do mojej osoby, a swoje słodkie pierdzenie wciśnij ziomkowi ze swojej "sub" kultury.

Vasth 08-10-2008 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2290278)
Pewnie, że lepiej, gdybym miał sygnę z "Sensation White", albo "Tiesto", czy inny "Hazel".

Niestety nie zrozumiales mojego przeslania. Nic nie szkodzi.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2290278)
Od pierwszego roku życia słuchałem różnych odmian metalu i rocka.

ye, na twoim miejscu tez bym sie tak usprawiedliwil ; <

Xr3 08-10-2008 22:09

Cytuj:

Niestety nie zrozumiales mojego przeslania. Nic nie szkodzi.
Zrozumiałem je bardzo dobrze. O to się nie martw.

Cytuj:

ye, na twoim miejscu tez bym sie tak usprawiedliwil ; <
Nie wiem jak miał bym ci udowodnić, że nigdy nie miałem takiego okresu, w którym słuchałem techniawy i jakoś mi na tym nie zależy.

Goners 08-10-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hamerpl (Post 2286470)
Trochę się uśmiałem.

Czyli Nasze Osiedle gra w Tibię + idziemy do kina?
Sami zobaczcie,

p.s - nie każdemu musi się podobać,
później akcja się rozkręca jak jakiś botter-killer do mnie przyszedł.

http://pl.youtube.com/watch?v=g07J7fR9QVg

ciekawe czy ci dojebal bo wjebales to na jutuba ;D

Tensz-in 10-10-2008 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2290490)
Akurat z miliarda możliwych możliwości, wybrałeś tę nie prawidłową;) Ty zaś, pewnie chodzisz w brudnym dresie, który mama ci kupiła na gwiazdkę 3 lata temu. Kradniesz dzieciom komórki + ewentualnie zaczepiasz 12 latków i pytasz się ich czy nie chcą wpier*ol. Gardzę nędznymi miernotami, które m.in ty reprezentujesz, jednocześnie brzydząc się subkulturą, do której należysz, gdyż zatrzymała się ona w miejscu i ogranicza się tylko do twojego osiedla z twoimi osiedlowymi "sukami" (jak wy to mówicie), które śmierdzą podobnie jak twój obszmantolony dresik, z tym że one przynajmniej próbują zabić ten odór dezodorantami za 1.50. Konta na epulsie, albo fotce z fakersem do aparatu na zdjęciu zrobionym do lustra w sraczu też czasami nie masz?

Ty, czy dwudziestu siedmiu twoich kumpli?

Widać, że nic się nie zmieniłeś... Może przez skuny, które na pewno na twój rozwój intelektualny nie wpłyną;).

Podsumowując moją wypowiedź... wyglądasz mi raczej na "osiedlowego jełopa", niż na "osiedlowego ziomka". Większość moich znajomych nie widzi różnicy między tymi dwoma rodzajami przeciętnej osoby mieszkającej w joł-bloku. Ja, podszedłem do tego pobłażliwie i podzieliłem was na dwie grupy, które wymieniłem w poprzednim zdaniu.

@Topic (Pozdro Tompior, Wieszkok, Mpalar)
Świetny film! Muszę przyznać, że odwaliliście kawał dobrej roboty. Oby tak dalej!

Sam powiedziales co "ty i twoi kumple" myslicie o innych, wiec przestan pierdolic. Wedlug mnie juz lepiej miec wlosy na zel (nie nosze zelu btw.) niz wygladac jak ostatni łach, nieogolony w wyblaklych spodniach i ze 2 kolczyki w penisie by sie jeszcze przydaly. Klutnia wogole o muzyce itd nie ma sensu bo mozna by sie klucic ze 2 lata tutaj wiec na tym koniec.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28.