![]() |
Sorcerer-Server PvP
Czy opłaca się grać Sorcererem na PvP ? Czy nie będą mnie zaczęsto Deadali ? Gram na serwie Galana, proszę o radę jakie maisto, EQ i jaki exp wybrać. Proszę o szybką odpowiedź! Z góry dziękuję!
|
1.
Jesli chodzi o czestotliwosc "deadania", to zalezy to od twoich umijeetnosci PvP. Jesli uda ci sie wbic ten 30lvl i wyskillowac jakis w miare dobry mlvl (30-35), wtedy czesto to ty bedziesz przewazal swoja sila nad rywalami( oczywiscie mowie o rywalach z podobnym lvlem), po prostu summonujesz zerki + Exevo Gran Vis Lux + wand = masz spokoj :) 2. Na poczatek radze ci Carlin i przeprowadzke do Kazo ( z Destiny Island do kazo sie nie dostaniesz), i od samego poczatku nieustannie tluc dwarfy :) 8-10 lvl, dwarfy zwykle 10-17 lvl, soldiery 17-22 lvl soldiery z pojedynczymi guardami 22+lvl guardy... 3. EQ: to juz zalezy w najwiekszym stopniu od twoich budzetow. Pamietaj zeby zawsze kierowac sie jak najlzejszym eq. To jest jedyna opcja dla magow. Na 20lvl kup HOTM, na 30+ jesli bedziesz mial kase blue robe, pozniej blue legi i gitez majonez :) No to chyba by bylo na tyle. Pozdro ~~!Lipus94!~~ PS. Pisze bez polskich znakow, poniewaz uzywam niepolskiej klawatury... @Down Bez takich "Dzolkow" prosze... :):) |
Cytuj:
masz klawiaturę z chińskimi znakami xD ? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ps: wiem, jestem zły Cytuj:
@down: <hahaha> |
Sorc wbrew pozorom jest najczęściej zabijany na niskich lvlach ponieważ na wyższych zagraża h-lvlowym knightom/paladynom.
Robi SD i nie ma czarów leczących czyli można powiedzieć ze zamiast pomagać zagrażają . Swego czasu tibia 7.6-7.8 była wojna sorc+druid na kngihtów i paladynów. I najczęściej najpierw zabijani byli sorcowie ,a potem druidzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prosze o pomoc!!! Jakie EQ wybrać!!!
|
A znasz takie wyrażenie jak: "Mam xx kasy"?
|
@ 2up
Juz ci napisalem wyzej jakim EQ sie powinienes kierowac, a ze ludzka glupota nie ma granic podpowiem ci jeszcze ze na poczatek starczy ci zwykly p set i dwarven shield - do 20lvl, i dopiero potem po desercie mozesz powoli zaczynac kombinowac z coraz to lepszym i lzejszym EQ |
Mam:
Scraf iron helmet dwarvenke p armor WoV P legs Leather Boots czy to dobr EQ na 9 lvl ? |
Cytuj:
Co to za głupota... Chcesz się przekonać, to zacznij grać. Jeśli umiesz wciskać naprzemiennie hotkeye >manas< >exura gran<, to nie będzie problemu. |
Wypasiony char 8o
|
Szczerze to radze olac autora bo on nas dobije psychicznie xD
|
Szczerze, to mozecie mi nie wierzyć, ale zaprzyjazniłem sę z jedną taką, i ona dała mi większośc tego EQ za free, taka druga zaczeła jej zazdrościć i dała mi drugie p-legi ;):D
|
Cytuj:
|
Odwoluje to co napisalem 3x up, nie olewajmy go, w koncu smiech to zdrowie xDDD
|
No wiec, czy to dobre EQ ? Bo miałem advance i teraz 10 lvl, i wyberam sie na pojedyńcze soldiery... jak mi doradził autor drugiego postu
|
Tak, masz full wypas EQ i z drugiej strony dziwie sie jak na takim lvlu udalo ci sie zdobyc taki, pelen czad full odlot big wypas, EQ. A po drugie posiadajac takie uzbrojenie spokojnie mozesz juz bloczyc GSy, a z kilkoma potkami mysle ze nawet i demce.
Ja mowie calkiem serio ;) |
Jak na ten level to nie jest złe EQ, ale je na tym lvl to zamiast iron miałem dark. :D
|
Cytuj:
@topic sorcem opłaca się grać na pvp |
ej jak jestes taki mastah to dasz cos?
|
Cytuj:
|
Ej doradźcie mi coś jeszcze, jak zmienić EQ, gdzie szybko expić itp.
|
Omg koleś ja nie wiem co ty masz za problem... idź do tesco bo jest wyprzedaż świąteczna... może dostaniesz jakiś rabat. Kup sobie water potiony i jakies hamy i lecisz na demy expic-.- mówię ci idź do tesco kup eq i leć na demki...
|
@UP
Zgadzam się z twoją wypowiedzią. Jestem na 100% przekonany że ten gracz bedzie miał hight-levela sorca i będzie miał Mi kto dawać free itemki w carlin :> |
żall po co spamujecie X(X(X(X(X(X(X(X(
Powiem Ci tyle masz super eq jak na lvl exp wbij wyższy poziom żeby było Cię trudniej zabić:D. Wtedy pozwolisz sobie na eq. Teraz lepiej wydaj na kilka manasków może ocalą Ci życie ;). Najlepiej co zrobisz to pomyśl jedną noc nad twoją przyszłością w tibi i może samo Ci do głowy przyjdzie na myśl co zrobić Pozdro dla wszystkich którzy lubią spamować oraz wyśmiewać początkującego gracza który sam nie wie co ma jeszcze zrobić ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |