![]() |
Morał z deda...
Witam. Ten temat już kiedyś zrobiłem ale z jakiegoś powodu mi go usunęli nie wiem czemu i nawet nie wiem za co. A więc do rzeczy:
Wypowiadajcie się na temat czego nauczyliście się podczas swojego "You are dead." :D Ja się nauczyłem, żeby wyjść z Mintwallin TRZEBA zabić wszystkie minosy, żeby się potem nie nazbierało... a wy?? |
To powinieneś się również nauczyć, że tematy nie są usuwane bez powodu.
|
@UP
Owned ;) @TOPIC Jak sie wie jak grac, to ciezko pasc... Raczej zadnych wnioskow nie wyniose z bycia zabitym przez PK :) |
Cytuj:
Wnioski ze śmierci spowodowanej przez pk bardzo prosto wynieść. Większość takich przypadków jest spowodowana twoim brakiem wiedzy, bądź też umiejętności. Oczywiście są wyjątki, takie jak śmierć na 20 poziomie z ręki 100, lecz do się rzadko zdarza. Prawie zawsze da się uciec, trzeba tylko umieć oraz być przygotowanym. @topic Moje wnioski? Nie wiem, dawno nie padłam... Chociaż... Lootując lodowe buciki wychodzić z expa jak najszybciej, bo zaraz będzie kick i nie tylko ja będę tam biegła po swe ciało ;]. |
Jak padne to nie wyrzucam kompa przez okno, nie bije starych, rodzeństwa krzesłem tylko po prostu myślę: trudno, następnym razem nie padne! ;)
|
Boshe... Lebel... znaczy... Zakar... przestań. Ten temat jest głupi. Zrobiłeś już jednego, po co ci drugi?
@Edit: o.O wreszcie mam czarny nick :) |
Jak zobaczyłem temat to wywinąłem rotfla :D
|
Jak mogłeś wywinąc tarzanie się ze śmiechu :o
|
Cytuj:
tak wiem, że są usuwane z powodu tylko problem, że ja nie wiem z jakiego ;D |
Pewnie takiego, że jest już podobny temat.
|
:cyclops:
Cytuj:
|
Cytuj:
Takie ze powinienem wysadzic w owietrze CipSoft/dostawce internetu?? Jak juz mowilem, jak sie wie jak grac, to ciezko pasc. Przedewszystkim trzeba znac dobrze teren i wiedziec na co stac potworka ktorego bijemy... Jakis niechciany lag/kick, to tylko przypadek... Z tego raczej wnioskow nie wyciagniemy. |
Cytuj:
Pk pominąłeś ; ). |
Cytuj:
|
Morał z dead'a? Tyle pracy na marne, i trzeba expić/skillować od nowa, albo znów wydawać hajs na eq..
|
W przedziale 43lvl - 87lvl nie padłem ani razu ^^
Hmm... a na 32 i 43 lvlu kipnąłem od combo. Trzeba uważać na większe grupy potworów... |
Morał? Nie stawiaj rowera koło lodówki, bo ci mleko wykipi...
|
Jeśli chodzi o gre palkiem: To że masz dobre skille to nie znaczy ze mozesz solowac wszystko...
Jeśli chodzi o gre knightem: to że masz dobre skille i dużo życia np na 20 lvl to nie rób z siebie hero i nie exp na silnych potworach Jeśli chodzi o gre druidem: najpierw upewnij sie że nie masz lagów a później zacznij expic Jeśli chodzi o gre sorcem: to samo co u druida |
@Topic
Mój morał to aby niegrać w lagach w tibii padłem na noob acc 27 knight na dragu |
Mój morał: nie pisać "ded", bo to ani poprawne, ani ładnie nie wygląda, ani angielskim w ten sposób nie zaszpanujesz (bo w angielskim nie ma takiego słowa, jeśli już to "dead", ale to z kolei przymiotnik, więc też tu nie pasuje) ;)
|
Cytuj:
|
Do tego, co pisze "ded" :p
|
Jesli mam być szczera nauczyło mnie to że zawsze musze mieć przy sobie min. 3bp mf i chociaz 1 bp heal.
|
Cytuj:
wiem ze to ani w lacinskim ani w chinskim tylko tibijskim :P |
Cytuj:
|
ja ide zabić tego który mnie zabił i taki jest morał dla tych którzy próbują to zrobić
|
Morału neima i tyle :PP neiistneije morał z zabicia no owszem jesli ktos ci kradnei lot lub inen zeczy ktore ci neipasuja tio ubic i wszystko :P
|
odp.
ja się nauczyłem by nie chodzić na cyklopy z 9 lvl
pamietać że po dedzie traci się ekwipunek nie próbować pszejść z Carlin do Thais (jakieś kule magi mnie dedły) odkładać po 100gp do depo jak sie uzbiera i idzie na wyprawe |
nigdy wiecej nie kupywac neostrady
|
Cytuj:
Topic : Nie dawać EXIT ! |
:d
moj ostatni ded z reki 55 ed-a i jakiegos +160msa~
a to wszystko dlatego, ze nie ucieklem odrazu po smierci typa, ktorego bilem (57 rycek), tylko probowalem jakas upchnac loota. po 10 minutach upchałem loota, ale jak wychodzilem spotkalem owych panow. :D dodam, ze mialem rsa, jak zawsze zreszta B) wniosek? jak zabijesz typa to schowaj gdzies loota czekaj, az zmiknie pz, potem po niego wroc(loota);) |
Moj morał
Jak skilluje to nie właczam jakiś stron, zaczytałem się ostatnio i PK mnie ubił:D |
Ja się nauczyłęm bgy udćiekac od rsatów, gdy mnei goniom.
ARARAAGH! Wniosek: nie grajcie w Tibie. ARARAAGH! Głupi temat, jak się umie dobrze grać to nie ma się takich problemów. |
Cytuj:
Ja mam taki morał, jak mój dziadek pole orał. Takim ruskim ciągnikiem Władimirzcem. Ja go kiedys odpaliłem to tak łu pojechałem do przodu patrze 300 jade a tu obok jakis koles z pochodnia biegnie mysle kurde jakis olimpijczyk spytalem sie go, poczestowalem herbatka, ale sie okazalo ze biegnie na pasterkem, wiec go podwiozlem, ale zrobilem chamsko bo bedzie musial tam czekac caly rok do nastepnej pasterki, a do domu ma 1000 kilometrów. Wyciagnalem z tego morał, żeby nie podwozić osób biegnących na pasterkę czerwonym ciągnikiem. |
Mój morał
Nie włączać boota na bugach pod lee'delle na 2 lvl |
Mój morał?
Expić tylko między 23-7 rano z moim pięknym netem :P |
RailChris
Vectra? xD Tez musze 23-7 expic bo wtedy ie mam lagów :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |