![]() |
Mody oszala³y i smerfy pousuwa³y
Zosta³a stworzona grupa "Smerfy". Nie ³ama³a ¿adnego punktu regulaminu, a pomimo to zosta³a dwukrotnie usuniêta. Sprzeciwmy siê despotycznym
rz±dom modków. Zapewne ten temat zostanie usuniêty, ale spróbowaæ nie zawadzi. |
A nie lepiej zapytaæ Moderatora na PW dlaczego grupa zosta³a usuniêta ? ;)
|
Ale dlaczego oni to usuwaj±. Mogli by trochê pomy¶leæ zanim co¶ zrobi±. A poza tym sk±d mam wiedzieæ, który mod to usun±³.
|
To jest taka sama grupa jak np Youtube Fans wiec czemumu do uja to usuwaja?
|
Nie mam pojêcia dlaczego smerfy s± tak têpione.
|
To jest nietolerancja. Jak kto¶ lubi smerfy to od razu gorszy?
|
Nienawidzê usuwania grupy Smefy.
Nienawidzê moderatorów. Nienawidzê nienawidzeæ. Nienawidzê ró¿nych rzeczy. Ale móg³by kto¶ powiedzieæ, dlaczego t± grupê usunêli? -nienawidzê zadawania pytañ ;< - |
Chcemy równouprawnienia!
|
W³a¶nie, ca³a nasza ferajna smerfów czeka na wypowied¼ modów (s± online).
|
Co z tego, ze mody sa online? :P
Nawet nie wiedzialem, ze taka grupa istnieje. A jezeli ktos ja usunal, to zapewnie lamala jakis punkt regulaminu. |
Przerwaæ milczenie!!!
£ama³a punk regulaminu?? To by³a grupa dla fanów Smerfów!! |
@Tompior
TO by³a zwyk³a grupa o smerfach : | |
Dok³adnie to samo jest z Blogow± elit±. Co wam takiego zrobili¶my?? .....
|
Bardzo aktywni blogrzy chcieli mieæ grupê i z sto razy ja stracili.
@Down Jasne! |
Nietolerancja :S A pytanie do by³ej grupy, moge do³±czyæ? Tzn. waln±æ sobie taki avek.
|
Przeczyta³em "Mody oszala³y i smerfy posuwa³y". Fail xd
|
Cytuj:
|
Mo¿e modkom ³ezka w oku siê zakrêci³a ogl±daj±c grupê "Smerfy" i skasowali?
|
Na znak protestu przeciw usuwaniu grup ustawmy sobie avki z smerfów! xD
|
Cytuj:
@UP Taaak. Raczej byli zazdro¶ni, ¿e my w dzieciñstwie to ogl±damy i nadal ogl±damy/czcimy itp itd a oni mieli zakaz ;x |
Tak miêdzy nami - smerfami mówi±c, w dzieciñstwie wola³em ogl±daæ Flintstonów ni¿ Smerfy, ale ciii....
@do Papy Smerfa Mo¿e spróbujesz jeszcze raz za³o¿yæ grupê? |
Mogê siê za³o¿yæ ¿e zaraz wpadnie jaki¶ mod, Zamknie/Skasuje temat, wszystkich co w nim pisali zwarnuje na 5 pkt a twórce zbanuje, zabroni zak³adania grupy smerfy znowu pod gro¼b± perma bana na ip. itd.
|
To forum dziala jak rzad USA. Za duzo powiesz to Cie scigna. Mialem pare punktow za prawde, ale tego nie zmienimy. Bo po co wyciagac brudy, skoro i tak to skasuja.
|
Cytuj:
|
Nie Bendzie Mod Plu£ Nam W Twarz!!!!!!!!!
|
Tak jak powiedzial Zalgadis, temat narazie zamykam.
Dalsza dyskusja niczego nie zmieni. Jezeli sie znajda odpowiedzi na wasze pytania - otworzymy i odpowiemy :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |