![]() |
Refugia - Dziwne zabawianie z orshabaalem
|
Edit:
sorry |
Od razu widac, ze nooby z non pvp :)
|
olaboga. .........
|
Cytuj:
|
To jest pvp idioto idz sobie pobotuj na zulfie bd fajnie.
|
To jest ten, co kiedyś na nightmarach na afku padł?
|
Tak ten sam idiota :D
|
Buehehehe. Na jego 'cześć':
http://pl.youtube.com/watch?v=pH_mq07xHk4 @movie: (co by offtopa nie było) nie ma to jak być kozakiem i jako jeden z pierwszych panikować o loota. |
Omfg miazga ;s A ten Voldus i Waka powinni dostać normalnie antynobla ;]
w dodatku na tym filmiku nie widać deada orsha ;p Myślalem, że go nie ubiją ;d @down nie musiałem tam być, żeby widzieć jak latasz z tym orshem |
up@
W dupie byłeś i gówno widziałeś.... |
Cytuj:
|
wy je****e cioty... takie cwaniaczki? masz chociaz 50 lvl ze sie wypowiadasz na tematy ktore ciebie nigdy nie beda dotyczyc??
semilunaris jebany czeresniaku... nie bylem afk tylko odwalilo mi neta, normalna sprawa a reszta idiotow co maja tak komentowac..najlepiej nie klikajcie "Odpowiedz" bambusy... |
Ty za to masz 200 lvl, brawo !
Ileż to czasu zmarnowałeś na tibię. Zaraz pewnie powiesz, że mam 68 lvl i też masę czasu spędziłem nad tibią, ale ja wbiłem ten lvl, aby pobawic się na wojnie i nie mam zamiaru wbijac wyższych. |
Cytuj:
More blz more@!!!! Masz 200 Pixela i teraz kozak ? ziooo nie GORĄCZKUJ SIĘ OK? co do filmu RZAL & BUL |
Nie wiem w czym tu gorączkowanie. Jeżeli wypominacie komuś, że mógł paść na kicku. ^.- Albo za nie udana akcje z orsha~. To tylko gra ludzie się bawią, popełniają błędy.
Pozdrawiam Cery. |
Cytuj:
|
sram na wasza krytyke :)
a po 2 to jak piszecie... ze mam 200 lvl i kozacze to widac sa to objawy waszej zazdrosci ... ty up piszac ze masz 69 lvl i nie masz zamiaru wbijac wyzszego chociaz bardzo chcial bys miec wyzszy... mowisz tak bo wiesz ze wiekszego nie wbijesz...zal mi was :) |
Cytuj:
Żeby zrobić ci dobrze napiszę: i are bamboo boy and i death on nightmare. Już lepiej? PS. I to nie level świadczy o człowieku, a intelekt i kultura ;) Przeczytaj pierwsze zdanie swojego posta i wyciągnij wnioski. |
1 demon mms xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie to żebym bronił non-pvp, ale człowieku IRYTUJESZ MNIE. W którymś temacie, gdzie 180 ms~ ganiał się z kilkunastoma osobami po calym facc landzie, mowiles "co w tym takie niasamowitego" tutaj orsz, dla Ciebie to ciągle nic.. Zdecyduj się, bo wychodzisz na idiote. @Wak$on To nie Twoje osiedle, dom że możesz tutaj od czereśniaków i bambusów wyzywać. Pogódź się z krytyką i to Ty nie klikaj "odpowiedz", bo sam z siebie robisz czereśniaka i bambusa :\ @Topic Nawet fajny film ;p |
Cytuj:
|
PvP= gone long time ago
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Znam osobę grającą na non-pvp posiadającą wiedzę większą, niż jakieś 95% tibijczyków. Mam go nazwać noobem tylko dlatego, że gra na świecie, gdzie nie można się zabijać? Nie rozumiem, skąd te uprzedzenia zarówno do non - pvp, jak i pvp enfo... @topic Filmik fajny. Jednak najlepszym pomysłem byli siocherzy w wodzie ;]. Ale to na innym świecie. |
Cytuj:
Za to wypowiedzi typu "NON PEFAUPE SSIE I DUSI" sa na baaardzo wysokim poziomie. Pozdro dla wszystkich pr0 el0 pefaupejczykow~~ |
Cytuj:
A co do poziomu ludzi i ich zachowania, to na PvP nie jest wcale lepszy niz na n-PvP, czy powiesz mi ze w Afganistanie ludzie maja wyzszy "poziom" niz w Polsce, bo ciezej im sie tam zyje? "Na n-PvP graja tylko Ci co nie umieja grac i sie boja pasc" - Tak zapewne wyglada Twoja zdanie o n-PvP lub dosc podobnie. A ja Ci powiem ze powodow moze byc duzo dlaczego ludzie graja na n-PvP, i wcale nie z braku umiejetnosci gry. Rownie dobrze moze wymyslec teze o PvP ktora by wygladala tak: "Sa to jedynie niedorajdy ktore nie maja zadnych sukcesow w zyciu prywatnym i musza pokazywac swoja wyzszosc w wirtualnym swiecie." :) |
Największy szacun mam dla graczy z enfo. Sam gram na pvp ale raczej nie przeniósł bym sie na np. inferne a na pewno nie dla poważnej gry. Na non-pvp natomiast jest bardzo dużo tchórzy, noobów, kozaków itp Chociaż nie mówie że nie ma dobrych graczy. Ihmo non pvp nie daje graczom 100% możliwości rozgrywki. to tyle
Top Ten film to żenada a kamerującego naprawde mi żal. |
@up and 2up
jestescie pierwszymi osobami, ktorym udalo sie rozwiazac spor npvp vs pvp; do krajzela dodalbym tylko ze wieksza czesc ludzi z npvp, posiada wiekszy szacunek dla innych niz z pvp, chociazby dlatego ze nie graja aby miec wieksze cyferki, tylko dla przyjemnosci, itp. |
Oj, i po co te nerwy :)
|
Cytuj:
Czyli dla Ciebie lurnięcie garstki mobów + rzucenie kilku m walli świadczy o Twoich jakże wielkich umiejętnościach pvp jak i pomysłowości . Wybacz ale to wnioskuje po Twej wypowiedzi. Ale sorry Ty jesteś Gansgta G unit 50 cent sqad więc odbijam elo. #film refugia obok harmonii najbardziej z...any serv. me skromne zdanie |
@up
no tak, tylko kogo obchodzi twoje skromne zdanie :D |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |