![]() |
Zugurosh hunt on Danubia.
hunt na jednym z bossow inq questa - Zugurosh
krecil bloker (ok. 205 ek), wiec widac loota. Poza tym krecil on tylko momenty bicia bossa wiec dobrze sie to oglada. http://uploads.tibiabr.com/index.php...nload&id=47106 |
Dużo "zwykłego" loota leci z niego nawet ... a że się nie interesuje to te wieże co robią? tzn co robią te ich pociski ?
|
takich bossow to jescze ewentualnie mozna zrozumiec. jescze zeby mocniej bil i cos przyzywal...
|
fajny filmik, muszę u siebie spróbować pójść pohuncić
|
Zacny loot, trzeba przyznac.
|
Bardzo fajny loot, ale nan iego trzeba duży team więc nie zawsze będzie się zwracać.
|
Gram na tym swiecie :D co do hunta to ladnie :D dobry team byl :> loot taki sobie :d czesto spadaly te bohy,demonki i gsy ;p byli prawie sami 200+ :D
|
powrot na 1 strone bo jakas <za przeproszeniem moderatorów ciota zaspamowala 1 strone zrefershowanymi tematami xD
|
Fajny hunt loot może być.
Film bardzo fajny i fajnie się go gląda. pzdr |
no ładnie tylko na moje troche słabo bił...
|
najs loot ; o
|
Całkiem ciekawie, fajny loocik. Jestem ciekaw czy sie zwrocilo.
|
Fajny loot z dziada :) Fajny filmik ... fajne zgranie tylko jedno co mi sie nie podoba ;D
Boss to powinien byc boss a nie takie cos phi z 4545454355 hp;p Moim zdaniem zbloczyl by go 120 ek. |
jak kogos ciekawi co robia te wiezyczki to niech wlaczy tabelke "skills" :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oglądając ten film czułem się jak na OTS.
|
praktycznie z kazdego cos leci :o
|
Ostatnio widziałem film, na którym pewien 200+ MS klatował to bez utamo.
|
Kris
@up
Pokaz ten film, a to bedzie rzecz, ktora najbardziej mnie zaskoczyla w tej grze. A jesli zas tego nie udowodnisz to trudno... ale to nie zmieni faktu, ze masz realistyczne sny :S:confused: AAaa jak masz zamiar wykrecac sie "JIRONJOM" to lepiej zebys nawet posta nie pisal :/ @down Dziekuje |
@up
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=196423 Name: Kaktus Hunter Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 211 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |