![]() |
Dragi czy to dobry wybór?
Mianowicie mam 50 Elite Knight (oczywiście pacc) ( skille 73/70 + mase sword ringow ) (eq : dsm, rh, boh , ralic sword, demon shield, aol, crown legi).
Chciałem zacząć expić na dragonach od 50 lvl (Strong Health Potions). Tylko nie jestem do końca przekonany czy to dobry wybór. Bardzo proszę o dopowiedź. |
Dac dasz ale na dragach zawsze waste ;p [bynajmniej ja mam...]
|
Dasz rade,nie bedzie moze waste... ! Ja 36 palkiem se wale masowo ;)
|
A jeśli można wiedzieć to jakie masz waste na godzine expa?
|
@up Tylko że palek jest sto razy lepszy niz ek
@topic 50ek spokojnie dasz rade, waste raczej nie będzie bo zawsze coś leci. Lepszym rozwiązaniem niż SHP byłyby manasy :D |
Ekhm... manasow uzywam zawsze nosze po 4bp takze luzik. Ale SHP tez sie przydaja :P
Thx za odp |
A jeżeli nie dragi. To co innego wybrać? (tylko nie laguna)
|
@up
Ja swoim 50 ek expiłem na barbach(kasa) lub na frost giantach(exp). Możesz też spróbować na małpach. edit Na dragach miałem waste =/. Lota zero. Na dragach polecam expić od 60 lvl z mystic blade albo z avengerem od 75. |
A czy expiłeś na dragach? Jeśli tak to jakie waste i lot?
|
Małpki. :baby:
|
małpom zdecydowane NIE!
@down: bo małpy były dobre jak lecialy z nich tony kasy, teraz to jest bardzo przecietne expowisko (przecietny exp, przecietna kasa), ofc waste nie bedzie, ale w ktoryms z ostatnich update'ów obcieli dosłownie o połowe ilosć kasy spadajacej z nich |
Why? :confused:
|
bo był za dużo loot gp, ludzie na botach dorabiali się niewiarygodnych sum, myśle, że była to dobra zmiana
|
Taaa w pół godziny kilka k + kilka p armow...
|
Cytuj:
Za godzine... Ale ef rox jak pvp ;s |
A to tera nie wiem nawet co z żółwiami jeżeli ma ktoś wiarygodne info. Z góry thx.
|
Z Draga nigdy mi jeszcze woi nie wypadł, a z Wyvern nie raz i do tego Wyvern Fangi. Czy nie wydaje wam się że Wyverny lepsze niż Dragi?
|
Jak expisz na pojedynczym respie draga kolo kazz, to sie nie dziwie ze ci wojacz nie spadl...
|
zanudzasz dragi lepsze!! jak masz knighta 50 lev+ to idzi na dl czasem loot dokazuje ale uważaj na combo nawet po 700hp~
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim zdaniem
Dragi to nie jest dobry pomysł na takim lvl.
Ja radze Ci expic na barbarianach, frost giantach, i na helheim Dobrym miejscem do zarabiania kasy są tez Chakoye, ale tam słabszy exp. |
Co do małp to przed upem siedziała na nich masa ludzi a teraz kiedy ich liczba spadła, na banucie jest o wiele lepszy exp niż poprzednio a kasy zarabia sie mniej więcej tyle samo, gdyż zabija sie 2x więcej małp niż poprzednio. Dlatego sadzę, że zmniejszenie ilości spadających z nich kasy wyszło tibijczykom na dobre:cup:
@topic Dasz rade, ale raczej będziesz mieć waste jak nic nie poleci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |