![]() |
Ładne ss'ki:]. Czekam na następne:]. PozdrO
|
no no całkiem fajne ss, gratz lvl i gratz promocji (mnie nie stać X( ) itd...
|
heh spiokio
ja mam kilka skrinów z mego zycia na samerze:) tylko nie chce mi sie ich zamieszczać:p:) |
wszystko ladnie ale...
Wszystko ładne (zdjecia TS m lvl i adv.) ale skille to masz do bani... X(
Gratz 15 m lvlu i zycze poprawy skilli bo 20 lvl z 65 cie zabije jak bedziesz z kuszom.... XD |
Mam pytanko:Jak dojsc do tego miejsca na Poh???I czy jest to zwiazane z jakims questem(tak lub nie:P:P:P)Z gory THx
|
Cytuj:
|
[COLOR=Blue]JA NIE WIEM CO JEST GRANE [/COLOR]
NO PODLONCZYLEM SIE O 7:00 RANO A TY 8 BYLEM NA LISCIE I JUZ 30 MIN SIE PODLONCZAM A NA LISCIE JESTE CORAZ WYRZEJ ]
:( :( :( PO PREMIUMJ CO HWILA SIE PODLANCZA :evul: :evul: :evul: POZDRO:HONAMUT-DRUID :baby: :baby: HONAMUT-DRUID :baby: LVL 16 - MLVL 21 :evul: :blazen: |
Sski super
Sski super ;] Gz lvlu , popracuj nad skilami :p Aha i czemu mnie tam nie ma ;( :D
ISARA RULEZ |
Cytuj:
|
No ss calkiem ladne. Ale 68 dista na 34 levelu? Cieniutko ;p
|
Cytuj:
|
siemanko elmer ;D I am spidery ;P
fajne ss'y... tak dalej stary... c ya in tibia, man...;P ISARA ROX HAIL TIBIA |
Lol - Isara Rox
No nareszcie ktoś z Isary sie zmobilizował i dał SS 8o
Gratz adv i mlvl ;) Pozdro dla wszyskich a szczególnie dla ludu z Isary :cup: |
Ludzika skille i przede wszystkim skille jak bedą dobre skile to i będzie sie puziniej dobrze expic na 34lvl powinnes miec około tak 72-80 w dystansie
JA mialem palka na 15 lvl i mial skille w dystansie 65 po trenowalem ciągle Ludzie TRENING i jeszcze raz TRENING czyni mistrza ;) B) nie na serio według mnie to skile rulez bo level przyjdzie z czasem..... :cup: |
Cytuj:
|
Dzienki
Dzienki ELMER :p Aha i nie haxo tylko hoxo X(
|
Fajne ss'y.Bardzo mi sie podobaja ,mam nadzieje ze bedzie wiecej:D
|
Ohm w tyle osob na Draga omfg.pewnie jeszcze z sd pocinaliscie xD ...
BTW lubisz torcze ... -.- ?... aaa i lepiej nie mów nic o Liczeniu :glupek: X( |
no screeny deche ;]
ale dwie uwagi jedna to trenuj druga patrzaj poziom wyzej. cyzli skillsy slabiutkie, a ssy moga byc :P p.s. wlasnie jem spagetti |
nice SS ;)
gratz 15 mn lvl (też tak chce :P) PS. mój 300 post 8o |
Cytuj:
-2 hehe ty sie na liczeniu najwiecej znasz. Wójek dyrektor ci 2 na polrocze załatwił z matmy wiec nie wypowiadaj sie o takich sprawach. A jeszcze jedno fajnie ze cie crypt shambler na Vamp helu zabił.-.- |
Hym
Isara theard plx :)
|
|
gz ss'ków
spox ss'ki elmer i gz wsich adv
ps.Więcej wychodź na dwór(możemy np rozwalić ławkę bo jedna jusz załatwiona :p ) __________________________________________________ _______________name:Qamilos city:kazz world:isara lvl:13 mlvl:20 :p profesja:druid |
;o
najz sski ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |