![]() |
PsP vs XBOX 360 vs PS3
mam powazny dylemat, co wybrac z wyzej wymienionych rzeczy. sprawa ma sie tak- xbox 360 premium, doszloby do tego gta 4, ps3 bez zadnych gier, wzialbym gry z ps 2 lub psp, z paroma grami. nie wiem co wybrac, prosze o pomoc posaidaczy tych gadzetow ;s
niby 2 rozne rzeczy- ale i tak nie mam pojecia, wiec licze na kogos kto ma np. psp i xboxa i wie ^^ chociaz ja sklanialbym sie ku stacjonarnej konsoli. |
Uh, nie trzeba być posiadaczem którejkolwiek z tych konsol, by jedną albo i dwie eliminować. Chcesz konsolę do domu czy może mobilną, przenośną? ;d
|
Przeciez PS3/xbox 360 a PSP to calkowicie rozne rzeczy?
|
Nie można porównać PS3 i Xboxa do PSP, ale jeśli już PS3 wg. mnie jest najlepsze, chyba że nie siedzisz wogóle w domu to PSP jest dobrym rozwiązaniem.
|
Ja mam X360 i jest dobrze.
I nie jest droga, a jest niewiele gorsza od PS3. |
Ja jestem zwolennikiem Xboxa. Xbox przechodzi na napędy B-Ray więc pod tym względem dogania PS3: )
@down W kwestii padów można się kłócić, bo mi np. bardziej pasuje xboxowy; ) |
PS3. Za ergonomicznego i baaardzo fajnego pada, imo lepiej wyglada i hmm, mam sentyment do soniakow, 4 konsole mam ich. ^^
|
nie porownuj xBoxa/PS3 do PSP xd ja jestem posiadaczem PSP i jestem bardzo zadowolony, jak przerobisz to mozesz na niej zrobic wszystko xd
|
Ja mam ps3 i mogę bardzo polecić ;]
Wszyscy ją jadą, ale jest kawałem dobrej konsoli i warto ją kupić, teraz za cęnę xboxa możesz kupić wersję 40gb. |
Ja bym kupił PS 3, chociaż pewnie gdybym miał xboxa 360 to polecałbym jego xd Każda Pliszka swój ogonek chwali, czy jak to tam by Szczuka powiedziała XD
|
Tak samo jak frapper mam sentyment do soniaków. Grałem na X-ie, tak średnio się na nim gra, po wielu latach doświadczenia z PS1 i PS2 ciężko się przyzwyczaić do pada. Więc bierz PS3 xd
|
Ja bym wybrał ps3. A psp wg. mnie słabe ;]
|
Ja bym kupił PS3 Dla samego Metal Gear Solid 4 ; p Ale ty możesz mieć inne upodobania.
|
Cytuj:
Mam X360, nie narzekam. |
Xbox 360 - tani , nie wiem czy teraz naprawili problem z chłodzeniem ale jeśli nie to ryzykownym posunięciem było by przerobienie na piratki
PS3 - drogi ,łatwo przerobić na piratki PSP - jeśli twoja praca to bycie szoferem i spędzanie dziennie kilka godzin siedząc i czekając w samochodzie na szefa to wybierz PSP. Jeśli nie jesteś szoferem to nie kupuj :D Ostatnio wszystkie dobre tytuły są na X-BOX 360/PS3/(czasami PC:)) sam zdecyduj. |
PS3 juz da sie przerobic?! Bo slyszalem cos ze jest jszcze nieprzerabialne :S
|
Cytuj:
|
Po za tytułami exlusive to raczej ja większej różnicy nie widzę. Przejdź się po mediamarktach i sprawdź np który pad jest dla Ciebie wygodniejszy (ja przepadam bardziej za xpódłowym).
PSP rozważaj gdy raczej szukasz czegoś mobilnego. Osobiście, z wyboru PS3 bez gier a X360 z GTA4 wybrał bym ikspódło. |
Od pegazusa prosze sie odwalic. Ma swoje lata, wiele z nas się na nim wychowało a swoją drogą czasem lubie sobie popykać :)
@topic Ja popieram Wieszoka, w tym tygodzniu jadę do MM. Ale czy mnie tam wpuszcza? |
Huh ja bym wybral Xboxa 360. Czemu? Sam niewiem... Jest duzo fajnych gier ktore mi sie podobaja a takowych nie ma np. na PS3. Co do pada to wydaje mi sie ze od Playstation jest owiele leprzy (byc moze sie przyzwyczailem do tego z PS2) chociaz gdybym mial swojego Xboxa to pewnie bym sie przyzwyczail do jego pada bez wiekrzych problemow ;)
|
Cytuj:
Z ta różnicą, że na pegazusa gry kosztowały grosze. Nie podważam jego genialności.: d @Pacz Zainstaluj firefoxa czy coś bo po prostu nie mogę patrzeć na Twoje posty... |
Ja kupuję ikspódło, ze względu na exclusive'y, które bardziej mnie interesują niż na PS3(no prócz LBP). Poza tym kumpel ma, a tak samemu bym się nudził. PSP? To multimedialne wykidajło do wszystkiego i niczego, które sprzedałem 3 miechy temu?
|
Metal gear solid 4 po necie jest na 100% lepsze niz przereklamowane Halo 3.
|
@Gelt
Fakt faktem, te gry majątku nie kosztowały :P @Topic Ja kupie chyba iksboxa, poniewaz wszyscy moi znajomi juz go maja. Głupio będzie jak ja ze wszystkich, sam jeden Ps3:( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam PS3. Lubie pada od PSów (chociaż ten od iksa też jest dobry, ale to już przyzwyczajenie). Ostatnio na PSStore wylądował kozacki Wipeout HD którego kupa ludzi teraz pocina. Ogólnie polecam PS3, chociaż na Xie tylko grałem w sklepach ;p.
Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Haha! GOAT! Owned!
|
Cytuj:
|
|
@up
Haha jezeli to prawda to nie bedzie zle. Sam posiadam Xboxa i nie narzekam ;; |
Właśnie oglądałem trailera, i na końcu też było Xbox Live namazane. Luzik.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale nie róbmy offtopa xd |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |