![]() |
Admini vs Gracze V
Witam po długiej przerwie znowu ruszają mecze Admini vs Gracze!
Dostaliśmy serwer do grania Mixów więc nie musimy wywalać graczy i kombinować z naszym normalnym serwerem. Admini 1. LaYs 2. Kaktus 3. Mey 4. Glodzila 5. Quarial 6) [rezerwa] Gracze 1. Minikirz 2. Pogon 3. Kruzio 4. ZooN1 5. Vader 6) [rezerwa] *Zapraszam do zapisywania się i do zaglądania na nasze forum! Date oraz godzinę meczu podam jak każdy się zapisze **IP serwera i haslo podam 30 minut przed meczem. ***Proszę zapisywać się na forum [nie na gg/steam!!] ****Co do Ventirlo jesteśmy w stanie wam 'wypożyczyć' moje i Kaktusa. |
let me join ;>
|
godnie bede reprezentowal graczy ;]
|
Mogę zagrać. Tylko o jakiejś ludzkiej godzinie.
|
Tez sobie moge zagrac ^^
|
Z chęcią zagram o ile data i godzina będzie mi pasować B)
|
Jeżeli to nie kłopot, również proszę mnie zapisać .
Proszę podać godzinę, i datę ;) Pozdrawiam . |
*Nie muszę mówić ze każdy z adminów musi mieć mikrofon prawda? :]
|
add me[add me]
|
Affff
Niestety muszę odwołać moje zgłoszenie bo kur... niefartownie uszkodziłem słuchawki mało tego naprawiając je doprowadziłem do całkowitego rozje... tego nie zbędnego do gry sprzętu... :(
|
Cze. Też moge zagrać :P [ minikrz mi obiecał :P ] - AKTUALNIE GRAM NA NICKU - 4Heds :* B) - Nick steam jak coś - ziolek1910 [ ostatnio ktoś mi się wbił na steama i all kontakty wykasował to także shepard, minikrz i inni dodawać !]
|
to sie nie odbedzie bezemnie xd ja tez:evul:
|
NVM. juz dziala komp ;d
|
LaYs czekamy na jakiś termin, skład jest. Gracze :cup:
|
Piątek 21.11.08 - 19:30.
Przekażcie reszcie. |
hiho
siemaneczko wszystkim:) ej kto jest w teamie graczy?
|
@Eksman nabie
Wystarczy, że spojrzysz na pierwszy post. @topic Jest możliwość obsowania? Chętnie bym oglądnął pojedynek. |
Nagram Ci demko XD
|
LaYs , ja niestety o tej godzinie będę poza domem . Może Pan od Rysunków zagra za mnie ?
|
Zawsze mozna hltv zamowic ; )
|
@LaYs
Ale to będzie tylko mecz z jednej perspektywy ;) Chociaż patrząc na dzień i godzinę tylko to mi pozostaje. @Kruzio Jeśli to ja jestem panem od rysunków, to przykro mi, ale nie mogę. O tej godzinie dopiero wrócę z treningu i nie będę w stanie jeszcze grać w CS'a. Wiem, że wystarczyłbym sam na cały admin team, ale niestety... ;) |
No to dziś zagramy mix'a : )
|
IP: 195.42.112.94:27070
PW: mario |
gracze lekko dostali ale sie nie podali :D
|
Dzieki za gre :)
Pierwsza mapa De_dust 2 ADMINI 10:2 GRACZE ADMINI 12:0 GRACZE 22:2 DLA ADMINOW Druga mapa de_nuke ADMINI 5:7 GRACZE ADMINI 8:4 GRACZE 13:11 DLA ADMINOW Łacznie 35:13 Dla Adminow |
Również dziękuję za grę.
Btw. gracze dostali bo: - niektórzy nie mieli mikrofonu - prawie nikt mikrofonu nie używał - na vencie nie chciał praktycznie nikt siedzieć - komunikacja była prawie zerowa - na pierwszej mapie panował chaos w teamie - niektóre osoby miejscami nie wiedziały, gdzie jest bs - z listy, chyba tylko trzy osoby były - reszta na szybki dobór Ale w przyszłości można zorganizować coś więcej i spróbować to lepiej ogarnąć. |
Jak powiedziałem wcześniej, to uroki mix'ów. Dzieki za gre. LaYs - d2, b, trupa, ciągłe bicie, pozdro :D
|
@UP
Lays, b, trupa = moja taktyka + 2 hg ktore obijaja + smoke _/ |
Cytuj:
|
kiedy będzie organizowany nowy mix :)?
|
Póki co niewiadomo. moze jakis przedswiateczny sie skoluje.
|
Chętnie wziąłbym udział w meczu Admini vs. Gracze ;D. Najlepiej jak by było VT jakieś bo bez komunikacji to nic nie wyjdzie. Często jestem na serwerze. Pozdrawiam RuN_. Grałem w Team Admin na TORG serwerze ^.^ też fajnie było.
|
Ja również mogę zagrać w tym meczu ;p pzdr sauroN
|
Jeżeli rezerwa wolna to się zgłaszam.
|
Meczyk! Meczyk! Meczyk!
Ja bym chętnie zagrał ^^ |
Panowie ja też bym coś zagrał ]:->
|
Taak ja z chęcią też, to kiedy będzie jakiś najbliższy?? ;)
|
Chyba późno, bo adminy to pauy są nie dadzą rady się zorganizować teraz : P
|
A tam ryba pitolisz. Z nowymi adminami to (IMHO) bez problemu znajdzie się ten skład na grę.
|
A to sa nowi admini? :D
Joke mode off Nie no, mozna cos zagrac ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |